- 16 Nisan 2021
- 67
- 23
- 3
- Konu Sahibi HungryLady
-
Meraba arkadaşlar 3 ay önce burun ameliyatı oldum.Sargilar çıktıktan sonra burun kalkikligim çok idealdi ve yeni sargı çıkmasına rağmen çok doğaldı bu durum beni suphelendirmisti çünkü ameliyattan sonra burun bi miktar düşeceği için ameliyat sırasında biraz fazla kaldırılıyor buyuzden burun dik oluyor.Ama benim öyle değildi.Neyse 3 ay sonunda burunc ucum iyice düşmüş gibi hissettim ve ameliyatı yapan doktoruma gittim burun ucumun biraz fazla düştüğünü söyledi.Soka girdim.Ve ben burnumun üstüne degil darbe maske bile takmuyordum düşmesin diye yüzümu yıkarken bile parmaklarimla islatiyodum burnumu masaj yapar gibi.Sorun kendisinde ama asla kabul etmedi ve benim cildimden kaynaklı olduğunu söyledi.Yapilabilcek bi şeyinin olmadığını söyledi.Benim durumumda olan var mı??
Bana atmadı suçu ama yani bu burun ben darbe almadıysam nasıl düştü dediğim gibi ben 3 ay burnuma su bile carpmadim kendi kaldıramadı bence burnu.. Şikayet etsem de ne sonuç çıkar ki..Düzeltmeyi kabul etmiyorsa şikayet edin. Suçu size atmasın kendi yaptı sonuçta. Böyle doktorların lisansları iptal edilmeli bence
Merhaba doktor bana burnumun kikirdak yapisindan dolayi operasyondan sonra burun dusecegini normalden fazla olarak ve bu nedenler burun ucuna destekle yapilmasi gerektigini soyledi aksi halde dusecegini destegindr burun ucunu sertlestirdigini soylediMeraba arkadaşlar 3 ay önce burun ameliyatı oldum.Sargilar çıktıktan sonra burun kalkikligim çok idealdi ve yeni sargı çıkmasına rağmen çok doğaldı bu durum beni suphelendirmisti çünkü ameliyattan sonra burun bi miktar düşeceği için ameliyat sırasında biraz fazla kaldırılıyor buyuzden burun dik oluyor.Ama benim öyle değildi.Neyse 3 ay sonunda burunc ucum iyice düşmüş gibi hissettim ve ameliyatı yapan doktoruma gittim burun ucumun biraz fazla düştüğünü söyledi.Soka girdim.Ve ben burnumun üstüne degil darbe maske bile takmuyordum düşmesin diye yüzümu yıkarken bile parmaklarimla islatiyodum burnumu masaj yapar gibi.Sorun kendisinde ama asla kabul etmedi ve benim cildimden kaynaklı olduğunu söyledi.Yapilabilcek bi şeyinin olmadığını söyledi.Benim durumumda olan var mı???
Kotu yazmisim dikkat etmeden burun ucumun destekle operasyon yapilmazsa ameliyat sonrasi normaldem fazla dusecegini kikirdak yapimin buna sebep olacagini soyledi burun ucuna destekle operasyon yapilmaliymis o da burun ucunda sertlige sebep oluyormusMerhaba doktor bana burnumun kikirdak yapisindan dolayi operasyondan sonra burun dusecegini normalden fazla olarak ve bu nedenler burun ucuna destekle yapilmasi gerektigini soyledi aksi halde dusecegini destegindr burun ucunu sertlestirdigini soyledi
Benim burun ucum dusuk o nedenle dusunuyorum estetigi
Geçmiş olsun foto paylaşmanız mümkün mü özelden de olabilirMeraba arkadaşlar 3 ay önce burun ameliyatı oldum.Sargilar çıktıktan sonra burun kalkikligim çok idealdi ve yeni sargı çıkmasına rağmen çok doğaldı bu durum beni suphelendirmisti çünkü ameliyattan sonra burun bi miktar düşeceği için ameliyat sırasında biraz fazla kaldırılıyor buyuzden burun dik oluyor.Ama benim öyle değildi.Neyse 3 ay sonunda burunc ucum iyice düşmüş gibi hissettim ve ameliyatı yapan doktoruma gittim burun ucumun biraz fazla düştüğünü söyledi.Soka girdim.Ve ben burnumun üstüne degil darbe maske bile takmuyordum düşmesin diye yüzümu yıkarken bile parmaklarimla islatiyodum burnumu masaj yapar gibi.Sorun kendisinde ama asla kabul etmedi ve benim cildimden kaynaklı olduğunu söyledi.Yapilabilcek bi şeyinin olmadığını söyledi.Benim durumumda olan var mı???
