sourkid Guru Kayıtlı Üye 6 Aralık 2012 228 28 318 İstanbul 21 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sourkid #1 Merhabalar, burun ucunuzua kikirdak destegi yapildi mi? Kikirdaklar burun deliginizden gorunuyormuydu hafif ilk oldugunuzda ameliyati ve iyilesme suresinde cok sikinti cektiniz mi bu yuzden? tesekkurler
Merhabalar, burun ucunuzua kikirdak destegi yapildi mi? Kikirdaklar burun deliginizden gorunuyormuydu hafif ilk oldugunuzda ameliyati ve iyilesme suresinde cok sikinti cektiniz mi bu yuzden? tesekkurler
H hopemorex3 şiddet yanlısı Kayıtlı Üye 7 Haziran 2014 46 1 98 29 İstanbul 21 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sourkid #2 Yaptırdım. Hayır hiçbi ağrı sızı yok, kıkırdakta gözükmüyor zaten niye gözüksün onun amacı burnu yukarda düz tutmak düşmesin diye
Yaptırdım. Hayır hiçbi ağrı sızı yok, kıkırdakta gözükmüyor zaten niye gözüksün onun amacı burnu yukarda düz tutmak düşmesin diye
sourkid Guru Kayıtlı Üye 6 Aralık 2012 228 28 318 İstanbul 21 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sourkid #3 hopemorex3 .!.: Yaptırdım. Hayır hiçbi ağrı sızı yok, kıkırdakta gözükmüyor zaten niye gözüksün onun amacı burnu yukarda düz tutmak düşmesin diye Genişletmek için tıkla... burna alttan bakinca beyaz beyaz gormedinmi ilk zamanlarda ? bir de boyle rahatsizlik vermemismiydi
hopemorex3 .!.: Yaptırdım. Hayır hiçbi ağrı sızı yok, kıkırdakta gözükmüyor zaten niye gözüksün onun amacı burnu yukarda düz tutmak düşmesin diye Genişletmek için tıkla... burna alttan bakinca beyaz beyaz gormedinmi ilk zamanlarda ? bir de boyle rahatsizlik vermemismiydi