burun ucu

miniktvsn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
67
28
88
32
Burun ameliyatı olalı 2 ay oldu şişlikler büyük ölcüde gitti ama burun uçunda hala sis var. Ama ucun alt kısmında minik bi sarkma gibi sis gibi bisey var yandan degil ama önden görünüyor. Sizce bu sisler gittikce duzelir mi yoksa sarkik gibi mi durur?

canım ortalama 1 seneyi buluyor ama sonunda gerçekten şimdiki hali ile inanılmaz bir fark oluyor. olumlu anlamda tabi :)

Benimde aynı problemler var ya kemer kısmı tam istediğim gibi ama yandan ucu şiş ve Pinokyo gibi duruyor ve dediğin gibi önden biraz sarkık

ben de sağlık amaçlı yaptırmayı düşünüyorum tam karar verip bu sefer olacak derken yine ara veriyorum ,sonrasında yine sıkı bi araştırma ve kararsızlık..umarım ben de halledebilirim

Bu durumda Can'ım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 387
  • image.webp
    image.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 423
Teşekkür ederim Can'ım ama hiç istediğim gibi olmadı önden de yandaşdan şiş hala bariz :(

Eğer öyleyse çok sıkıntılı olucağını sanmıyorum ama yinede iyi araştır :)

Doktorum önerdi şuanki estetik doktorumu çok burnum kalksın galan istemiyorum kemerimin törpülenmesini istiyorum tek sıkıntım kanalm dar bir yıldır düşünüyordum artık gına geldi 8 gün sonra bakalım nolcak ameliyattan çokkorkuyorum :110:

Bende ameliyat ve narkozdan korkuyordum ama hiç korkulacak gibi değil göz açıp kapıyorsun bitti :) asıl olay sonra başlıyor :(

Burun ucu estetiği ameliyatı; eğer burun sırtında, burun yan kenarlarındaki kemik yapılarda, burunu ortasındaki ‘ septum ‘ dediğimiz orta bölmede hiçbir sorun yoksa, burun sırtı oldukça düzgün ise, burun basık ve geniş değilse ve yalnızca burun ucu problemli olan hastalarda, burun ucunu güzelleştirmek ve var olan problemi gidermek amacı ile yapılan ameliyattır . Bu ameliyat ile ;
* Burun Ucunun İnceltilmesi
* Burun Ucunun Kaldırılması
* Burun Ucunda Açı Değiştirilmesi
* Burun Ucunun Öne Getirilmesi ( projeksiyon artışı)
* Burun Deliklerindeki Şekil Bozukluklarının Düzeltilmesi
* Burun Kanatlarındaki Fazlalığın Giderilmesi
* Daha Önce Burun Ameliyatı Geçirmiş Hastalarda Burun Ucu Problemlerinin Düzeltilmesi işlemleri yapılabilir. devamı..

Bende ameliyat ve narkozdan korkuyordum ama hiç korkulacak gibi değil göz açıp kapıyorsun bitti :) asıl olay sonra başlıyor :KK43:
biraz geç oldu ama ben ameliyatımı oldum 1ay geçti dediğin gibi olay asıl snrasında başlıyormuş 2 gece hastanede kaldım çok ağrım oldu şuan burnum hala daha şiş ucu top gibi ve uzun duruyor :(

Back
X