Burun ucunda ödem ve ağırlık hissi

Hem sorumsuzluk hem de burun ameliyatlarının handikapı bu sanırım.Hiçbir şey bir burna burun estetiği kadar zarar veremez.Durduk yere septumda delik oluşmaz,burun delikleri zayıflamaz,burun sırtında çökme olmaz.Ne hikmetse hepsi cerrahi sonrası ortaya çıkıyor.
Değil mi? Benim burnumda eğriydi meğriydi tamam da sağlıklı bir burundu yani. Nefes alışımda bir gün bile sorun olmadı. Hatta doktor efendi bana son kontrolde dedi ki "En azından nefes alışın iyileşti değil mi?" Yooo dedim, ne alakası var? Ben size nefes alış problemiyle mi geldim ya da bir kez olsun böyle bir şeyden bahsettim mi?

Yahu gerçekten aklım almıyor bazen, amaçları ne bunların acaba?

Değil mi? Benim burnumda eğriydi meğriydi tamam da sağlıklı bir burundu yani. Nefes alışımda bir gün bile sorun olmadı. Hatta doktor efendi bana son kontrolde dedi ki "En azından nefes alışın iyileşti değil mi?" Yooo dedim, ne alakası var? Ben size nefes alış problemiyle mi geldim ya da bir kez olsun böyle bir şeyden bahsettim mi?

Yahu gerçekten aklım almıyor bazen, amaçları ne bunların acaba?
Amaçları para kazanmak daha ne olsun.Büyük bölümü instagramda şovmenlik yapıyor hasta kapmak için.
Her ameliyat bir parmak izi gibi burunda iz bırakır diyorlar.Sırada ne var merak ediyorum 😕
Umarım iyi birine denk gelebiliriz yoksa daha kötüye gitmek işten bile değil.
Hatta sana özelden bir link göndereyim de izle.

Amaçları para kazanmak daha ne olsun.Büyük bölümü instagramda şovmenlik yapıyor hasta kapmak için.
Her ameliyat bir parmak izi gibi burunda iz bırakır diyorlar.Sırada ne var merak ediyorum 😕
İzledim ve şu an cidden korktum. :( Gerçekten daha iyi olacağımızın garantisi yok, ya şimdiki halimize bile muhtaç kalırsak?

İzledim ve şu an cidden korktum. :KK43: Gerçekten daha iyi olacağımızın garantisi yok, ya şimdiki halimize bile muhtaç kalırsak?
Evet izlerken gözyaşlarımı tutamadım ve günlerce aklımdan çıkmadı benimde.Benzer versiyonlarını o kadar çok paylaşıyorlar ki kesinlikle acemi birine gitmemek gerek.

Revizyon oranlarını tekrar ameliyat isteği ile gelen hastaya göre belirliyorlar bence.Çarşıda markette bozulmuş burunla hayatına devam eden o kadar çok kişi görüyorum ki.Onları da dahil etsen %40’tan aşağı bir oran çıkacağını düşünmüyorum.
Benim çevremde revizyonluk durumda olan iki kişi var ikisinin de burnu güzel olmadi ama revizyon düşünmüyorlar. Tam anlamıyla gerek görsel gerek fonksiyonel olarak kusursuz burun yapan az bence.

Benim çevremde revizyonluk durumda olan iki kişi var ikisinin de burnu güzel olmadi ama revizyon düşünmüyorlar. Tam anlamıyla gerek görsel gerek fonksiyonel olarak kusursuz burun yapan az bence.
Kesinlikle aynı fikirdeyim.Kusursuz burunlar sosyal medyada bize gösterildiği kadar.Dışarda gördüğüm muhteşem burunların sayısı çok az.
Zaten muhteşemlik arayışında değilim ama iki ameliyata en azından pürüzsüz bir burun sırtım olsun isterdim.

