Burun ucu kıkırdağım dışardan belli? ACİL BAKIN

Herakuaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
126
40
13
32
Burun ucumda ki kikirdak bakınca fotoğraflarda falan çok net bir şekilde belli. Bu bir geçici süreç mıdır? Daha önce böyle olup da normale dönen var mı? Kalın deriliyim 6 ay olacak neredeyse ama dokununca elime o sert kikirdak hala geliyor ve çok çok sert burun ucum. Lütfen yardim

Burun ameliyatı hakkında fikrim yok, ama fotoğraf koyarsanız bilgisi olan arkadaşlar daha iyi yorum yapacaklardır.

Geçmiş olsun.

Biz aynı dönemde ameliyat olmuştuk hatırlıyorum sizi. Yalnız kıkırdak belli oluyor derken neyi kasdettiğinizi anlamadım.
İsterseniz fotoğraf koyun veya özelden atın belki öyle daha iyi anlayıp bi şeyler söyleyebilirim.

Snapchat-1179358529.webp
ortadaki yuvarlak keskin bi şekilde ayrılıyor ya orda altta kikirdak dokusu var ve çok sert hep öyle sert mi kalacak o görüntü yumusamayacak mi?

Anladım ne demek istediğini. Ben de bazı zamanlar aynaya baktığımda bu durumu fark ediyorum. Ama nedense bazen de hiç öyle görünmüyor, anlamadım ki.
Benim 7 ay olmak üzere ameliyatım. Yanlış hatırlamıyorsam senin de öyleydi. Belki bir yılı dolunca geçer ?
Bu arada burnun oturunca daha güzel olmuş, takılma bu konuya geçer elbet.

Bi de o dediğin yer bende hala çok şiş ve sert. Yumuşayınca geçer ya, öyle düşünüyorum ben

Anladım ne demek istediğini. Ben de bazı zamanlar aynaya baktığımda bu durumu fark ediyorum. Ama nedense bazen de hiç öyle görünmüyor, anlamadım ki.
Benim 7 ay olmak üzere ameliyatım. Yanlış hatırlamıyorsam senin de öyleydi. Belki bir yılı dolunca geçer ?
Bu arada burnun oturunca daha güzel olmuş, takılma bu konuya geçer elbet.

Teşekkür ederim cevabın için. Evet çok değişken bi gün çok sinir bozucu bi gün çok Anlamsız bi gün çok güzel. Kafayı yedirticek vallahi bana. Benim yeni 6 ay 10 gün oldu :( geçer umarım. Öyle umuyorum yani. Hala sis ve dolayısıyla sert. Hep böyle kalicak gibi hissediyorum çok kötü bir psikoloji

Teşekkür ederim cevabın için. Evet çok değişken bi gün çok sinir bozucu bi gün çok Anlamsız bi gün çok güzel. Kafayı yedirticek vallahi bana. Benim yeni 6 ay 10 gün oldu :KK43: geçer umarım. Öyle umuyorum yani. Hala sis ve dolayısıyla sert. Hep böyle kalicak gibi hissediyorum çok kötü bir psikoloji
Çok iyi anlıyorum. Ben de bazen nefret ediyorum bazen seviyorum.
O sertlik beni de korkutuyor ama bakalım şu bir yıl geçsin de bi. Sıkma canını senin burnun zaten kalın deriliymiş daha geç iner şişliği.

ya peki 6 ay oturmuş değildir dimi 6 aydan sonra bile burnunda ödem inmeye devam eden oldu mu? burnu 6 aydan sonra daha da küçülen oldu mu? bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.

Merhaba umarım geçmiştir şişliği ve sertliği görüntü olarak çok hoş fotoğrafta burnunuz ama aynı durum bende de var şu an ve ne zaman geçer o kıkırdak ne zaman esnekleşir merak ediyorum sizde ne zaman düzeldi

Back
X