Burun ucu

Banu 84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2020
114
26
98
40
Arkadaşlar 11 Martta burun ameliyatı oldum sonuç istediğim gibi değil maalesef. Özellikle burun ucum çok çirkin daha önce burun ucu estetiği olan var mı aranızda. Bir de sizce sadece burun ucu estetiği olsam burnum nasıl görünür fikir verebilir misiniz?

Eklentiler

• 2206905-a9802ef922c53d7793a5438215810685.webp
    2206905-a9802ef922c53d7793a5438215810685.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 173
Geçmiş olsun öncelikle doktorlar yalnızca burun ucu ameliyatı olarak bakmazlar durumu doktorların değerlendirmesi gerekir bence. Bir de revizyon olacağı için fiyatları da yükseltiyorlar. Kime olmuştunuz tanınmış biri mi?

Teşekkür ederim. Eskişehir de oldum tanınmış değil ama üniversitede prof

Geçmiş olsun öncelikle doktorlar yalnızca burun ucu ameliyatı olarak bakmazlar durumu doktorların değerlendirmesi gerekir bence. Bir de revizyon olacağı için fiyatları da yükseltiyorlar. Kime olmuştunuz tanınmış biri mi?
[/QUOTE]

Merhabalar burnumda nefes alırken zorlanıyorum ve yandan kemiğim yamuk hem sağlık açısından hemde görünüm olarak düzelttiklerini duydum sadece ameliyat malzeme vs alıyorlarmış bende böyle bir şeyden yararlanmak istiyorum iyi bir doktor help meee!!!

Henuz 6 ay bıle olmamıs burun ucunuz daha şiştir zamanla ınıcektır 1 seneyı bekleyın mutlaka bnce burun ucu estetıgı var bnde bır yıl oldu amelıyat olalı ucunu duzelttırmek ıstıyorum gorustugum doktorlar sadece ucu duzeltıcez komple revızyon degıl dedıler

Henuz 6 ay bıle olmamıs burun ucunuz daha şiştir zamanla ınıcektır 1 seneyı bekleyın mutlaka bnce burun ucu estetıgı var bnde bır yıl oldu amelıyat olalı ucunu duzelttırmek ıstıyorum gorustugum doktorlar sadece ucu duzeltıcez komple revızyon degıl dedıler
Merhaba 1 yılı geçti ameliyatımın üstünden. Maalesef istediğim görüntüyü geçtim nefes alışım bile sıkıntılı. Komple revizyon olacağım sanırım.

Nefes olayı sıkıntılıdır mutlaka 😒bnde yok ama bnde bıraz daha dusunup kararımı verıcem ama korkuyorumda ıste basa donmek te ayrı dert

Merhaba 1 yılı geçti ameliyatımın üstünden. Maalesef istediğim görüntüyü geçtim nefes alışım bile sıkıntılı. Komple revizyon olacağım sanırım.
Son durumunuz nedir? Geçmiş olsun.

Back
X