Burun ucu kalkıklığı

lapetiteprincessee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
21
18
38
26
Merhaba 2 gün önce ameliyat oldum burun ucum düşüktü ve doktor kaldıracaktı ama doğal olacak demişti bugün burnumun önündeki gazlı bezi çıkartınca bana çok kalkık geldi zamanla inip düzelir mi

Son düzenleme:
İlk zamanlar domuz gibi oldum diye ağlıyordum merak etmeyin git gide doğallaşacak ve o gergin, kalkık görünüm gidecek

İnşallah düşer iki günde psikolojim bozuldu düşükken kalksın istemiştim ama istediğim bu değildi doktor da doğal olacak demişti
İlk zamanlar domuz gibi oldum diye ağlıyordum merak etmeyin git gide doğallaşacak ve o gergin, kalkık görünüm gidecek
Hemen düşmez ama emin ol bir aya düşüyor. Bende doğal olsun demiştim şu an düşmesin diyorum artık. Keşke az kalkık olsun deseydim diyorm

İnşallah düşer iki günde psikolojim bozuldu düşükken kalksın istemiştim ama istediğim bu değildi doktor da doğal olacak demişti
tesekkürler bilgi için. süre olarak 3-4 haftada biraz inme oluyor mu peki?
Ödem azaldıkça düşme mi oluyor acaba, ödem böyle şişlik yapıyor ya deride
Yani benim düştü biraz ama ödem de çok burun ucumda o da öyle gözüküyor olabilir. Doktorum artık düşmez demişti ama bakalım artık zamanla nasıl olacak
Aslında şimdi fotoğraflarıma bakarken fark ettim de benim burnum inmeden ziyade ödemler gittikçe kavislenmiş ondan dolayı da gergin görünüm gitmiş doğal durmuş. Burnum aşırı inmemiş yani sadece doğallaşmış yüze uyumlu hale gelmiş. Ama benim eski burnum düşüktü ondan dolayı düşmemesi için bir şey yaptım demişti doktor ama hatırlayamadım. Ödemli ve şuanki halini isteyenlere özelden atabilirim mesaj atmanız yeterli, karşılaştırma yaparsınız

Atabilir misiniz bana rica etsem

Canım bende bu yaz olacam galşba banada atar mısın rica etsem merak ettim

Merhaba bana atar mısınız?

Merhaba bana atar mısınız lütfen? Çok teşekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…