Burun ucu kalkıklığı

Sinemcikss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2019
147
27
98
29
Arkadaşlar 1. Senesinden sonra burun ucunda inme olan var mı? Ya da sadece burun ucundan revizyon olanlar yazabilir mi ?

Bende bunu çok merak ediyorum ameliyat olalı 3 oldu kalkıklığını seviyorum şuan iner diye korkuyorum

Bana dr lokalle ucunu acariz dedi 10 dkda dedi ofisinde hemde, elimi burnuma götürdüğümde ic kisimda kalin ip var, sanirim onu gevseticek,, bide burun ucuma kortizon ignesi vurdu odem insin burun ucu dussub diye daha kotu oldu kikirdak eridi burun ucum kesilmis gibi oldu. Dr a guvenebilsem duzelttircem 😔

Bana dr lokalle ucunu acariz dedi 10 dkda dedi ofisinde hemde, elimi burnuma götürdüğümde ic kisimda kalin ip var, sanirim onu gevseticek,, bide burun ucuma kortizon ignesi vurdu odem insin burun ucu dussub diye daha kotu oldu kikirdak eridi burun ucum kesilmis gibi oldu. Dr a guvenebilsem duzelttircem 😔
Ay çok geçmiş olsun ya nasıl kıkırdağı eritir? Şimdi nasıl güvenebileceksiniz o doktora bir daha?

Merhaba bu işlemi yaptırdınız mi acaba gerçekten basit mi

Back
X