- Konu Sahibi birsporcukizi
kalkıklık geçiyor bir süre sonra ,bende bandajlar çıktığı hafta domuz gibiydi şimdi gayet normal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç ay oldu sizin benim 40 günü geçti çok kalkık biraz indi daha iner mi?.kalkıklık geçiyor bir süre sonra ,bende bandajlar çıktığı hafta domuz gibiydi şimdi gayet normal
Benimde 40 günü geçti indi tabi eskisi gibi değil siz fark etmiyorsunuzdur ben her gün sayısız fotoğraf çektim. Bariz belli . Hala şiş orası kesin ama daha da inicek. Bence çok inmesi için fazla dua etmeyin:)))) bir sene doluna kadar her ay değişiyor, arkadaşlarımdan da görüyorumKaç ay oldu sizin benim 40 günü geçti çok kalkık biraz indi daha iner mi?.
Ben kalın deriliyim doktorum hafif inicek kalkıklık dedi keşke biraz inicek deseydi. 6 ayda oturacakmış ucu çok şiş bide iki kat büyük ucu küçülmüş ama ödemden herhalde, masaj verdi bana sizin doktor ne dedi?Benimde 40 günü geçti indi tabi eskisi gibi değil siz fark etmiyorsunuzdur ben her gün sayısız fotoğraf çektim. Bariz belli . Hala şiş orası kesin ama daha da inicek. Bence çok inmesi için fazla dua etmeyin:)))) bir sene doluna kadar her ay değişiyor, arkadaşlarımdan da görüyorum
Doktorum ucunu küçültüm dedi ama eskiden bile ucu büyük sizinde öyle miBen kalın deriliyim doktorum hafif inicek kalkıklık dedi keşke biraz inicek deseydi. 6 ayda oturacakmış ucu çok şiş bide iki kat büyük ucu küçülmüş ama ödemden herhalde, masaj verdi bana sizin doktor ne dedi?
Doktorum ucunu küçültüm dedi ama eskiden bile ucu büyük sizinde öyle mi
Merhaba kalkıklık indi mi?Merhaba bende 9 gun once estetik oldum.dun alcim alindi.burnumun ucu cok kalkik ve havada geliyor.acaba duzelir mi?psikolojim bozuldu.lutfen yardim edin.
Benım foto ekledım bakarmısın 16.gun bıtecek bu kdrmı kalkık artık cok merak 3dıyorumBen kalın deriliyim doktorum hafif inicek kalkıklık dedi keşke biraz inicek deseydi. 6 ayda oturacakmış ucu çok şiş bide iki kat büyük ucu küçülmüş ama ödemden herhalde, masaj verdi bana sizin doktor ne dedi?
Benim ilk zamanlar aynı böyleydi şimdi daha iyi ama biraz yine kalkıklık inmesi lazım 2 ay oldu.Benım foto ekledım bakarmısın 16.gun bıtecek bu kdrmı kalkık artık cok merak 3dıyorum
Bence çok güzel bir burun, zamanla alışırsın.. Ve çok seversin, hem o kadar da kalkık değilBenim suratım ince uzun eski burnumda uzundu. Şimdi kısa top gibi bir burun görünce suratım bir tuhaf geldi
Teşekkür ederim bu arada bilgilendirme için :)