Burun ucu ve kalkikligi

Ozzgee-11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
100
10
48
29
Kızlar estetik olali 25 gün oldu burnumun ucu kalkik duruyo şişliklerden dolayi olduğunu biliyorum haftaya 1 ay olucak sizce ne zaman burnumun ucu şişlik klkiklik iner lütfen tecrübeli olanlar yardimci olsun

Burun ucu sisligi en son inen yerdir. Benim 2 ay bitti burnumun sırt kısmı oturmaya baslarkrn ön taraf daha toparlak ve sis duruyor. Meraklanma 6 ay bittiginde cok daha iyi olacak..

Sen daha önce cok mutluydun fotograf paylasiyordun hep simdi neden korkuyorsun? Şak diye oturmuyor malesef birazcik sabir gözle fark edilmeyecek kadar yavas ilerliyor iyilesme süreci. Sürekli aynaya bakarsan da fark edemezsin. Öncelikle 3 ay beklemek lazim zaten fikir olusturabilmek icin. Daha cok degisecek burnunun sekli. Sakin ol, rahat ol..

Ah ben hiç begenmemistimki fotoda atmadım valla ahah şişlikler ilk güne göre indi ama ne biliyim tipim hala domuz görüntüsü veriyo

Yok yaa ben baya fotografinı gördüm senin hatirliyorum gayet iyi görünüyordu.

Ahh pardon baska özgeymis o :)) bende diyorum gayet iyiydi. Endiselenme cok daha iyi olacak. Bi fotograf at bari bakalim :))

Aynen o Ozgee5 mi neydi, at bakalım bir de biz fikrimizi söyleyelim ama hemen umutsuzluğa kapılma. Takıntı yapmışsın şimdiden o burnunun tam şeklini alması için her şey dahil 6 ay var. 6 ayın sonunda ne olursa olur :)
Geçmiş olsun :)

Bir de kizlar ben cok memnunum burnumdan masallah cok guzel oldu ama sol tarafa odem top gibi birikti gecer demi boyle bisi yasayan var mi 2 bucuk ay oldu

Kızlar fotoğrafta düzgün çıkıyo gerçekten ama canlı görmelisiniz siz tecrubelisiniz ya kalkıklik var gözlerim bi tuhaf bakiyo onlar geçici dimi ve süresi ne kadar çok taktim

Bir de kizlar ben cok memnunum burnumdan masallah cok guzel oldu ama sol tarafa odem top gibi birikti gecer demi boyle bisi yasayan var mi 2 bucuk ay oldu
Ge
geçer tabi canım ödem sonucta

Tabii ki geçici biz neler gördük. Sıkma canını moralini düzgün tut. Belli bir süreç var onu atlattığın zaman onlar da gidecek.

Tabii ki geçici biz neler gördük. Sıkma canını moralini düzgün tut. Belli bir süreç var onu atlattığın zaman onlar da gidecek.
Ama nerdeyse 1 ay olucak hala çok sis ilk zamana göre indi tabi ama su domuz görünümünden kurtulsam yeter

İner daha iner sıkma canını hem alışma süreci hem daha asıl halini almasına vakit var :)

İner daha iner sıkma canını hem alışma süreci hem daha asıl halini almasına vakit var :)
Kızlar ya bugün yanımda özge nerde diye sordular tanımadılar beni çok cirkinledim yüzüm sis diyemi öyle geliyo acaba gerçekten burnum yüzüm sis hala gözlerim küçüldü onunla alakalimi acaba nolur sizde bişey diyin sabahtan beri agliyorum çok kötüyüm

Ben de aynı şeyleri yaşıyorum canım

Merhaba oZge, nasil oldun bende suan senin durumundayim ameliyatini kime oldun? Burnum domuz burnu gibi suan cok kotuyum ilk gunler bantlardan dolayi pek oyle durmuordu ne zamanki herseyi cikarttim psikolojim altust oldu kac gundur hayattan sogumus durumdayim disari cikmiyorum kimseyle konusmuyorum sislikler belki iner fakat bu domuz burnum ne zaman normale donecek yada normalle donecek mi

3. Ayda bir hayli atılır ödem,6. Ayda sertlik azalmaya başlar,1 yıl içindede şişlik ve sertlik tamamen olmasada bayağı bir geçer.
Telaş yapmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…