Burun Ucu Sorunsalı—Tartışma

byfeyzaby

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
237
29
13
29
Arkadaşlar merhaba, bir çoğumuz ameliyat olduk. Bazılarımız ise öncesi şu platformda mesai harcamakta. Bir şey net ki; burun ameliyatı süreçlerimiz psikolojik bir nokta oluyor. 7-10 gün ağrının dışında, hep bir tedirginliklerle aylarımızı geçiyoruz. Bugün ben de Youtube’da gezerken iki farklı video seyrettim. Konu burun ucu sorunsalı, herkesin isteği arzusu farklı olsada burun ucu maalesef istediğimiz gibi olmuyor…

Peki bu düşüklük bizim elimizde mi sizce?

Ya da başka deyişle en azami düşüşün gerekçesi olacak şeyleri biliyor muyuz?

Neler yapmalıyız/yapmamalıyız?

YouTube’da bir doktor; Maske buruna zarar vermez derken, diğer bir doktor ise burun ucunu düşürebilir dedi.

Lütfen değerli yorumlarınızı paylaşalım

Konu guzel olmus öncelıkle tesekkurler 😊keske bnmde problemım dusukluk olsaydı ama maalesef ben tam tersı fazla kalkık olmasından muzdarıbım 🙈yanı bnmkı gıbı hıc dusmeyen burunlar yapılabılıosa kı asla memnun degılım yanlıs anlasılmasın revızyon olmayı dusunuyorum ztn dusmeyen uclar yapılabılıyor yanı aslında bunu doktorlar ayarlıyorlar oyle dıyolar ama sonradan düşenler acaba amelıyat esnasındada kalkık yapılmayan cok duz bırakılan burunlar olabılımı ?

Maske takılabilir ama burun ucuna baskı yapılmadığı sürede. Ben gereksiz yere pek maske takacağım ortama gitmiyorum. Girsem de maskenin ucunu u şeklinde forma sokup öyle takıyorum.

Back
X