Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben 14 gün önce açık teknikle burun ameliyatı oldum şu an burnumun ucu top gibi duruyo ve ben böyle kalmasından çok korkuyorum.Benimle aynı durumda olan veya önceden yaşayan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Selam buklelii
Geçmiş olsun. 1 yılın sonunda burnunun ucu ne durumda? Benim de 6. haftam şu anda ve yanlarda kabarıklıklar var, palyaço gibi duruyor çok korkuyorum. Senin geçti mi acaba?
merhaba bugun ameliyatımın 18. günü aslında alçılı iken ve bandajlı ıken burun ucumu cok begenıyordum , hatta doktor bandajı ararken burnun hem onden hem yan profilden cok güzel olacak dedı benımle aynı gün ameliyat olan hastanın burnunu tekrar bandajlarken sana yapmayacağım gayet ıyı dedı, sonrasında muayaneden çıktıktan sonra biraz soğukta kaladım ve eve geldiğimde kocaman bir burnum vardı 1 haftada biraz indi , hemen hemen her yeri indi ama ama hala burun ucum ve kanatlar cok şiş korkuyorum böyle kalacak diye ne diyosunuz geçer mi? şuan ne durumda burnunuz indimi şişliği?