• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ucu revizyonu lütfen yardım!

lumpy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
127
7
68
Gaziantep
Merhaba arkadaşlar
Ben daha önce iki defa burun estetiği oldum ancak kaş yapayım derken göz çıkardılar. Burnumun şekli, çatısı iyi ama ucu o kadar kötü ki anlatamam. Burun deliklerim ufacık daracık bişey. Nefes sorunuda yaşıyorum. Ben kendim ameliyathane hemsiresiyim bizim cerrahlarımız çok iyi olmasına rağmen hiçbiri burnumu yapmayı istemiyor. Çok zor yapılacak birşey yok diyorlar. Benim için revizyonda gerçekten çok başarılı bi cerrah gerek. Şehri ve parasını gözden çıkardım artık. Tabi yinede çok pahalı olmasını istemem ama duzelecekse burnum feda olsun. Bana revizyonda başarılı bi cerrah önerebilir misiniz? Bulunduğu şehri ve revizyonda aldığı para miktarını söyler misiniz? Yardımınız için şimdiden teşekkürler :) :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Ben daha önce iki defa burun estetiği oldum ancak kaş yapayım derken göz çıkardılar. Burnumun şekli, çatısı iyi ama ucu o kadar kötü ki anlatamam. Burun deliklerim ufacık daracık bişey. Nefes sorunuda yaşıyorum. Ben kendim ameliyathane hemsiresiyim bizim cerrahlarımız çok iyi olmasına rağmen hiçbiri burnumu yapmayı istemiyor. Çok zor yapılacak birşey yok diyorlar. Benim için revizyonda gerçekten çok başarılı bi cerrah gerek. Şehri ve parasını gözden çıkardım artık. Tabi yinede çok pahalı olmasını istemem ama duzelecekse burnum feda olsun. Bana revizyonda başarılı bi cerrah önerebilir misiniz? Bulunduğu şehri ve revizyonda aldığı para miktarını söyler misiniz? Yardımınız için şimdiden teşekkürler :) :)

ben dr ercan demiray a yaptırdım burun estetiği 1,5 aya yaklaştı gayet memnunum ataşehir estetica hastanesinde oldum operasyonu tavsiye ederim..

Banada bi öneri gerek kızlar burun deliklerim nerdeyse birbirine yapışık diyebilirim. 3. Ameliyatım olacak olursam ancak yapabilecek bi cerrah var mı bilemiyorum ve çok korkuyorum...

Alper Bayraktar bir görüşün derim. Birçok revizyonunu gördüm çok başarılı.

Merhaba arkadaşlar

Gerçekten garanti bir sonuç istiyorsan Barış Çakıra gitmelisin...ben başkasına oldum, şartlarım uymadığı için.

Gerçekten garanti bir sonuç istiyorsan Barış Çakıra gitmelisin...ben başkasına oldum, şartlarım uymadığı için.

Evet biliyorum Barış beyi ancak çok yüksek ücretleri ve benim ki revizyon olduğu için çok daha fazla alacaktır. Faceden barış beyde olmak üzere bi kaç doktora mesaj attım hepsi cevap verdi gayet güzel cevaplardı ilgiliydi ancak barış bey öyle bi cevap verdi ki sanki esnaf ve musteri çağırıyo gibiydi.
Pelin hanım lütfen gelin görmek isterim elimizden geleni yaparız saygılar yazmış çok şaşırtıcıydı insan bi fotoğraf ister Gaziantepte olduğumu belirtmistim üstelik :)

Alper Bayraktar ı hiç duymadım. Hangi ilde peki? Ücret konusunda bi bilginiz var mı?

Bursa'da. 6 ay önde bir revizyon hastası ile tanıştım çok mutlu. Çok doğal harika bir burnu var maşallah :) 7.500e olmuştu tanıştığım kız. Başka revizyonlarını da gördüm gayet başarılı.

Bursa'da. 6 ay önde bir revizyon hastası ile tanıştım çok mutlu. Çok doğal harika bir burnu var maşallah :) 7.500e olmuştu tanıştığım kız. Başka revizyonlarını da gördüm gayet başarılı.

Kuzum işte benim burnum çok çok zor bi burun. Bende ameliyathane hemşiresiyim beraber çalıştığım doktorlar yapmıyolar burnumu çok başarılı olmalarına rağmen. Bu benim son şansım olacak ya iyi bi görüntü olacak ya çok kötü ve bi daha düzeltilme imkanı asla olmayacak.

Kuzum işte benim burnum çok çok zor bi burun. Bende ameliyathane hemşiresiyim beraber çalıştığım doktorlar yapmıyolar burnumu çok başarılı olmalarına rağmen. Bu benim son şansım olacak ya iyi bi görüntü olacak ya çok kötü ve bi daha düzeltilme imkanı asla olmayacak.

Canım çok merak ettim ya. Görme şansım var mı burnunu? Merak ettim ne kadar kötü olabilir ki?

Barış Çakır Emre İlhan gibi doktorları her yerde bende cok sık duydum bence gidip gözükmende yarar var

Canım çok merak ettim ya. Görme şansım var mı burnunu? Merak ettim ne kadar kötü olabilir ki?

Canım burdan atamiyorum aslında burnumun çatısı fena değil ama burun ucu çok kötü faceden ekle istersen pelin Öztürkmen. Ordan gönderirim resim.

Back
X