GeBir de kizlar ben cok memnunum burnumdan masallah cok guzel oldu ama sol tarafa odem top gibi birikti gecer demi boyle bisi yasayan var mi 2 bucuk ay oldu
geçer tabi canım ödem sonuctaBir de kizlar ben cok memnunum burnumdan masallah cok guzel oldu ama sol tarafa odem top gibi birikti gecer demi boyle bisi yasayan var mi 2 bucuk ay oldu
Ama nerdeyse 1 ay olucak hala çok sis ilk zamana göre indi tabi ama su domuz görünümünden kurtulsam yeterTabii ki geçici biz neler gördük. Sıkma canını moralini düzgün tut. Belli bir süreç var onu atlattığın zaman onlar da gidecek.
Kızlar ya bugün yanımda özge nerde diye sordular tanımadılar beni çok cirkinledim yüzüm sis diyemi öyle geliyo acaba gerçekten burnum yüzüm sis hala gözlerim küçüldü onunla alakalimi acaba nolur sizde bişey diyin sabahtan beri agliyorum çok kötüyümİner daha iner sıkma canını hem alışma süreci hem daha asıl halini almasına vakit var :)
Ben de aynı şeyleri yaşıyorum canımKızlar ya bugün yanımda özge nerde diye sordular tanımadılar beni çok cirkinledim yüzüm sis diyemi öyle geliyo acaba gerçekten burnum yüzüm sis hala gözlerim küçüldü onunla alakalimi acaba nolur sizde bişey diyin sabahtan beri agliyorum çok kötüyüm
Kızlar ya bugün yanımda özge nerde diye sordular tanımadılar beni çok cirkinledim yüzüm sis diyemi öyle geliyo acaba gerçekten burnum yüzüm sis hala gözlerim küçüldü onunla alakalimi acaba nolur sizde bişey diyin sabahtan beri agliyorum çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?