Burun ucu kalkıklğı (resimli)

Ben bantla geldim okula bantı çıkarınca başkası gibi duruyorum :KK43:
Benim de öyleydi. Bantları çıkardıktan bir hafta sonra düzelmeye başladı. Tabii şişliğin inmesine daha çok var ama yüzüm eskisi gibi, şişlikler de belli olmuyor. Merak etme yüzün eninde sonunda eski haline dönecek. Hiç telaşa düşüp benim gibi zayıflama

Benim de öyleydi. Bantları çıkardıktan bir hafta sonra düzelmeye başladı. Tabii şişliğin inmesine daha çok var ama yüzüm eskisi gibi, şişlikler de belli olmuyor. Merak etme yüzün eninde sonunda eski haline dönecek. Hiç telaşa düşüp benim gibi zayıflama
Benim 29. Günüm bantların çıktı ama ben burnuma alışamadığım için bant taktım çünkü eski yüz tipim yok o yüzden :(

Burun 3. Ayda tam olarak kendini toparlamaya başlıyor ama 1 yılda tam oturmuş oluyor o kalkıklık üçüncü ayda düzeliyor.

Evet :) 1. Aydan sonra ödemi yavaş yavaş atıyosun 3. Ayda oturmaya başlıyor kalkıklık büyük oranda gidiyor. Bi tık kalkık yapıyolar heralde ineceğini bildiklerinden
Evet öylede biraz daha inerse güzelleşir şimdiye kadar 1 milim inmiştir 2-3 milim daha iner mi sizce? Burun deliklerim gözüküyor eskiden ucu düşüktü belli olmuyordu doktora kalkık burun istiyorum dedim ama bu kadar kalkık olucağını bilseydim çok az kaldırsın isterdim

Arkadaşlar bugün ameliyat olalı 16. Günüm. Bantlar bugün alındı. Bu kalkıklık iner mi? Tecrübeli arkadaşlar yazabilirler mi ne kadar sürede iniyor nasıl bir değişiklik oluyor...
Çok güzel olmuş , kalkık değil zaten ama bir tık imiyor genelde şişlikten dolayı
Üçüncü ayda ciddi iniyor benim çok kalkıktır şimdi dümdüz çok şükür atlattım o günleri 1 sene 1 ay oldu
Gayet güzel burun şeklin, benimde 22. Günüm ama burun deliğim geniş gibi duruyor, düşüktü burun o düzeltilmiş, ama delik aynı

Back
X