Burun ucum çok toplu görünüyor

Kalın derili gibi duruyor ucunuz,önceki burnunuzda ucu kalın ve yuvarlak hatlı miydi eğer böyleyse sivri bir görünüm beklemeyin, ödem biraz inecektir fakat sivri üçgen bir görüntü gelmeyecektir. Benimde bucu top 1.5 ayındayım kalın derili burun ucu yapmak çok zor,yumuşak doku vs de çıkartmadıysa doktor epey kalın ve tok duruyor...
Yok zaten kesinlikle sivri bir görünüm istemedim belki de bu yüzden daha yumuşak hatlı yaptı doktorum. Tek istediğim ucunun daha gölgeli durması belki dolgu düşünürüm sonrasında önceden de çok evet yumuşak hatlıydım zaten yüzüm de oval :)

Yok zaten kesinlikle sivri bir görünüm istemedim belki de bu yüzden daha yumuşak hatlı yaptı doktorum. Tek istediğim ucunun daha gölgeli durması belki dolgu düşünürüm sonrasında önceden de çok evet yumuşak hatlıydım zaten yüzüm de oval :)
Işte gölge görünümü asla olmuyor yuvarlak hatlı ve kalınsa benimde sorunum bu ....

Anladım dolguyla ucuna ek yapılsa gölgeli durmaz mı acaba? Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz peki sizin de mi önceden ucu geniş duruyordu
Evet genişti, dolgu ucu daha da büyütür neticede oraya dolgu maddesi enjekte edecek. Burunda dolgu ben tavsiye etmiyorum zamanla sertleşip kist yapabiliyormuş. Onları temizletmek gerekiyor sonra...hem geçici hem riskli

Burun ucunuz öncedende kalındı sanırım çünkü kalın derili gibi geldi bana.bende ilk ameliyatta hafif kemer aldırmıştım sonra ne olduysa önden burnum daha çok kalın gelmeye başladı sizdede böyle bir durum olmuş olabilir şimdiden canınızı sıkmayın.

Burun ucunuz öncedende kalındı sanırım çünkü kalın derili gibi geldi bana.bende ilk ameliyatta hafif kemer aldırmıştım sonra ne olduysa önden burnum daha çok kalın gelmeye başladı sizdede böyle bir durum olmuş olabilir şimdiden canınızı sıkmayın.
Burnun ince derili çabuk toparlar demişti doktorum kalın derili değilim ama kapalı teknikle olduğu için kanatların içinden kesi ve uygulama yapıldı oldukça ödem birikti düzelecek demişti. Biraz bekleyeceğim önceden de ucu genişti biraz evet o nedenle sivri istemedim yüzüme gitmiyor diye bu da biraz kalın geldi sanki. İnşallah ödemdendir belki tekrar bir uygulama yaptırırırm yorumunuz için teşekkürler 😊

Burnun ince derili çabuk toparlar demişti doktorum kalın derili değilim ama kapalı teknikle olduğu için kanatların içinden kesi ve uygulama yapıldı oldukça ödem birikti düzelecek demişti. Biraz bekleyeceğim önceden de ucu genişti biraz evet o nedenle sivri istemedim yüzüme gitmiyor diye bu da biraz kalın geldi sanki. İnşallah ödemdendir belki tekrar bir uygulama yaptırırırm yorumunuz için teşekkürler 😊
O zaman kesin ödemdir o merak etmeyin☺️

Merhaba değerli arkadaşlar, ben yaklaşık üç hafta önce burun törpüleme oldum. Lokal anesteziyle olan bir işlemdi ama iki saat sürdü burun içim haricinde herhangi bir dikiş izi de yok zaten kapalı teknikle yapılıyor bilenler bilir. Bu işlem sırasında kemerim gitti yandan çok memnunum yalnız ben burun ucumun özellikle sipsivri olmamasını doğal olmasını istemiştim. Ama şu anda burnumun ucu oldukça kalın ve kıkırdakla duruyor aşırı ödemim de var dikişler daha düşmedi acıtıyor zaten. Sormak istediğim şey bu top şeklindeki görüntü geçecek m
Bir kanat sanki daha geniş

Ya ben şunu anlayamadim olması gereken acaba hangisi? Böyle çökmesi mi gerekiyor acaba ? Diğer tarafın sisi indikçe o da mı çökecek
Yok o şiş tarafın içinde dikişlerim daha iyileşmedi ve zamanla o şiş iniyor çökme değil bence diğeri aşırı şiş ve ödemli zamanla normale dönüyor gibi

Back
X