Burun ucundaki bombelik (resimli)

birsporcukizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
273
67
48
Arkadaşlar merhaba. Dün bandajlarım alındı bu sabah uyandım burnum daha da şişmiş..
aynaya bakınca hiç kendimi göremiyorum tamamen bambaşka birisi olmuşum :KK43: haftaya okula gitmem lazım ama simam çok değişti bu burunla da okula nasıl giderim bilmiyorum.. burnumun ucu çok ödem topladı.. sizin burnunuz zamanla ilk halinden çok farklı oldu mu inceldi mi tecrübeli arkadaşlar size ihtiyacım var...

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Dün bandajlarım alındı bu sabah uyandım burnum daha da şişmiş..
aynaya bakınca hiç kendimi göremiyorum tamamen bambaşka birisi olmuşum :KK43: haftaya okula gitmem lazım ama simam çok değişti bu burunla da okula nasıl giderim bilmiyorum.. burnumun ucu çok ödem topladı.. sizin burnunuz zamanla ilk halinden çok farklı oldu mu inceldi mi tecrübeli arkadaşlar size ihtiyacım var...
Odem bu sislik sadece

Alci bandaj alindiktiktan sonra burun rahatliyormus. Sislik genislik odemin yayilmasi daha da artiyormus. Bu gecici bir surec tabi.

merhaba aynı durumdayım şuanda burun ucunuz düzeldimi acaba baya zaman geçmiş postu açalı

Burun ucum ilk güne göre bayagı indi ama hala şiş tam şeklini almadı 1 bucuk ayı devirdim ameliyat olalı.

Back
X