Burun ucu kalkıklğı (resimli)

Kaç ay oldu sizin benim 40 günü geçti çok kalkık biraz indi daha iner mi?.
Benimde 40 günü geçti indi tabi eskisi gibi değil siz fark etmiyorsunuzdur ben her gün sayısız fotoğraf çektim. Bariz belli . Hala şiş orası kesin ama daha da inicek. Bence çok inmesi için fazla dua etmeyin:)))) bir sene doluna kadar her ay değişiyor, arkadaşlarımdan da görüyorum

Benimde 40 günü geçti indi tabi eskisi gibi değil siz fark etmiyorsunuzdur ben her gün sayısız fotoğraf çektim. Bariz belli . Hala şiş orası kesin ama daha da inicek. Bence çok inmesi için fazla dua etmeyin:)))) bir sene doluna kadar her ay değişiyor, arkadaşlarımdan da görüyorum
Ben kalın deriliyim doktorum hafif inicek kalkıklık dedi keşke biraz inicek deseydi. 6 ayda oturacakmış ucu çok şiş bide iki kat büyük ucu küçülmüş ama ödemden herhalde, masaj verdi bana sizin doktor ne dedi?

Bende aynen masaj yapıyorum doktorun gösterdiği gibi, burun ucum büyük duruyor benimde , hatta burun deliklerim küçültüldü ,burun deliklerin büyük diyenler oldu :) kapalı yöntemle yapıldı benimki . Sol tarafımda kıkırdağım şiş sağda da kemiğim. Ama açıklamasını sebebini doktorum anlattı.En iyi ihtimalle 2 ay da iner kıkırdak şişliğin dedi. Zamanla gerçekten küçülüyor fark ediyorum ben . Ama sabredemiyorum hemen şişlik insin istiyorum :)

Eklentiler

• 51000C2C-0CC9-4667-97B1-3E2678B833E7.webp
    51000C2C-0CC9-4667-97B1-3E2678B833E7.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 137
İlk baştaki resimler ilk bandaj çıktığı halim sonra şişmeye başladı ve daha çok kalktı ama bir sene bir ay oldu o resimlerle alakası yok çok güzel oldu 6 ay sonra ilk başlardaki halinden eser kalmıyor çok değişiyor 6 Aydan sonra 1 sene için dede ciddi değişiyor

Ben kalın deriliyim doktorum hafif inicek kalkıklık dedi keşke biraz inicek deseydi. 6 ayda oturacakmış ucu çok şiş bide iki kat büyük ucu küçülmüş ama ödemden herhalde, masaj verdi bana sizin doktor ne dedi?
Benım foto ekledım bakarmısın 16.gun bıtecek bu kdrmı kalkık artık cok merak 3dıyorum

Benimde halen buyk duruo 1bucuk ay oldu :/ burnum halen genis ve deliklerimde sizin nkdr oldu ne gibi degisiklk burnmda asiri sis icten anliom sag sol ödemler farkli:)

Back
X