Kesinlikle aynı fikirdeyim.Kusursuz burunlar sosyal medyada bize gösterildiği kadar.Dışarda gördüğüm muhteşem burunların sayısı çok az.
Zaten muhteşemlik arayışında değilim ama iki ameliyata en azından pürüzsüz bir burun sırtım olsun isterdim.
Bu işin reklami iyi yapılıyor. Sanki genelde her burun çok iyi sorun yaşayan az gibi gösteriliyor hâlbuki gerçekler tam tersi, kusursuz şekilde yapılan burunlar çok az. Bu yüzden özellikle ilk ameliyatını olacak kişiler bu yanılgıya kapıldığı için en fazla ne olacak ki herkesinki düzeliyor mantığıyla operasyona giriyor maalesef.

Aksine, ben çok gördüm güzel burun. Hep de sordum, burnunuzda işlem var mı diye, evet dediler. Cidden muazzam burunlar var. Fakat hep Ekol cevabını alıyorum. Sen de orada oldun ama başarılı olmadı. İşte bir de böyle bir durum var. :(

Bu işin reklami iyi yapılıyor. Sanki genelde her burun çok iyi sorun yaşayan az gibi gösteriliyor hâlbuki gerçekler tam tersi, kusursuz şekilde yapılan burunlar çok az. Bu yüzden özellikle ilk ameliyatını olacak kişiler bu yanılgıya kapıldığı için en fazla ne olacak ki herkesinki düzeliyor mantığıyla operasyona giriyor maalesef.
Öyle olsaydı doktorlar bu kadar sık revizyon yapıyor olmazdı. İlk başta güzel olan bir burnun bile zamanla değişip bozulabileceği ihtimali her zaman var.Bizimki gibi baştan mutlu etmeyenleri ya da daha çok sorunu olanları hiç saymıyorum.

Aksine, ben çok gördüm güzel burun. Hep de sordum, burnunuzda işlem var mı diye, evet dediler. Cidden muazzam burunlar var. Fakat hep Ekol cevabını alıyorum. Sen de orada oldun ama başarılı olmadı. İşte bir de böyle bir durum var. :KK43:
Bilemiyorum oraya karşı aşırı bir ön yargım var şu an.Gel bedava yapalım deseler ilk ameliyat için bile önünden geçmem.
Ben doktoru bulup gitmiştim.Hastane çok önemli değildi.Ama orası da drlar için bir basamak gibi.İşi öğrenen ayrılıp klinik açıyor. Söz konusu revizyon olduğunda asla alternatif olamaz benim için.

Kızlar selam. Burun estetiği sonrası neredeyse 2 ay oldu. Hala burnum ağırlaşmış gibi. Ucu dokunduğunda hissiz içinde kuruluk var hafif tıkanık. Bu rahatsızlık veren kendine ait olmayan burun, grip hissi ne zaman geçiyor
Benim ilkinde neredeyse bir yıla yakın sürmüştü.Tam geçti derken gittim revizyon yaptırdım.İkinci ameliyat üzerinden de bir yıl geçti.Şu an bu mesajı yazarken bile ağırlığını hissettiğim,uyuşuk bir burnum var.
Eğilmek,gözlük takmak,sıkı kapak vb bir şey açmak burnumu ilk aylardaki gibi ekstra zorluyor.
Ne zaman iyileşir hiç bilmiyorum.

Benim ilkinde neredeyse bir yıla yakın sürmüştü.Tam geçti derken gittim revizyon yaptırdım.İkinci ameliyat üzerinden de bir yıl geçti.Şu an bu mesajı yazarken bile ağırlığını hissettiğim,uyuşuk bir burnum var.
Eğilmek,gözlük takmak,sıkı kapak vb bir şey açmak burnumu ilk aylardaki gibi ekstra zorluyor.
Ne zaman iyileşir hiç bilmiyorum.
Aynı ben. :D

merak ettim bana da gönderir misin, dikkat ettiysen hiçbir cerrahın kendi burnu estetik değil yamuk da olsa, demekki bi sebebi var
Kadın doktorlar da yaptırıyor ama erkekler önemsemiyor pek. Erkekler zaten neyi önemsiyor ki? Onlar yüzlerini suyla yıkar, biz yıkama jelleri, serumlar alırız. Erkeklerde eğri burun kötü durmuyor ya. Yoksa ben burnu yapılı kadın doktor çok gördüm, öyle olumsuz düşünmeyin.

