Burun ucu sivri durması resimli

creaturetgc

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2018
47
7
6
35
Merhaba arkadaşlar ,ameliyatdan sonraki 16. Gunumdeyim çok erken farkındayım ama insan korkuyor . Size resimlerimi ekleyecegim. Tüm bantlarım çıktı burnumda ödem var farkındayım ama burun ucu anormal sivri duruyor. Yani burun deliklerimin ortası çok sis tarafsız yorum alacağım için buraya ekliyorum .farklı açılardan farklı görüntü oluyor ama bir açıdan görüntü beni perişan ediyor . Düzelir mi diye çok merak ediyorum. Önden kötü duruyor bir açıdan kötü duruyor . Şişlik ten olabilir diye kendimi avutuyorum . Bu durum başına gelen var mı. Doktor ilk 12 gün kontrolde çok güzel olmuş burun istediğim gibi dedi . Hiç birşey diyemedim o zaman böyle bir görüntü yoktu ama . Before after gibi olan fotografin ikiside ameliyat sonrasında .yani ilk bitiş anı ve şuan ki halı şeklinde birlestirdim .yani bu fotoğrafların hepsi ameliyat sonrası .

Eklentiler

• IMG-20180205-WA0007~2.webp
    IMG-20180205-WA0007~2.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 2.577
  • IMG-20180205-WA0004~2.webp
    IMG-20180205-WA0004~2.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 3.527
  • IMG_20180203_225726.webp
    IMG_20180203_225726.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 1.864
  • IMG-20180203-WA0041~2.webp
    IMG-20180203-WA0041~2.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 1.810
  • IMG-20180204-WA0002~2.webp
    IMG-20180204-WA0002~2.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 2.029
  • IMG-20180122-WA0009~2.webp
    IMG-20180122-WA0009~2.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 1.705
Son düzenleme:
Sizin ki bu şekilde mi kaldı ne kadar oldu ameliyat olalı . Benim yüz hatlarıma bu tip sivrilik hiç iyi durmuyor ve çok takılıyorum .

Eski burnunuz muydu o şok oldum çok güzelmiş beden oldunuz. Doktor aşırı kalkık yapmıs amelşyat sonrası iner elbet ama çok inecek gibi değil. Bir de çok mu daraltma işlemi yapnıs.

Eski burnunuz muydu o şok oldum çok güzelmiş beden oldunuz. Doktor aşırı kalkık yapmıs amelşyat sonrası iner elbet ama çok inecek gibi değil. Bir de çok mu daraltma işlemi yapnıs.
Eski burnum yok orda günlere göre burun yapım o . İşte 10. Gün 16. Gün gibi değişiyor sürekli

Önden sanki Harry Potter filminde o ismi anilmayan büyücü gibiyim . Ama merak ediyorum geçici mi yoksa bu şekilde mi kalicak. Bu tip şekil alan oldu mu ?
Bence şişlikten. Kanatlar değil ama uç kısmı çok şiş, o yüzden garip bir görüntü oluşmuş. Burun ucu şişlikleri en uzun sürede inen şişlik. 1, 3 ve 6. ayda resim çekip aradaki farka bakın. 6. ayı bekleyin hala bariz biçimde kanatlardan büyükse doktorunuza söyleyin. Kortizonlu iğne de yapabilir ama daha çok zamanı var.

Burnum biraz sivriligini kaybetti ama burun deliklerim asimetrik duruyor sis olmasındandır diye kendimi avutuyorum . Umarım öyledir. Burun ucum yuvarlak bir şekil almaya basladi. Bir taraf sis sis olan kısım kalkık inik olan kısım sarkık duruyor .

