Burun ucum düşük mü bakar mısınız?

dilanokcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
15
1
1
26
15 gün oldu ameliyat olalı. Bantlar ve dikişler dün tamamen alındı. Önden ve burun sırtının şiş olduğunu görebiliyorum ve sert de. Sizce düşük mü duruyor biraz endişelendim.

Son düzenleme:
Ameliyat fotosu gercegi yansitmaz, cekim acisi bile farklı gösteriyor. Benim masada ki fotomla hic alakasi yok. Odem indikçe, burun oturuyor. Kalkmiyor yani aksine bir tik daha ileri konumlanıyor
haklısınız, bana o dediğiniz yer ödem gibi geliyor umarım öyledir daha çok yeni olduğu için bir şey diyemiyorum

Odemde olabilir benimde ilk hafta dusuk duruyordu burun sırtında ödem gidince kalkık durdu.odeminiz bu şekilde yapiyor olabilir çok panik yapmayın benimde 18.gunum yamukluk var bencede.bakalim beklicem.ameliyat sonrası resminde kalkık da muhtemel odemdir.

Benimde bandajlarim çıktığında burnum hiç kalkık değildi.hayal kırıklığına uğradım ama şuan cok oldu 20.gunum.yani diyecegim oki ödem burnu acayip değiştiriyor 15 günle hicbirseye karar verilmez.ayrica ameliyat fotosu gerçeği yansitir evet.ben doktorumun ameliyat fotoları ile güncel hasta gönderileri baktım hastaların burnu ameliyat fotolarına yüzde 90 benzemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…