burun ucu sertligiii yardimm .:(

Merhaba Tayfun Doktor. Ben de ayni soruyu merak ediyorum. Burun ucu sertliyim gittikce burun ucumda kuculurmu acaba? Yolda bu sertlik sislik deyilmidir? :/ Bence doktorum bana kikirdak falan koymadi. Cunki ameliiyat oncesi bana dediki senin burnunun genel hali cok guzel. Sadece burun kemiyinde olusan kemeri azacik alicam ve azicikda ucunu diklestirecem dedi. Kemer eyriliyide bende ufacikdi kimse fark bile etmiyor simdi bir deyisiklik oldugunu.

Selamlar,

Yapılan operasyonlarda burun ucu dikleştirilecekse belirli bir pozisyon verilecek şekilde tasarlanır. Şişlik ve sertlik hastaları genellikle yanıltabiliyor. Şişlik ve sertlik geçktikten sonra burun ucuna verilen asıl şekil ortaya çıkıyor. Olası memnuniyetsizliğiniz doktorunuzla mutlaka paylaşın.

Sevgiyle kalın.

Doç. Dr. Tayfun Türkaslan

Canm benm 6. Ayim hala tas gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mesaji yazdigimda 50 gunluktu.simdi 7.ayim bitmek uzere.sertlik devam ediyor.dikis yerimde sert.sanirim bu sertlikler kalici.degilse 7 aya kalmazdi..

mesaji yazdigimda 50 gunluktu.simdi 7.ayim bitmek uzere.sertlik devam ediyor.dikis yerimde sert.sanirim bu sertlikler kalici.degilse 7 aya kalmazdi..

Aynen benmde 6. Ayim benm de cok sert kalici demekki. Sorun olmazsa ozelden resm atarmisin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X