• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ucu iyileşme süreci

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sareya

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
750
Puanlar
323
Merhaba
Ameliyatımın üstünden 18 gün geçti.Alçı çıkalı 3 gün oldu fakat burnumun ucunun iki tarafında minik çukurlar var bir tarafı baya derin.Bugün doktorum burun ucuma hızlı ödem atan iğne yaptı zamanla da fazlalık derim cildime yapışınca kaybolacağını söylüyor.Ben çok endişeliyim . Burnumun şeklini beğendim ama ucunu çok kafama takıyorum .Sizlerin başına böyle birşey geldi mi?

Eklentiler

• 1c64e79c-7ff7-4375-930c-c714b7df797c.webp
    1c64e79c-7ff7-4375-930c-c714b7df797c.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_4616.webp
    IMG_4616.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 118
Benim arkadasımın basına geldi ama gitmedi malesef. ona da aynı sekilde iğne falan yapmıstı doktor hem de kızın kücük burnu kocaman kaldı doktor hep ödem gecince kücülecek falan dedi ama 3 yıldr aynı. inşallah gider sizinki

Merhaba
Ameliyatımın üstünden 18 gün geçti.Alçı çıkalı 3 gün oldu fakat burnumun ucunun iki tarafında minik çukurlar var bir tarafı baya derin.Bugün doktorum burun ucuma hızlı ödem atan iğne yaptı zamanla da fazlalık derim cildime yapışınca kaybolacağını söylüyor.Ben çok endişeliyim . Burnumun şeklini beğendim ama ucunu çok kafama takıyorum .Sizlerin başına böyle birşey geldi mi?
18 gün değerlendirme için çok erken fakat çukurlaşma olması da pek normal gelmedi bana. Ödem tüm burun ucunu şiş gösterir yer yer çukur olmaz. Umarım düzelir...

Çok normal değil 18 . Günde. Ödem böyle görünmez aslında çökme gibi duruyor. Dua edin de kortizon yapmış olsun sizden izinsiz dolgu fln yapmamıştır umarım. Çünkü kortizon iğnesi de burun ucuna yapılmaz burun sırtına yapilir. Ben hiç duymadım burun ucuna yapıldığını :/

Çok normal değil 18 . Günde. Ödem böyle görünmez aslında çökme gibi duruyor. Dua edin de kortizon yapmış olsun sizden izinsiz dolgu fln yapmamıştır umarım. Çünkü kortizon iğnesi de burun ucuna yapılmaz burun sırtına yapilir. Ben hiç duymadım burun ucuna yapıldığını :/
Dolgu değildi sordum :(

Dolgu değildi sordum,burun sırtına da yaptı iğne :((

Odem falan degil kime yaptirdiniz burnunuz olmamis. Sizi uzmek istemem ama revizyon yolu gozukuyor gibi. Baska bir doktora muayeneye gidin.

Odem falan degil kime yaptirdiniz burnunuz olmamis. Sizi uzmek istemem ama revizyon yolu gozukuyor gibi. Baska bir doktora muayeneye gidin.
Orası ödem değil zaten biliyorum Ucundaki ödem inince toparlayacak orası dedi şu anda beklemekten ve inanmaktan başka çarem yok zaten.19.günündeki birine revizyondan bahsetmek üzücü evet

@Mune Konumu kapatır mısın? İyi gelmeyecek bana bu süreçte burayı okumak.Ben ai ye foto atmaya devam edeyim en iyisi mantıklı ve kibar yorumlarda bulunuyor :) Belki benim durumumda olabilecek birileri için geçici durum olabileceği sonuçlarını da ekliyorum.Burda ne yazık ki rumuzsuz hayatlarında insanların yüzlerine çok rahat söylenmeyen herşey nasılsa tanımıyorum denilip çok rahat söyleniyor.Ama rumuzsuz kimliklerimiz o kadar katı değil,insanız üzülüyoruz.. @Mune kapatırsan çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_4627.webp
    IMG_4627.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_4626.webp
    IMG_4626.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 86
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X