Sizin konunuzu okumuştum sanırım benimki milimlik degil biraz daha belirginMerhaba benimde bir burun kanadım daha yukarda ince deriliyim ve sadece kemik alındi ve törpüleme yapıldı şuan 3 ayımdayım neredeyse milimlik farkta olsa önden bakınca göze batıyor
Biraz kabullenmek gerekiyor galiba mükemmel kusursuz olmuyor galiba yada annem öyle kandırıyor beniSizin konunuzu okumuştum sanırım benimki milimlik degil biraz daha belirgin
Kusursuz bi burun olacagını bende düsünmüyorum annenizle hem fikirimBiraz kabullenmek gerekiyor galiba mükemmel kusursuz olmuyor galiba yada annem öyle kandırıyor beni
Resmen yaşadığım şeyin aynısını yazmışsınız. Ayına kadarMerhaba 8. Ayı doldurdum, Büyük ve kırık yamuk zor bi burnum vardı ve kalın derili, Yeni burnum yan profilden çok güzel ama önden sorunlu,
Burun ucum yamuk duruyor, eskiden yamuk oldugu tarafa dogru, ve bi tarafı şiş bi tarafı inmiş gibi duruyor bu saatten sonra masajla vs. düzelecegini düsünmüyorum ama 2.ameliyatı olup bu sorunlardan kurtulan var mı ?
Ben ameliyat olduguma pişman degilim,aynı sorun bende de var ameliyata girerken zannediyorsun ki mükemmel olacak ama şuan öyle pişmanım ki Allah milimetrik detaylarla dna mıza kodlamış ne diye gidip bozdum ki hem paradan oldum hemde önden yamuk ve orantısız yandan bakılırsa çok güzel
Resmen yaşadığım şeyin aynısını yazmışsınız. Ayına kadarbenim şiş olan tarafım ameliyat fotosunda güzel duruo bende düzelir diye bekliyrm ama bende de yamukluk var
Özelden foto atmanız mümkün müBen ameliyat olduguma pişman degilim,
Olmasam ömür boyu keşke derdim,
Şimdiki burnum yinede eskisinden iyi ama ameliyat olmuşken o kadar eziyeti çekmişim neden daha iyi olmasınBenim eski burnum kırıktı o yüzden bayagı sorunlu oldugunu düsünüyorum.
Benimde şiş olan tarafım güzel görünüyor gözüme
Ya 1 ay sonra normalleşiyor. Şişlikler duruo tabiki ama insanların arasında burnunuz ameliyatlı durmuyor. Düğünüzde de sorun yaşayacağınızı sanmıyğrumBende aynı sorunu yaşıyorum sanırım. Benim burnumun sol kanadında hafif şişlik var elleyincede ele geliyor ama sol tarafta o şişlik yok hatta sanki çökmüş gibi geliyor. Ben mayıs 28 de ameliyat oldum bu arada. Henüz çok mu erken karar vermek için? Lütfen yardımcı olun haziran ayında da düğünüm var
Daha çok yeni farkındayım ama çok fazla endişeleniyorum. Bir yamukluk vs olucak diye çok korkuyorum. Özellikle bahsettiğim şişlik. Böyle dokununca hissettiğim bir sertlik var orada. Onun içinde ödem mi diyorsunuz?Ya 1 ay sonra normalleşiyor. Şişlikler duruo tabiki ama insanların arasında burnunuz ameliyatlı durmuyor. Düğünüzde de sorun yaşayacağınızı sanmıyğrum
1 seneyi doldurmak üzeresin sanırım,Bende aynı sorunu yaşıyorum sanırım. Benim burnumun sol kanadında hafif şişlik var elleyincede ele geliyor ama sol tarafta o şişlik yok hatta sanki çökmüş gibi geliyor. Ben mayıs 28 de ameliyat oldum bu arada. Henüz çok mu erken karar vermek için? Lütfen yardımcı olun haziran ayında da düğünüm var
Yok yok bir sene değil1 seneyi doldurmak üzeresin sanırım,
Doktorunuz ne diyor ?
Mart o zaman, mayıs daha gelmedi deYok yok bir sene değilgeçtiğimiz mayısın 28inde oldum. Bir ay olmasına beş gün kaldı. Doktorum şuan için çok erken henüz oturmadı şişliklerin inmedi dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?