Bence de 20. Günde çok güzel umarım benimki de küçülür ve istediğim gibi olurŞu an 20.günümdeyim zaten kalkık değil daha da insin istemiyorum ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de 20. Günde çok güzel umarım benimki de küçülür ve istediğim gibi olurŞu an 20.günümdeyim zaten kalkık değil daha da insin istemiyorum ya![]()
Siz de mi şu anki halinden memnunsunuz?Bence de 20. Günde çok güzel umarım benimki de küçülür ve istediğim gibi olur
Burun ucum hariç memnunumSiz de mi şu anki halinden memnunsunuz?![]()
Merak etmeyin burun ucundaki ödem, ödemin en son indiği yer. 3.aydan sonra yavaş yavaş kaybolacak. Hele ki benim gibi ince deriliyseniz bu ödem süreci daha da hızlı biter. Hiç merak etmeyin, burun ucunuz öyle şiş haliyle kalmayacak. Çok zor ama sabrı son haddine kadar isteyen bir süreç. Ameliyatın öncesi ayrı, sonrası ayrı stres. Şeklini beğensen de tam hali oturmadığı için sevinemiyorsun bile tam olarak, en azından ben o durumdayım vallaBurun ucum hariç memnunum
Burnumun ucu etli duruyor önden büyük görünüyo umarım ödemdir ve küçülür
Haklısınız ameliyat olmayı çok istiyodum ama şimdi doğru düzgün sevinemiyorum bile tabi gözümüz de alışkın değil yeni haline inşallah herkesin istediği gibi olur yorumunuz için de teşekkür ederimMerak etmeyin burun ucundaki ödem, ödemin en son indiği yer. 3.aydan sonra yavaş yavaş kaybolacak. Hele ki benim gibi ince deriliyseniz bu ödem süreci daha da hızlı biter. Hiç merak etmeyin, burun ucunuz öyle şiş haliyle kalmayacak. Çok zor ama sabrı son haddine kadar isteyen bir süreç. Ameliyatın öncesi ayrı, sonrası ayrı stres. Şeklini beğensen de tam hali oturmadığı için sevinemiyorsun bile tam olarak, en azından ben o durumdayım vallaBende ödem fazla yok ama ödemle birlikte kalkıklığı da iner diye dert ediyorum çünkü şu anki hali tam istediğim gibiii
![]()
Ne demek, inşallah 1-2 sonra yine mesajlaşır, istediğim gibi kaldı burnum deriz birbirimizeHaklısınız ameliyat olmayı çok istiyodum ama şimdi doğru düzgün sevinemiyorum bile tabi gözümüz de alışkın değil yeni haline inşallah herkesin istediği gibi olur yorumunuz için de teşekkür ederim☺☺
Burnunuz çok güzel görünüyor:) kısa sürede böyle görünmesi gerçekten çok iyiŞu an 20.günümdeyim zaten kalkık değil daha da insin istemiyorum ya![]()
Kİme yaptırdınız ?Şu an 20.günümdeyim zaten kalkık değil daha da insin istemiyorum ya![]()
İnşallahNe demek, inşallah 1-2 sonra yine mesajlaşır, istediğim gibi kaldı burnum deriz birbirimize![]()
Merhabalar bende de ilk günlerde oldu bu sorun ama bende ödem çok azdı, o yüzden şimdi tamamen düzeldi gibi. Sizinki daha çok yeni, bu uyuşuklukların geçmesi yavaş yavaş ve zaman içinde olurBurnunuz çok güzel görünüyor:) kısa sürede böyle görünmesi gerçekten çok iyisize bir şey sormak istiyorum ben de ameliyat oldum bugün 11. günüm. Üst dudağım inik duruyor ve gülerken üst dişlerim görünmüyor. Sizde de bu tarz bir şey oldu mu?
Ben Ordu’da oldum ameliyatıKİme yaptırdınız ?
Teşekkürler cevap verdiğiniz içinBen Ordu’da oldum ameliyatı☺
küçülür zamanla benimde bir yıl oldu ilk alçı çıkarıldığında şok olmuştum burun ucum çok şişti zamanla geçiyor ama sabır lazımMerhaba bugün burnumdaki alçı çıktı ve aynaya baktığım zaman kocaman bi burun ucu görüyorum bu şişlikten dolayı mı yani zamanla küçülür mü?
Evet inşallah benimki de iner cevabınız için teşekkür ederimküçülür zamanla benimde bir yıl oldu ilk alçı çıkarıldığında şok olmuştum burun ucum çok şişti zamanla geçiyor ama sabır lazım
bisey değil canım insan zamanla alışıyor burnuna ben aynada günde 50 kezEvet inşallah benimki de iner cevabınız için teşekkür ederim![]()
Ne zaman ucu inmeye başladı ?Benim koskocaman bi burnum vardı, küçüldü şuan 2.ayımdayım tabi ödemler geçmiş değil. Umarım istediğiniz gibi olur
Merhaba, 1.ayımdayım burun yanları da şiş mi acaba suratımın ortası preslenmis gibi kalın duruyor sırtı geniş bıraz incelir mi acabaGözlerin farklı zaten şuan :) normalleşicek zamanla . İlk ay benim gözlerim çok çok farklıydı, görenin dili tutuluyordu yorum yapamıyordu. Şimdi 2.ayımdayım daha normal. Çevremdekiler eski haline döndü diyorlar ama bence hâla biraz farklı
Evet şiş her yer şiş, çok normal lütfen paniklemeyin geçecek:)Merhaba, 1.ayımdayım burun yanları da şiş mi acaba suratımın ortası preslenmis gibi kalın duruyor sırtı geniş bıraz incelir mi acaba