C creaturetgc canım geçmiş olsun öncelikle. Güzellikle ve sağlıkla kullan. Burun 1 senede şekilden şekile giriyor. Karar verme şimdilik :) ve kafana takma. İkide bir fotoğraf çekme. İnsan kafayı yiyor kendimden biliyorum :işsiz::oops:

Doktorun kimdi acaba? Burnun kötü durmuyor bu arada. Dediğim gibi bekle :):nazar:

istediğim gibi olmuş diyecek ne diyecek ki aaa fazla sivriltmişim bunu diyemez ya. bence fazla sivrileştirmiş. zamanla şişlikler oturunca bu kadar göze batmayada bilir tabi. şişliktende oluyor olabilir bu görüntü yapmanız gereken biraz daha beklemek 1 seneye yakında sürebilir bu süreç.

C creaturetgc canım geçmiş olsun öncelikle. Güzellikle ve sağlıkla kullan. Burun 1 senede şekilden şekile giriyor. Karar verme şimdilik :) ve kafana takma. İkide bir fotoğraf çekme. İnsan kafayı yiyor kendimden biliyorum :işsiz::oops:

Doktorun kimdi acaba? Burnun kötü durmuyor bu arada. Dediğim gibi bekle :):nazar:
Her gün düzenli foto çekiyorum açıkçası . Haklısınız doktoru arayıp rahatsız etmiyorum , kesinlikle zaman gerekli hatta şuan o asimetrik görüntü gidiyor. doktorda zaman önemli demisti .Gökalp dizdara ameliyat oldum ben İstanbul'da .

istediğim gibi olmuş diyecek ne diyecek ki aaa fazla sivriltmişim bunu diyemez ya. bence fazla sivrileştirmiş. zamanla şişlikler oturunca bu kadar göze batmayada bilir tabi. şişliktende oluyor olabilir bu görüntü yapmanız gereken biraz daha beklemek 1 seneye yakında sürebilir bu süreç.
Burun ucun inicek sivri değil ödemelerde dedi ama yan kanatlar geniş kalmış dedi onun için bir operasyon yapacagini söyledi ameliyata dahil bir operasyon burnu görmek istedim dedi şuan yapılabilir dedi . :( Biraz korktum acikcasi

Burun ucun inicek sivri değil ödemelerde dedi ama yan kanatlar geniş kalmış dedi onun için bir operasyon yapacagini söyledi ameliyata dahil bir operasyon burnu görmek istedim dedi şuan yapılabilir dedi . :KK43: Biraz korktum acikcasi
haklısın ben olsam bende çok korkardım acaba başka bir doktora mı danışsan kanat diye yanlış birşey yapmasın... ilk seferde niye başaramamış... hani istediği gibi olmuştu. canım inince kötü görünmeyedebilir gerek kalmaz belki operasyona tekrar... hem 1 senede oturucak ben olsam 2. operasyon için bekler bu süreçtede başka bir doktorun fikrini alırdım.

mandal burun deformitesi oluşmuş. Ben de yaşadım bu sorunu. Üzülerek söylüyorum şişler indikçe burun daha da garip görünmeye başlıyor. Benm öyle oldu. Revizyonla düzeltildi fakat devam eden başka sıkıntılarım var maalesef. sağlıklı nefes alabiliyorsanız burnunuzu öyle sevin derim. Bu işler tekrar çok çok zor. İyi sonuçlar almak ondan daha zor.

mandal burun deformitesi oluşmuş. Ben de yaşadım bu sorunu. Üzülerek söylüyorum şişler indikçe burun daha da garip görünmeye başlıyor. Benm öyle oldu. Revizyonla düzeltildi fakat devam eden başka sıkıntılarım var maalesef. sağlıklı nefes alabiliyorsanız burnunuzu öyle sevin derim. Bu işler tekrar çok çok zor. İyi sonuçlar almak ondan daha zor.
Biraz inmeye başladı aslında hala az da olsa umudum var . Şuan bu şekilde görünüyor kanatlar sorun :( çok alırsa tam mandal burun olurum

Eklentiler

• IMG_20180305_171756.webp
    IMG_20180305_171756.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 807
Back
X