- 23 Ağustos 2020
- 21
- 18
- 38
- 26
- Konu Sahibi lapetiteprincessee
-
İlk zamanlar domuz gibi oldum diye ağlıyordumMerhaba 2 gün önce ameliyat oldum burun ucum düşüktü ve doktor kaldıracaktı ama doğal olacak demişti bugün burnumun önündeki gazlı bezi çıkartınca şok oldum burnum domuz gibi kalkık duruyor ama hala tampon alçı vs. var bunlar çıkınca burnum düşecek mi
İlk zamanlar domuz gibi oldum diye ağlıyordummerak etmeyin git gide doğallaşacak ve o gergin, kalkık görünüm gidecek
Hemen düşmez ama emin ol bir aya düşüyor. Bende doğal olsun demiştim şu an düşmesin diyorum artık. Keşke az kalkık olsun deseydim diyorm
Hemen düşmez ama emin ol bir aya düşüyor. Bende doğal olsun demiştim şu an düşmesin diyorum artık. Keşke az kalkık olsun deseydim diyorm
Yani benim düştü biraz ama ödem de çok burun ucumda o da öyle gözüküyor olabilir. Doktorum artık düşmez demişti ama bakalım artık zamanla nasıl olacakortalama kac mm düşüyor?
Yani benim düştü biraz ama ödem de çok burun ucumda o da öyle gözüküyor olabilir. Doktorum artık düşmez demişti ama bakalım artık zamanla nasıl olacak
Oldu bende. Zaten önce de çok düşüktü ben doğal olsun demiştim ama biraz daha kalkık isteseydim keşke diyorum .tesekkürler bilgi için. süre olarak 3-4 haftada biraz inme oluyor mu peki?
Bilemiyorum . Herşey ödemdir demek adet olmuş burun ameliyatında artık.Ödem azaldıkça düşme mi oluyor acaba, ödem böyle şişlik yapıyor ya deride
İnşallah düşer iki günde psikolojim bozuldu düşükken kalksın istemiştim ama istediğim bu değildi doktor da doğal olacak demişti
tesekkürler bilgi için. süre olarak 3-4 haftada biraz inme oluyor mu peki?
Ödem azaldıkça düşme mi oluyor acaba, ödem böyle şişlik yapıyor ya deride
Aslında şimdi fotoğraflarıma bakarken fark ettim de benim burnum inmeden ziyade ödemler gittikçe kavislenmiş ondan dolayı da gergin görünüm gitmiş doğal durmuş. Burnum aşırı inmemiş yani sadece doğallaşmış yüze uyumlu hale gelmiş. Ama benim eski burnum düşüktü ondan dolayı düşmemesi için bir şey yaptım demişti doktor ama hatırlayamadım. Ödemli ve şuanki halini isteyenlere özelden atabilirim mesaj atmanız yeterli, karşılaştırma yaparsınızYani benim düştü biraz ama ödem de çok burun ucumda o da öyle gözüküyor olabilir. Doktorum artık düşmez demişti ama bakalım artık zamanla nasıl olacak
Atabilir misiniz bana rica etsemAslında şimdi fotoğraflarıma bakarken fark ettim de benim burnum inmeden ziyade ödemler gittikçe kavislenmiş ondan dolayı da gergin görünüm gitmiş doğal durmuş. Burnum aşırı inmemiş yani sadece doğallaşmış yüze uyumlu hale gelmiş. Ama benim eski burnum düşüktü ondan dolayı düşmemesi için bir şey yaptım demişti doktor ama hatırlayamadım. Ödemli ve şuanki halini isteyenlere özelden atabilirim mesaj atmanız yeterli, karşılaştırma yaparsınız
Çok haklısınızBilemiyorum . Herşey ödemdir demek adet olmuş burun ameliyatında artık.
Bekleyip görücez
Canım bende bu yaz olacam galşba banada atar mısın rica etsem merak ettimAslında şimdi fotoğraflarıma bakarken fark ettim de benim burnum inmeden ziyade ödemler gittikçe kavislenmiş ondan dolayı da gergin görünüm gitmiş doğal durmuş. Burnum aşırı inmemiş yani sadece doğallaşmış yüze uyumlu hale gelmiş. Ama benim eski burnum düşüktü ondan dolayı düşmemesi için bir şey yaptım demişti doktor ama hatırlayamadım. Ödemli ve şuanki halini isteyenlere özelden atabilirim mesaj atmanız yeterli, karşılaştırma yaparsınız
Merhaba bana atar mısınız?Aslında şimdi fotoğraflarıma bakarken fark ettim de benim burnum inmeden ziyade ödemler gittikçe kavislenmiş ondan dolayı da gergin görünüm gitmiş doğal durmuş. Burnum aşırı inmemiş yani sadece doğallaşmış yüze uyumlu hale gelmiş. Ama benim eski burnum düşüktü ondan dolayı düşmemesi için bir şey yaptım demişti doktor ama hatırlayamadım. Ödemli ve şuanki halini isteyenlere özelden atabilirim mesaj atmanız yeterli, karşılaştırma yaparsınız
Merhaba bana atar mısınız?
AttımmCanım bende bu yaz olacam galşba banada atar mısın rica etsem merak ettim
AttımmAtabilir misiniz bana rica etsem
Merhaba bana atar mısınız lütfen? Çok teşekkurlerAslında şimdi fotoğraflarıma bakarken fark ettim de benim burnum inmeden ziyade ödemler gittikçe kavislenmiş ondan dolayı da gergin görünüm gitmiş doğal durmuş. Burnum aşırı inmemiş yani sadece doğallaşmış yüze uyumlu hale gelmiş. Ama benim eski burnum düşüktü ondan dolayı düşmemesi için bir şey yaptım demişti doktor ama hatırlayamadım. Ödemli ve şuanki halini isteyenlere özelden atabilirim mesaj atmanız yeterli, karşılaştırma yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?