Burun ucunda asimetri vs. olanlar ?

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.383
26.109
598
Merhaba 8. Ayı doldurdum, Büyük ve kırık yamuk zor bi burnum vardı ve kalın derili, Yeni burnum yan profilden çok güzel ama önden sorunlu,
Burun ucum yamuk duruyor, eskiden yamuk oldugu tarafa dogru, ve bi tarafı şiş bi tarafı inmiş gibi duruyor bu saatten sonra masajla vs. düzelecegini düsünmüyorum ama 2.ameliyatı olup bu sorunlardan kurtulan var mı ?

Merhaba benimde bir burun kanadım daha yukarda ince deriliyim ve sadece kemik alındi ve törpüleme yapıldı şuan 3 ayımdayım neredeyse milimlik farkta olsa önden bakınca göze batıyor 🤦🏻‍♀️

Merhaba benimde bir burun kanadım daha yukarda ince deriliyim ve sadece kemik alındi ve törpüleme yapıldı şuan 3 ayımdayım neredeyse milimlik farkta olsa önden bakınca göze batıyor 🤦🏻‍♀️
Sizin konunuzu okumuştum sanırım benimki milimlik degil biraz daha belirgin 🤷🏼‍♀️

Biraz kabullenmek gerekiyor galiba mükemmel kusursuz olmuyor galiba yada annem öyle kandırıyor beni 😅
Kusursuz bi burun olacagını bende düsünmüyorum annenizle hem fikirim 😅 Ama benim burun ucum yamuk gibi duruyor bilmiyorum 😬 böyle milimlik kanadı yukarı assagı olsa yine iyi 🤗

aynı sorun bende de var ameliyata girerken zannediyorsun ki mükemmel olacak ama şuan öyle pişmanım ki Allah milimetrik detaylarla dna mıza kodlamış ne diye gidip bozdum ki hem paradan oldum hemde önden yamuk ve orantısız yandan bakılırsa çok güzel

Merhaba 8. Ayı doldurdum, Büyük ve kırık yamuk zor bi burnum vardı ve kalın derili, Yeni burnum yan profilden çok güzel ama önden sorunlu,
Burun ucum yamuk duruyor, eskiden yamuk oldugu tarafa dogru, ve bi tarafı şiş bi tarafı inmiş gibi duruyor bu saatten sonra masajla vs. düzelecegini düsünmüyorum ama 2.ameliyatı olup bu sorunlardan kurtulan var mı ?
Resmen yaşadığım şeyin aynısını yazmışsınız. Ayına kadar🤕 benim şiş olan tarafım ameliyat fotosunda güzel duruo bende düzelir diye bekliyrm ama bende de yamukluk var

aynı sorun bende de var ameliyata girerken zannediyorsun ki mükemmel olacak ama şuan öyle pişmanım ki Allah milimetrik detaylarla dna mıza kodlamış ne diye gidip bozdum ki hem paradan oldum hemde önden yamuk ve orantısız yandan bakılırsa çok güzel
Ben ameliyat olduguma pişman degilim,
Olmasam ömür boyu keşke derdim,
Şimdiki burnum yinede eskisinden iyi ama ameliyat olmuşken o kadar eziyeti çekmişim neden daha iyi olmasın 🤦🏼‍♀️ Benim eski burnum kırıktı o yüzden bayagı sorunlu oldugunu düsünüyorum.
Resmen yaşadığım şeyin aynısını yazmışsınız. Ayına kadar🤕 benim şiş olan tarafım ameliyat fotosunda güzel duruo bende düzelir diye bekliyrm ama bende de yamukluk var

Benimde şiş olan tarafım güzel görünüyor gözüme 🤦🏼‍♀️

Ben ameliyat olduguma pişman degilim,
Olmasam ömür boyu keşke derdim,
Şimdiki burnum yinede eskisinden iyi ama ameliyat olmuşken o kadar eziyeti çekmişim neden daha iyi olmasın 🤦🏼‍♀️ Benim eski burnum kırıktı o yüzden bayagı sorunlu oldugunu düsünüyorum.

Benimde şiş olan tarafım güzel görünüyor gözüme 🤦🏼‍♀️
Özelden foto atmanız mümkün mü

Bende aynı sorunu yaşıyorum sanırım. Benim burnumun sol kanadında hafif şişlik var elleyincede ele geliyor ama sol tarafta o şişlik yok hatta sanki çökmüş gibi geliyor. Ben mayıs 28 de ameliyat oldum bu arada. Henüz çok mu erken karar vermek için? Lütfen yardımcı olun haziran ayında da düğünüm var 😔

Bende aynı sorunu yaşıyorum sanırım. Benim burnumun sol kanadında hafif şişlik var elleyincede ele geliyor ama sol tarafta o şişlik yok hatta sanki çökmüş gibi geliyor. Ben mayıs 28 de ameliyat oldum bu arada. Henüz çok mu erken karar vermek için? Lütfen yardımcı olun haziran ayında da düğünüm var 😔
Ya 1 ay sonra normalleşiyor. Şişlikler duruo tabiki ama insanların arasında burnunuz ameliyatlı durmuyor. Düğünüzde de sorun yaşayacağınızı sanmıyğrum

Ya 1 ay sonra normalleşiyor. Şişlikler duruo tabiki ama insanların arasında burnunuz ameliyatlı durmuyor. Düğünüzde de sorun yaşayacağınızı sanmıyğrum
Daha çok yeni farkındayım ama çok fazla endişeleniyorum. Bir yamukluk vs olucak diye çok korkuyorum. Özellikle bahsettiğim şişlik. Böyle dokununca hissettiğim bir sertlik var orada. Onun içinde ödem mi diyorsunuz?

1 seneyi doldurmak üzeresin sanırım,
Doktorunuz ne diyor ?

Ben de 10 Nisan’da ameliyat olmuştum ödemim çok yok yandan üstten falan ucu çok sıkı bantlanıp alçılanmıştı burnum o yüzden ilk açıldığında alçı top gibiydi bantlar bir miktar yamuk olduğundan görünüyordu zaten de ucunun bir tarafımandalla sıkıştırılmış gibi duruyordu masajla düzelmeye başladı hızlıca umarım tamamen düzelir. Düzelmezse lokal anesteziyle burun ucu estetiği yapılıyormuş lakin bilemiyorum umarım ihtiyacım olmaz kimsenin de olmaz. Herkese geçmiş olsun ❤️

Yok yok bir sene değil 🤦🏻‍♀️ geçtiğimiz mayısın 28inde oldum. Bir ay olmasına beş gün kaldı. Doktorum şuan için çok erken henüz oturmadı şişliklerin inmedi dedi.
Mart o zaman, mayıs daha gelmedi de 😃
cok yeni daha 🤗

😄 Amaaan kafam karıştı. Evet mart. İnsan endişeleniyor ama. Şu üç ay geçsede anlasam durum ne

Back
X