Okla gosterdigim yer canimTam olarak anlamadım bir daha anlatır mısınız nasıl şişik yani.
Evet canim uyguluyorum. Tam profilden duzgun duruyo ama farkli acilardan boyle hafif cikintilik gorunuyoDoktorun verdiği masajı uyguluyor musun?
Benim 2.3. Haftada falan boyle degildi 1 ay kontrolumde doktor farketti masaj verdi umarim gecer yaAnorexia farkli doktora ameliyat olduk ama sıkıntımız aynı. Benim de tam orada ödem var burun ucum düşük duruyor doktorum bekle çok yeni diyor. Masaja ve sabıra devam. Dün kuzenim bu ne estetik olmamış gibi dedi sinirim bozuldu mesela
Benim 2.3. Haftada falan boyle degildi 1 ay kontrolumde doktor farketti masaj verdi umarim gecer ya
Aynen canim benim de :):)Geçmezse benim ameliyatın bir anlamı kalmamış olacak.
Aynen canim benim de :):)
Seninki ödem gibi duruyor, masajını aksatma, ödrm olmasada dr un düzeltebilir çok küçük bir operasyonla yada enjeksiyonlaBak benimki de böyle. Kavis falan harika ama burun ucum dehşet :)
İnşallah ödemdir ... Yani çıkıntı var gibi duruyor ama dr un ödem dediyse.. Bekle bakalım..Okla gosterdigim yer canim
Seninki ödem gibi duruyor, masajını aksatma, ödrm olmasada dr un düzeltebilir çok küçük bir operasyonla yada enjeksiyonla
Seninki ödem gibi duruyor, masajını aksatma, ödrm olmasada dr un düzeltebilir çok küçük bir operasyonla yada enjeksiyonla
Kemigim duz iniyor ama sagli sollu baloncuklar var zaten icerde de var kemigin orda. Doktor dediki bak ucuna dokun cok sert diger dokularin yumusak dedi indikce yumusucak dediİnşallah ödemdir ... Yani çıkıntı var gibi duruyor ama dr un ödem dediyse.. Bekle bakalım..
Hahah aynen benim burun. Tam profilden guzel ama farkli acilardan farkli taraflar sis cikiorBak benimki de böyle.kavis falan harika ama burun ucum dehşet :)
Hahah aynen benim burun. Tam profilden guzel ama farkli acilardan farkli taraflar sis cikiorEki Görüntüle 1220893
tam profil guzel ama azcik alttan ceksem kambur gibi duruyo. Ustte elimize gelen sislikler gibi belki icerde de sislik vardir zamanla onlar indikce oturur diye umit ediyorumAnorexia senin burnun gayet kalkık duruyor ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?