Burun ucum çok toplu görünüyor

Moonlight01554

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
558
386
53
Merhaba değerli arkadaşlar, ben yaklaşık üç hafta önce burun törpüleme oldum. Lokal anesteziyle olan bir işlemdi ama iki saat sürdü burun içim haricinde herhangi bir dikiş izi de yok zaten kapalı teknikle yapılıyor bilenler bilir. Bu işlem sırasında kemerim gitti yandan çok memnunum yalnız ben burun ucumun özellikle sipsivri olmamasını doğal olmasını istemiştim. Ama şu anda burnumun ucu oldukça kalın ve kıkırdakla duruyor aşırı ödemim de var dikişler daha düşmedi acıtıyor zaten. Sormak istediğim şey bu top şeklindeki görüntü geçecek mi?

Kapalı teknik bile olsa ödeminiz olur, geçecektir merak etmeyin. Doktorunuz ucunu istediğiniz gibi sivri yapmış mı peki? Yaptıysa ödeminiz gidince öyle olacaktır. Ben çok beğendim, çok da yakıştırdım. Yeni burnunuzla mutlu olun.

Deliklerde asimetri mi var, fotoğrafın açısından dolayı mı öyle görünüyor onu anlayamadım.

Çok teşekkür ederim inanın moralimi yerine getirdiniz yok sivri yapmadım doğal dursun dedi kanatlardan da çok az kıkırdak çıkartıp küçülttüğünü söyledi. Ama ben yeni burnunu yaptıranlarda ucunu belirgin gördükçe kendi burun ucumu palyaço gibi hissettim. Umarım şişlikler indikçe doğal burnuma kavuşurum

Öyle hissetmeyin ve moralinizi bozmayın. Benim ameliyatımın hemen sonrasında burun ucum sivri ve oldukça zarifti fakat aylar geçtikçe o zarif görüntüden eser kalmadı. Yamuldu yeniden. İlk başta güzel görünse de zaman geçtikçe kötüye gidebiliyor.
Hangi şehirdesiniz? Ben revizyon olursam kapalı teknik düşünüyorum. Ücreti yazmanızda bir sakınca yoksa öğrenebilir miyim?

Bir deliğimde evet asimetri var düz yapmış diğeri oval gibi. İlk hafta aşırı belirgindi ama bu haftalarda baya azaldı gibi ama yine de yakından hissediliyor sanki
Günden güne düzelme ihtimali var demek ki Ben burnunuzun sırt kısmını çok beğendim. Düzgün bir kemik yapılmış, ışığın açısından belli oluyor. Yeni burnunuzun tadını çıkarın bence çünkü minnoş bir burun olmuş belli.
Burun ucunda asimetrik bir görüntü var, geçeceğini düşünüyorum. Zamana bırakın.

Sizin fotoğraflarınıza üye olmadan önce baya bir bakmıştım aslında çok doğal bir görüntünüz varmış ilk aylarda ama zamanla dediğiniz gibi değişim oluyor doktor hatası değil diye düşünmüştüm hatta ben. Özelden size yazayım ama benim doktorum sadece törpüleme yapıyor diye biliyorum revizyon için eminim daha iyisi vardır

Ben de doktor hatası değil diye düşünüyordum ama şu an tamamen farklı düşünüyorum. Çok özen gösterdim, hiç darbe almadım, hep dikkat ettim. İlk ameliyatımda kıkırdağımın kayma eğiliminin olduğunu gördüğü için ikinci ameliyatta düzeltmesini, desteklemesini beklerdim açıkçası. Zaman geçtikçe burun ucunun yine desteklenmediğini görüyorum. Gittikçe bozuluyor çünkü.

