Burun ucunda çökme?

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
image.jpg Meraba ben ameliyat falan olmadim ama burnumun ucunda kendiliginden bu sene ortaya cikan bir cokme var. Sanirim cokme oluyor tam emin degilim ama..ameliyatla duzeltilecek bir sey mi ? Neyden kaynaklaniyor olabilir ki Bazi konularda kulaktan kikirdak alinip burna konuldugunu duydum benim burnumda mi bunu gerektiriyor

doğal burunlarda çökme olduğunu ilk defa duydum ama ameliyat olmak istemiyorsan geçici bir yöntem olan burun dolgusuyla orayı doldurtabilirsin ameliyat düşünürsen kıkırdak desteği için dediğin gibi kulaktan takviye yapılması gerekebilir en güzel iyi bir doktora görünüp fikir alman

Kulaktan kikirdak eklemesi revizyon yani 2.ameliyatlarda yapılıyor Fazla kikirdak alinmasi ya da kkemerin aşiri törpülenmesiyle kaburgadan burun sirtina kikirdak ekleniyor.ama ameliyat olmayan burunda bunlarin hiçbirine gerek yok.daha önce kaza gecirmediyseniz kirik vs yoksa ucu düşmez ama kilo alip verdiginizde cild derisi esneme yapiyo olabilir bu da burun ucunda sarkiklik gibi bi görüntü oluşturuyo tekrar düzeliyo.ameliyati gerektiren bi durum yok bence

X