Burun ucundaki sarkma RESİMLİ

mlkomrcn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
30
3
1
29
Arkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu burun ucun çok tuhaf duruyor karşıdan bakınca benim ki gibi olan var mı yardımcı olabilir mi tecrübeli arkadaşlar düzelme olur mu olursa kaç ayda olur

Eklentiler

• F6D25051-CD1E-4A28-8F00-14D38787AA90.webp
    F6D25051-CD1E-4A28-8F00-14D38787AA90.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 2.035
Canım evet şuan tuhaf duruyo ama bence biraz daha bekle yerine oturmazsa dr ile konuş

Bence biran once doktora git ve duzelecek biseyse duzeltsinler cunku cok tuhaf duruyor.

Aslında tuhaf olan neresi biliymusn ortada ki et çok fazla kalın onun ince olması lazım

Aslında tuhaf olan neresi biliymusn ortada ki et çok fazla kalın onun ince olması lazım
Evet benim gözüme de orası çok batıyor yandan bakınca bir problem yok ama önden bakınca böyle duruyor doktor inecek şekli bu değil dedi ama insan korkuyor :(((

Evet benim gözüme de orası çok batıyor yandan bakınca bir problem yok ama önden bakınca böyle duruyor doktor inecek şekli bu değil dedi ama insan korkuyor :KK43:((
Peki önceden orası kalın mıydı ameliyat olmadan önce eğer kalınsa dr ona bişe yapamaz ki canım kesemez ki

Benimde senin ki kadar olmazsa da o kısım şişti ve yavaş yavaş inmeye başladı . İnce deriliyim ben bu nedenle 20. Gün herkes burnum şekil almaya başladı dedi . Yani 20. Güne kadar tuhaftı. Şimdide tuhaf kendimi voldemort a benzetiyorum ama iniyor yavaş yavaş . Burda biraz morelin bozulabilir yorumlarda korkabilirsin bana öyle olmuştu . Sakın ol bekle inşallah hepimizin istediği gibi olur .

Benimde senin ki kadar olmazsa da o kısım şişti ve yavaş yavaş inmeye başladı . İnce deriliyim ben bu nedenle 20. Gün herkes burnum şekil almaya başladı dedi . Yani 20. Güne kadar tuhaftı. Şimdide tuhaf kendimi voldemort a benzetiyorum ama iniyor yavaş yavaş . Burda biraz morelin bozulabilir yorumlarda korkabilirsin bana öyle olmuştu . Sakın ol bekle inşallah hepimizin istediği gibi olur .
Yaa çok teşekkür ederim biraz da olsa içim rahatladı o kadar korkuyorum ki böyle kalacak diye sanki orda bi Demir var o kadar sert nasıl toparlanacak diye beynimi yiyorum

Resim atabilir misin bana merak ettim seninkini

Arkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu burun ucun çok tuhaf duruyor karşıdan bakınca benim ki gibi olan var mı yardımcı olabilir mi tecrübeli arkadaşlar düzelme olur mu olursa kaç ayda olur
Merhaba, burun ucu çok şiş belli oluyor, yalnız dikkatimi çeken şey burun kanatlarının çok üstte kalması. Daha önce de kanatlar üstte miydi?

Canım burun ucum düşüktü ama bu kadar kalın değildi yanlış bişey mi yaptı diye düşünmeye başlıyorum artık
Bence sargı bezleri falan çıksın 10 gün bekleyin olmadı dr a gidin hala beğenmezseniz de başka dr gidip fikir alın bi kaç dr görsün hem sizinzdr yanlış yapsa bile yalnış yaptım demeyebilir

Burun ucunu kalkik yapmamista sadece kanatlari kucultmus gibi duruyor. Eski resminiz varmi

Sargilar burunu yukari cektigi icin mi boyle gozukuyo acaba alcilar ciktiginda baktiniz mi hic burnunuza boylemiydi ?

Back
X