Benim yengem 25 yıl önce eski yöntemlerle burun estetiği olmuş, burnu hâlâ çok güzel. 3 ay boyunca 3 günde bir doktor onun burnunu yukarı doğru bastırıyormuş, canım çok acıyordu ağlıyordum her seferinde diyor. Şimdi teknoloji çok gelişti ama bu adamlar bizi bir türlü mutlu edemedi, yazıklar olsun.

Kadın doktorlar da yaptırıyor ama erkekler önemsemiyor pek. Erkekler zaten neyi önemsiyor ki? Onlar yüzlerini suyla yıkar, biz yıkama jelleri, serumlar alırız. Erkeklerde eğri burun kötü durmuyor ya. Yoksa ben burnu yapılı kadın doktor çok gördüm, öyle olumsuz düşünmeyin.

Benim yengem 25 yıl önce eski yöntemlerle burun estetiği olmuş, burnu hâlâ çok güzel. 3 ay boyunca 3 günde bir doktor onun burnunu yukarı doğru bastırıyormuş, canım çok acıyordu ağlıyordum her seferinde diyor. Şimdi teknoloji çok gelişti ama bu adamlar bizi bir türlü mutlu edemedi, yazıklar olsun.
Benim bi arkadaşımın burnu çok güzel. Estetik olduğunu dahi bilmiyodum meğer ilk ameliyatında deneyimsiz biri yapmış bisürü sorun olmuş burun ucu düşmüş 2. De öyle güzel hale gelmiş. İnş sizin de öyle olur

Benim bi arkadaşımın burnu çok güzel. Estetik olduğunu dahi bilmiyodum meğer ilk ameliyatında deneyimsiz biri yapmış bisürü sorun olmuş burun ucu düşmüş 2. De öyle güzel hale gelmiş. İnş sizin de öyle olur
Ben de ucu kalkık, havalı burun istedim. Yaparım, benim için çok kolay dedi. Şimdi 10. ay bitti, burnum tam 90 dereceye düştü. Kemerli, eğri büğrü bir burun. Şimdiden 90 derece olan burun 2 yıl sonra ne olur kim bilir. İnşallah bir gün hepimiz içimize sinen burunlara kavuşuruz. Biz bu yola çıkarken böyle risklerden bahsetmediler, o yüzden canımız çok sıkkın.

merak ettim bana da gönderir misin, dikkat ettiysen hiçbir cerrahın kendi burnu estetik değil yamuk da olsa, demekki bi sebebi var
Tabii ki gönderiyorum.Benim bildiğim İsmail Küçüker,Barış Çakır ve çok şaşırdığım Şaban Çelebi’nin burnu estetik.( Kendisi lise fotoğrafını paylaşıp burnuma laf etmeyin yazmıştı)Açın bakın hepsi sorunlu 🙄

😮😵 bana da yollar mısın linki merak ettim

Ben de azıcık kuvvetli nefes alsam ya da burnumu gripmişim gibi çeksem tek burun deliğim kapanıyor biliyorsun. Ona bile önemli değil diyor. Herkeste olurmuş, ben çok büyütüyormuşum. İyi de rahatsız oluyorum, ayrıca herkeste niye olsun ki benim ameliyattan önce böyle bir sorunum yoktu. Anlamıyorum artık, her doktorum diyen estetik ameliyat yapmasın ya.
Aynı durum bende de var ekstradan tıkanık. Öncesinde mis gibi nefes alıyordum. Düzgün burnum olsun dıye nefessız kaldım ve asla hatasını kabul etmeyen biri. Hakkım haram olsun

Back
X