Burun Ucu ve Deliği..

liloc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2013
6
0
0
Bursa
Merhaba arkadaşlar..
Burnumda genel olarak sorun yok. Kemik yapısı burun ucu kalkıklığı gayet iyi. Ancak burun deliklerimle ilgili sorunum var. Güldüğüm zaman özellikle ggüzel görüntü oluşmuyor burun ucum düşüyor.
Sadece burun deliği ameliyatı oluyor mu, aranızda yaptıran var mı ve fiyat olarak ne kadar tutuyor.. Ayrıca normal ameliyat fotoğraflarına baktım çok fazla morarma şişlik oluyor ama ben sadece delikleri yaptıracağım ben de de aynı şişlik morarma görülür mü ?

Merhaba arkadaşlar..
Burnumda genel olarak sorun yok. Kemik yapısı burun ucu kalkıklığı gayet iyi. Ancak burun deliklerimle ilgili sorunum var. Güldüğüm zaman özellikle ggüzel görüntü oluşmuyor burun ucum düşüyor.
Sadece burun deliği ameliyatı oluyor mu, aranızda yaptıran var mı ve fiyat olarak ne kadar tutuyor.. Ayrıca normal ameliyat fotoğraflarına baktım çok fazla morarma şişlik oluyor ama ben sadece delikleri yaptıracağım ben de de aynı şişlik morarma görülür mü ?

kolay bi operasyon olur bence morarma falanda olmaz diye düşünüyorum. burun deliklerindede simetri olması çok önemli. bende sadece burun ucu istiyorum. tarihe bakınca belkide olmuşsunuzdur ameliyatınızı :)) eğer öyleyse ben destek beklyorum sizden :))

Merhaba arkadaşlar..

sende morarma olmaz merak etme çünkü kemik kırılmayacak.bildiğim kadarı ile burun deliklerini içe doğru dikilip tabiki kesimide ona göre yapınca sorun ortadan kalkıyor.burun ucunun düşmemesi lazım aslında burun kanatların çok mu yaygın yada kanatların belli bir bombesi yokmu?burun kanatları yana doğru çektiği için burun ucu düşer.doktorunla görüş memnuniyetsizliğini düzeltmeyi yapsın

Back
X