Ya benle kesinlikle böyle bi şey konuşmadı.Burun ucu sertliği olsaydı keşke önemli değil.Dusmeseydi.Ve bana dediği şey şu: ben senin burnunu yeterince kaldırdım senin dokuların zayıfmis.Boyls bi şey olabilir mi yaKotu yazmisim dikkat etmeden burun ucumun destekle operasyon yapilmazsa ameliyat sonrasi normaldem fazla dusecegini kikirdak yapimin buna sebep olacagini soyledi burun ucuna destekle operasyon yapilmaliymis o da burun ucunda sertlige sebep oluyormus
Bana gorustugum doktor burnumdaki kikirdaklarin ince ve zayif oldugunu soyledi burun ucumun desteklenmezse dusecegini bakinca soyledi dokularin zayifmis derken muayene sirasinda anlamamis mi? Peki duzeltmiyor mu revizyon yapmayacak mi? Ben henuz ameliyat olmadim bir doktorla daha gorusunce karar verecegimYa benle kesinlikle böyle bi şey konuşmadı.Burun ucu sertliği olsaydı keşke önemli değil.Dusmeseydi.Ve bana dediği şey şu: ben senin burnunu yeterince kaldırdım senin dokuların zayıfmis.Boyls bi şey olabilir mi ya
Cidden nasıl anlamamış anlamadım.Ameliyat olana kadar çok ilgiliydi baktı burnuma falan da eğrilik var sadece dedi başka bi şey demedi.Duzeltmiyor yapabileceğim bi şey yok diyor.Revizyon olsam düzelmez mi dedim.Revizyon olsan yine düşer burnun böyle güzel dedi çocuk avutur gibi.Bana gorustugum doktor burnumdaki kikirdaklarin ince ve zayif oldugunu soyledi burun ucumun desteklenmezse dusecegini bakinca soyledi dokularin zayifmis derken muayene sirasinda anlamamis mi? Peki duzeltmiyor mu revizyon yapmayacak mi? Ben henuz ameliyat olmadim bir doktorla daha gorusunce karar verecegim
Merak ettim boyle guzel demis fotograf paylasabilir misinizCidden nasıl anlamamış anlamadım.Ameliyat olana kadar çok ilgiliydi baktı burnuma falan da eğrilik var sadece dedi başka bi şey demedi.Duzeltmiyor yapabileceğim bi şey yok diyor.Revizyon olsam düzelmez mi dedim.Revizyon olsan yine düşer burnun böyle güzel dedi çocuk avutur gibi.
Attım ozeldenMerak ettim boyle guzel demis fotograf paylasabilir misiniz
Burun kikirdağıni sağlam yapmadiği icin düşmüş canim bende ikinci amaliyatimi oldum revize yani doktor hatasiBana atmadı suçu ama yani bu burun ben darbe almadıysam nasıl düştü dediğim gibi ben 3 ay burnuma su bile carpmadim kendi kaldıramadı bence burnu.. Şikayet etsem de ne sonuç çıkar ki..
Keşke benim burnum düşseeee allahım duy sesimi yarabbim, benimde aşşşırı kalkık ve kısaMeraba arkadaşlar 3 ay önce burun ameliyatı oldum.Sargilar çıktıktan sonra burun kalkikligim çok idealdi ve yeni sargı çıkmasına rağmen çok doğaldı bu durum beni suphelendirmisti çünkü ameliyattan sonra burun bi miktar düşeceği için ameliyat sırasında biraz fazla kaldırılıyor buyuzden burun dik oluyor.Ama benim öyle değildi.Neyse 3 ay sonunda burunc ucum iyice düşmüş gibi hissettim ve ameliyatı yapan doktoruma gittim burun ucumun biraz fazla düştüğünü söyledi.Soka girdim.Ve ben burnumun üstüne degil darbe maske bile takmuyordum düşmesin diye yüzümu yıkarken bile parmaklarimla islatiyodum burnumu masaj yapar gibi.Sorun kendisinde ama asla kabul etmedi ve benim cildimden kaynaklı olduğunu söyledi.Yapilabilcek bi şeyinin olmadığını söyledi.Benim durumumda olan var mı???
Merhaba özelden gorebilirmiyim burnunuzu ?Keşke benim burnum düşseeee allahım duy sesimi yarabbim, benimde aşşşırı kalkık ve kısa
Meraba arkadaşlar 3 ay önce burun ameliyatı oldum.Sargilar çıktıktan sonra burun kalkikligim çok idealdi ve yeni sargı çıkmasına rağmen çok doğaldı bu durum beni suphelendirmisti çünkü ameliyattan sonra burun bi miktar düşeceği için ameliyat sırasında biraz fazla kaldırılıyor buyuzden burun dik oluyor.Ama benim öyle değildi.Neyse 3 ay sonunda burunc ucum iyice düşmüş gibi hissettim ve ameliyatı yapan doktoruma gittim burun ucumun biraz fazla düştüğünü söyledi.Soka girdim.Ve ben burnumun üstüne degil darbe maske bile takmuyordum düşmesin diye yüzümu yıkarken bile parmaklarimla islatiyodum burnumu masaj yapar gibi.Sorun kendisinde ama asla kabul etmedi ve benim cildimden kaynaklı olduğunu söyledi.Yapilabilcek bi şeyinin olmadığını söyledi.Benim durumumda olan var mı???
Özelden mesaj atamıyorum size, siz atarsanız göndereyimMerhaba özelden gorebilirmiyim burnunuzu ?
Burun ucuna destek nasıl oluyormuş.Hangi doktora gittinizKotu yazmisim dikkat etmeden burun ucumun destekle operasyon yapilmazsa ameliyat sonrasi normaldem fazla dusecegini kikirdak yapimin buna sebep olacagini soyledi burun ucuna destekle operasyon yapilmaliymis o da burun ucunda sertlige sebep oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?