Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten psikolojim alt üst oldu ameliyat sonrası gerçekten zor bi süreçmiş geçmeyecek diye çok korkuyorumGarip duruyor gerçekten.. ben de düşünüyordum bekleyeyim şurda..
Doktora sordum çok şiş burnun oturacak dedi ama bilmiyorumBence biran once doktora git ve duzelecek biseyse duzeltsinler cunku cok tuhaf duruyor.
Evet benim gözüme de orası çok batıyor yandan bakınca bir problem yok ama önden bakınca böyle duruyor doktor inecek şekli bu değil dedi ama insan korkuyorAslında tuhaf olan neresi biliymusn ortada ki et çok fazla kalın onun ince olması lazım
Peki önceden orası kalın mıydı ameliyat olmadan önce eğer kalınsa dr ona bişe yapamaz ki canım kesemez kiEvet benim gözüme de orası çok batıyor yandan bakınca bir problem yok ama önden bakınca böyle duruyor doktor inecek şekli bu değil dedi ama insan korkuyor((
Yaa çok teşekkür ederim biraz da olsa içim rahatladı o kadar korkuyorum ki böyle kalacak diye sanki orda bi Demir var o kadar sert nasıl toparlanacak diye beynimi yiyorumBenimde senin ki kadar olmazsa da o kısım şişti ve yavaş yavaş inmeye başladı . İnce deriliyim ben bu nedenle 20. Gün herkes burnum şekil almaya başladı dedi . Yani 20. Güne kadar tuhaftı. Şimdide tuhaf kendimi voldemort a benzetiyorum ama iniyor yavaş yavaş . Burda biraz morelin bozulabilir yorumlarda korkabilirsin bana öyle olmuştu . Sakın ol bekle inşallah hepimizin istediği gibi olur .
Canım burun ucum düşüktü ama bu kadar kalın değildi yanlış bişey mi yaptı diye düşünmeye başlıyorum artıkPeki önceden orası kalın mıydı ameliyat olmadan önce eğer kalınsa dr ona bişe yapamaz ki canım kesemez ki
Resim atabilir misin bana merak ettim seninkiniBenimde senin ki kadar olmazsa da o kısım şişti ve yavaş yavaş inmeye başladı . İnce deriliyim ben bu nedenle 20. Gün herkes burnum şekil almaya başladı dedi . Yani 20. Güne kadar tuhaftı. Şimdide tuhaf kendimi voldemort a benzetiyorum ama iniyor yavaş yavaş . Burda biraz morelin bozulabilir yorumlarda korkabilirsin bana öyle olmuştu . Sakın ol bekle inşallah hepimizin istediği gibi olur .
Merhaba, burun ucu çok şiş belli oluyor, yalnız dikkatimi çeken şey burun kanatlarının çok üstte kalması. Daha önce de kanatlar üstte miydi?Arkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu burun ucun çok tuhaf duruyor karşıdan bakınca benim ki gibi olan var mı yardımcı olabilir mi tecrübeli arkadaşlar düzelme olur mu olursa kaç ayda olur
Bence sargı bezleri falan çıksın 10 gün bekleyin olmadı dr a gidin hala beğenmezseniz de başka dr gidip fikir alın bi kaç dr görsün hem sizinzdr yanlış yapsa bile yalnış yaptım demeyebilirCanım burun ucum düşüktü ama bu kadar kalın değildi yanlış bişey mi yaptı diye düşünmeye başlıyorum artık
Hayır değildi sadece burun ucum düşüktü :/Merhaba, burun ucu çok şiş belli oluyor, yalnız dikkatimi çeken şey burun kanatlarının çok üstte kalması. Daha önce de kanatlar üstte miydi?
Merhaba doktorunuz kimdi acaba, paylaşabilir misiniz?Arkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu burun ucun çok tuhaf duruyor karşıdan bakınca benim ki gibi olan var mı yardımcı olabilir mi tecrübeli arkadaşlar düzelme olur mu olursa kaç ayda olur