Evet siz ne istediğinizi çok güzel anlatmışsınız aslında o zaman hak verdim size şimdi. Bunu düzeltecek deneyimli bir doktor lazım biraz daha sabredin acele karar vermeyin bence çok iyi araştırın

Evet ya sosyal medyada görüyorum ben 1 aylık 2 aylık diye paylaştıkları burunlarda neredeyse ödem kalmamış hatlar belirginleşmiş. Benimkinin ucu tosun gibi maşallah. Bu haliyle de çok sevdim ben ama inmesini istiyorum bir an önce.

Evet eski haline göre tabi ki daha iyi ama özellikle sabahları aşırı şiş oluyor çift yastıkla uyumama rağmen. Hemen buz koyuyorum iniyor biraz tavsiye ederm

Evet eski haline göre tabi ki daha iyi ama özellikle sabahları aşırı şiş oluyor çift yastıkla uyumama rağmen. Hemen buz koyuyorum iniyor biraz tavsiye ederm
Evet sabahları çok şiş oluyor. Ben çift yastığı 5 gün önce falan bıraktım artık. Bugün 45 gün oldu boynum tutulacak yoksa Buz işe yarıyorsa deneyeyim bir de bromelain aldım ben onu deneyeceğim. Siz de bakın isterseniz.

Renkli buz küplerinden almıştım marketten birini sağa birini sola koyuyorum günde 3-4 kere yapıyorum toparlıyor biraz. Bromelain almamıştım onu da alayım bari öneri için teşekkür ederim

Renkli buz küplerinden almıştım marketten birini sağa birini sola koyuyorum günde 3-4 kere yapıyorum toparlıyor biraz. Bromelain almamıştım onu da alayım bari öneri için teşekkür ederim
Benim de burnum hala şiş ve sanırım ben sizden önce oldum. Merak etmeyin bence şişliklerimiz normaldir. Zaten kaş aram ve burun kenarlarının yanakla birleşim yerlerim yumuşacık resmen ödemden. Ucu da çok gergin ve sert ama ben ödemdendir diye düşünüyorum. Ve en kısa sürede ödemlerimizin geçmesini istiyorum.

Renkli buz küplerinden almıştım marketten birini sağa birini sola koyuyorum günde 3-4 kere yapıyorum toparlıyor biraz. Bromelain almamıştım onu da alayım bari öneri için teşekkür ederim o
Sizin de burnunuz benimkine mi benziyor ucu bu şekilde? Evet aşırı ödem var çok sert oluyor buz koyduktan sonra yumuşuyor ve masaj yapabiliyorum. Hiç sevmediğim şey aslında sivri kavisli o yapay görüntüydü onu yapmamış doktorum sağ olsun ama bu kez de ucunu o mu şiş bıraktı ödemden mi bu şekilde görünüyor yorum yapamadım artık diye üye oldum. İnşallah inecek üç haftayı biraz geçti burnum yine de indi baya

Özelden göndereyim size ben de burnumu orada bakarsınız

Seninkinin ucu tosun gibi değil güzel. Sana öyle geliyor, ucu değil sırtta ödemin var. Konu açan üyenin ucu toplu benimde öyle 1.5 aydayım. Seninkisi daha nahif kesinlikle

Seninkinin ucu tosun gibi değil güzel. Sana öyle geliyor, ucu değil sırtta ödemin var. Konu açan üyenin ucu toplu benimde öyle 1.5 aydayım. Seninkisi daha nahif kesinlikle
Sizin de mi ucunda şişlik var dolguyla ileride daha ince bir görünüme kavuşabilir mı acaba yoksa illa revizyon mu olmalı bir de gerçekten daha üç haftalık bir burun ne düşüneceğimi tam olarak bilemiyorum

Kalın derili gibi duruyor ucunuz,önceki burnunuzda ucu kalın ve yuvarlak hatlı miydi eğer böyleyse sivri bir görünüm beklemeyin, ödem biraz inecektir fakat sivri üçgen bir görüntü gelmeyecektir. Benimde bucu top 1.5 ayındayım kalın derili burun ucu yapmak çok zor,yumuşak doku vs de çıkartmadıysa doktor epey kalın ve tok duruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…