Burun ucu indirme estetiği olan var mı?????

Mutsuzlukkk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2021
62
En iyi cevaplar
1
3
6
28
6 gün önce burun ameliyatı oldum ve 180 derece falan kaldırdı burnumu ve kısaltmış ne yapcam hiç bilmiyorum çok üzülüyorum nolur bunun çözümü olsun insan içine çıkacak halim yok önden domuz burnu gibi iğrenç duruyor doktoruma söylediğimde beni tersledi sen kalkık istedin diye ben burun deliklerim görünsün istemedim kim ister bunu çok psikolojim bozuldu kahroluyorum resmen

Eklentiler

• IMG_20220813_001340.webp
    IMG_20220813_001340.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 812
Bana kalkık gelmedi burnunuz.Yeni ameliyat olmuş pek çok burun garip oluyor.Derisi,delikleri sırtı ,ucu hepsi zamanla düzelecek.Şimdi olabildiğince az ilgilenin.Baktıkça kusur bulur ,buldukça takılır ve nasıl güzelleştiğini farkedemeyebilirsiniz.
Ağlama krizlerine giriyorum sürekli özgüvenim yok oldu 2.ameliyatı araştırmaya başladım 😢

Ağlama krizlerine giriyorum sürekli özgüvenim yok oldu 2.ameliyatı araştırmaya başladım 😢
Daha çok erken .Dediğiniz gibi bile olsa bir yıldan önce işlem yaptıramazsınız.Hem öyle sanıldığı kadar kolay değil ikinci ameliyat.Düzelteyim derken başka yerleri bozulabiliyor.
Burnunuz 6 aydan sonra bambaşka olacak.Birinci yılda en son halini alacak.
İki kez ameliyat olmuş biri olarak daha şimdiden revizyon düşünmemenizi öneririm.
İnanın şu an o kadar yeni ki üzerinde yorum yapmaya bile gerek yok.

Daha çok erken .Dediğiniz gibi bile olsa bir yıldan önce işlem yaptıramazsınız.Hem öyle sanıldığı kadar kolay değil ikinci ameliyat.Düzelteyim derken başka yerleri bozulabiliyor.
İki kez ameliyat olmuş biri olarak daha şimdiden revizyon düşünmemenizi öneririm.
Canım peki bu kalkıklığı iner mi hiç umudum yok ama aşırı üzülüyorum ya endişeleniyorum doktor da iner demiyor sen kalkık istedin sızlanma diyor bu görüntüyü hiçbir kalkık burun da görmedim ben 😢

Sakin ol,seninle konusmustuk şuan beklemekten başka çaren yok,begenmesende 1 yıl bekleyeceksin..kimine bakiyorum burnum cok guzel oldu diyor ama suratinda guzellik yok,burun tek basina guzel olsa bile surata uymasi lazım. (Çene,alın,dudak) çoğu doktor bunu baz alarak burnu yapıyor. Senin kendi burnunu da gördüm, burun projeksiyonun zaten yüksekmiş,senin burnunu fazla kaldırdığını düşünmüyorum,doktor bunu hesap etmiştir. Ilk etapta kalkık duruyor 2 ve 3uncu ayda hafiften oturacaktır.

Sakin ol,seninle konusmustuk şuan beklemekten başka çaren yok,begenmesende 1 yıl bekleyeceksin..kimine bakiyorum burnum cok guzel oldu diyor ama suratinda guzellik yok,burun tek basina guzel olsa bile surata uymasi lazım. (Çene,alın,dudak) çoğu doktor bunu baz alarak burnu yapıyor. Senin kendi burnunu da gördüm, burun projeksiyonun zaten yüksekmiş,senin burnunu fazla kaldırdığını düşünmüyorum,doktor bunu hesap etmiştir. Ilk etapta kalkık duruyor 2 ve 3uncu ayda hafiften oturacaktır.
İnşallah oturur ön görünümünden dolayı nefret ettim her şeyden domuz burnu gibi ondanda beter

Bugün alçılar çıktı daha düzgün görünüyor

Canım peki bu kalkıklığı iner mi hiç umudum yok ama aşırı üzülüyorum ya endişeleniyorum doktor da iner demiyor sen kalkık istedin sızlanma diyor bu görüntüyü hiçbir kalkık burun da görmedim ben 😢
Meraklanma bir miktar mutlaka iner.İlk ameliyatımın bandajları açıldığında yan profilden epeyce kalkık duruyordu ama sonra normalleşti.Bana kalsa ben kalkık olmasını tercih ederim şu an.

Ne sorunu çıktı ki ? Bence ödemler tamamen düzelinceye kadar çok kafanıza takmayın burnunuz kalın derili gibi resimden anladığım kadarıyla böyle burunların tüm ödemini atması 2 yıl sürüyormuş
Benim son açtığım konuma bakar mısınız ? Sizce benim de burun ucum biraz iner mi acaba fazla kalkık oldu.

Back
X