- 8 Temmuz 2021
- 62
- En iyi cevaplar
- 1
- 3
- 6
- 28
- Konu Sahibi Mutsuzlukkk
-
Birkac ay sonra iner oturmaya başlarNe kadar süre de indi sizin
Ağlama krizlerine giriyorum sürekli özgüvenim yok oldu 2.ameliyatı araştırmaya başladımBana kalkık gelmedi burnunuz.Yeni ameliyat olmuş pek çok burun garip oluyor.Derisi,delikleri sırtı ,ucu hepsi zamanla düzelecek.Şimdi olabildiğince az ilgilenin.Baktıkça kusur bulur ,buldukça takılır ve nasıl güzelleştiğini farkedemeyebilirsiniz.
Daha çok erken .Dediğiniz gibi bile olsa bir yıldan önce işlem yaptıramazsınız.Hem öyle sanıldığı kadar kolay değil ikinci ameliyat.Düzelteyim derken başka yerleri bozulabiliyor.Ağlama krizlerine giriyorum sürekli özgüvenim yok oldu 2.ameliyatı araştırmaya başladım
Canım peki bu kalkıklığı iner mi hiç umudum yok ama aşırı üzülüyorum ya endişeleniyorum doktor da iner demiyor sen kalkık istedin sızlanma diyor bu görüntüyü hiçbir kalkık burun da görmedim benDaha çok erken .Dediğiniz gibi bile olsa bir yıldan önce işlem yaptıramazsınız.Hem öyle sanıldığı kadar kolay değil ikinci ameliyat.Düzelteyim derken başka yerleri bozulabiliyor.
Burnunuz 6 aydan sonra bambaşka olacak.Birinci yılda en son halini alacak.
İki kez ameliyat olmuş biri olarak daha şimdiden revizyon düşünmemenizi öneririm.
İnanın şu an o kadar yeni ki üzerinde yorum yapmaya bile gerek yok.
İnşallah oturur ön görünümünden dolayı nefret ettim her şeyden domuz burnu gibi ondanda beterSakin ol,seninle konusmustuk şuan beklemekten başka çaren yok,begenmesende 1 yıl bekleyeceksin..kimine bakiyorum burnum cok guzel oldu diyor ama suratinda guzellik yok,burun tek basina guzel olsa bile surata uymasi lazım. (Çene,alın,dudak) çoğu doktor bunu baz alarak burnu yapıyor. Senin kendi burnunu da gördüm, burun projeksiyonun zaten yüksekmiş,senin burnunu fazla kaldırdığını düşünmüyorum,doktor bunu hesap etmiştir. Ilk etapta kalkık duruyor 2 ve 3uncu ayda hafiften oturacaktır.
İkinci ameliyatınızı neden oldunuz acaba? Benim de maalesef burnum uzun ve kalkık oldu daBen de ikinci ameliyatımı olmuş biri olarak söylüyorum zamanla iniyor ucu sabredin bence
Merhaba, benim kalkık değil ama ucu uzun duruyor sizinkini özelden görmem mümkün mü?İkinci ameliyatınızı neden oldunuz acaba? Benim de maalesef burnum uzun ve kalkık oldu da
Bugün alçılar çıktı daha düzgün görünüyorDaha çok erken .Dediğiniz gibi bile olsa bir yıldan önce işlem yaptıramazsınız.Hem öyle sanıldığı kadar kolay değil ikinci ameliyat.Düzelteyim derken başka yerleri bozulabiliyor.
Burnunuz 6 aydan sonra bambaşka olacak.Birinci yılda en son halini alacak.
İki kez ameliyat olmuş biri olarak daha şimdiden revizyon düşünmemenizi öneririm.
İnanın şu an o kadar yeni ki üzerinde yorum yapmaya bile gerek yok.
Meraklanma bir miktar mutlaka iner.İlk ameliyatımın bandajları açıldığında yan profilden epeyce kalkık duruyordu ama sonra normalleşti.Bana kalsa ben kalkık olmasını tercih ederim şu an.Canım peki bu kalkıklığı iner mi hiç umudum yok ama aşırı üzülüyorum ya endişeleniyorum doktor da iner demiyor sen kalkık istedin sızlanma diyor bu görüntüyü hiçbir kalkık burun da görmedim ben
Ne kadar süre de indi sizinBen de ikinci ameliyatımı olmuş biri olarak söylüyorum zamanla iniyor ucu sabredin bence
Bana bi yollar mısınNe kadar süre de indi sizin
Birkac ay sonra iner oturmaya başlarNe kadar süre de indi sizin
İnşallah bir an önceBirkac ay sonra iner oturmaya başlar
Evet ucu biraz indi başka sorun çıktı şimdi de dert bitmiyor ne ameliyatmışNasıl oldu biraz düzelme var mı
Ne sorunu çıktı ki ? Bence ödemler tamamen düzelinceye kadar çok kafanıza takmayın burnunuz kalın derili gibi resimden anladığım kadarıyla böyle burunların tüm ödemini atması 2 yıl sürüyormuşEvet ucu biraz indi başka sorun çıktı şimdi de dert bitmiyor ne ameliyatmış
Benim son açtığım konuma bakar mısınız ? Sizce benim de burun ucum biraz iner mi acaba fazla kalkık oldu.Ne sorunu çıktı ki ? Bence ödemler tamamen düzelinceye kadar çok kafanıza takmayın burnunuz kalın derili gibi resimden anladığım kadarıyla böyle burunların tüm ödemini atması 2 yıl sürüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?