- 6 Ağustos 2010
- 3.382
- 59
- 158
Sıkmayin caninizi Rabbim dermansiz dert vermesin bence baska bi dr gorunun mutlaka bi caresi bulunur cok gecmis olsunŞu an böyle kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkmayin caninizi Rabbim dermansiz dert vermesin bence baska bi dr gorunun mutlaka bi caresi bulunur cok gecmis olsunŞu an böyle kızlar![]()
Yok canım bu şekilde değil ama başka sıkıntılarımda herhangi bi düzelme olmadı.Canım özelden resmini atar mısın senin de mi böyle oldu![]()
Geçmiş olsun sana da canımYok canım bu şekilde değil ama başka sıkıntılarımda herhangi bi düzelme olmadı.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim öyle yapıcam 1. Ay kontrolümden sonraSıkmayin caninizi Rabbim dermansiz dert vermesin bence baska bi dr gorunun mutlaka bi caresi bulunur cok gecmis olsun
Sağol canım umarım geçici şeylerdir ve boşa üzülmüşüz deriz.Geçmiş olsun sana da canım
Revizyon yapan doktor kimdi? Güzel düzeltmiş bu arada.Benzer bir sorun da bende vardı. Burun deliklerim ortada ucu da sarkmıştı. Moralinizi bozmayın sabırla iyileşme sürecini bekleyin. Bu durum kalıcı maalesef. Hani öyle bekleyince inip düzelmek felan olmuyor. Size verebileceğim tek teselli daha kolay bir burun ucu amleiyatıyla düzelebilecek bir durum. Hani kötünün iyisini düşünmek lazım bazı sorunları düzeltmek çok daha zor ama bu düzelir revizyonla. Ben ikinci operasyonla durumum düzeldi 3 senelik sarkık burnum ve sonrasındaki düzelme böyle oldu
Çoook geçmiş olsun ya ama şuna çok güzel duruyor. Bende ikinci operasyonu göze aldım artık çünkü aynaya bakamıyorum. Doktorunuz kimdi özelden yazabilir misinizBenzer bir sorun da bende vardı. Burun deliklerim ortada ucu da sarkmıştı. Moralinizi bozmayın sabırla iyileşme sürecini bekleyin. Bu durum kalıcı maalesef. Hani öyle bekleyince inip düzelmek felan olmuyor. Size verebileceğim tek teselli daha kolay bir burun ucu amleiyatıyla düzelebilecek bir durum. Hani kötünün iyisini düşünmek lazım bazı sorunları düzeltmek çok daha zor ama bu düzelir revizyonla. Ben ikinci operasyonla durumum düzeldi 3 senelik sarkık burnum ve sonrasındaki düzelme böyle oldu
Şimdi başka bir mesajınızı gördüm. Anladığım kadarıyla burun ucunuz düzelmiş ama başka bir sorun oluşmuş ( septal perforasyon) Sadece burun ucuna işlem yapılmadı mı sizde?Benzer bir sorun da bende vardı. Burun deliklerim ortada ucu da sarkmıştı. Moralinizi bozmayın sabırla iyileşme sürecini bekleyin. Bu durum kalıcı maalesef. Hani öyle bekleyince inip düzelmek felan olmuyor. Size verebileceğim tek teselli daha kolay bir burun ucu amleiyatıyla düzelebilecek bir durum. Hani kötünün iyisini düşünmek lazım bazı sorunları düzeltmek çok daha zor ama bu düzelir revizyonla. Ben ikinci operasyonla durumum düzeldi 3 senelik sarkık burnum ve sonrasındaki düzelme böyle oldu
Soranlara özelden yanıtladım cevabıÇok defa sorulmuş ama cevap göremedim kim bu doktor diye
Soldaki fotoğraf sonrası mı? Gayet güzel düzeltmiş doktor kim.Benzer bir sorun da bende vardı. Burun deliklerim ortada ucu da sarkmıştı. Moralinizi bozmayın sabırla iyileşme sürecini bekleyin. Bu durum kalıcı maalesef. Hani öyle bekleyince inip düzelmek felan olmuyor. Size verebileceğim tek teselli daha kolay bir burun ucu amleiyatıyla düzelebilecek bir durum. Hani kötünün iyisini düşünmek lazım bazı sorunları düzeltmek çok daha zor ama bu düzelir revizyonla. Ben ikinci operasyonla durumum düzeldi 3 senelik sarkık burnum ve sonrasındaki düzelme böyle oldu
Geçmiş olsun.görünmesede ihmal etmeyin başka doktorlardan da fikir alın.birkaç kere aynı durumu yaşayan hastaların yorumunu okumuştum.elbette bir çözümü vardırDoktorum Arda Pelen bey. Düzeltme çok başarılı oldu. Tek sıkıntım ilk ameliyatımda öbür doktorumun septumdan fazlaca çıkardığı kıkırdaklar yüzünden ameliyatlardan sonra ortada yer yer incecik bir perde kalmış ve revizyonda bu perde yırtılıp septum perforasyon oluştu. Uzun vadede ne olur bilmiyorum. Doktorum sıkıntı çıkarmaz çok dedi. Kapatmak zor oluyormuş. Fakat şekil olarak çok çok memnunum. Yine de uzun vadede tekrar yazarım bu işte her burun bir olmadığından her netice de farklı oluyor. Doktorun burnunuzu yapabileceğinden emin olmadan girişmeyin. Ellendikçe burun artık geri dönüşü olmayan bir noktaya geliyor. Benim burnumda çok fazla çökme vardı. Direk gibi kalmıştı. Arda beyin burun ucundaki performansı çok başarılı. Perforasyonum ilk ameliyatımdan kaynaklanıyor. İleride sıkıntı çıakrırsa üçüncü bir operasyonla sadece perforasyon kapattırabilirim. Sıkıntı vermezse zaten içeride kalan görünmeyen bişey
Geçmiş olsun.görünmesede ihmal etmeyin başka doktorlardan da fikir alın.birkaç kere aynı durumu yaşayan hastaların yorumunu okumuştum.elbette bir çözümü vardır
Burnun güzel olmasida sağlıklı olmasida çok önemli.kardeşinizin ameliyatıni hangi doktor yaptı ve estetik ameliyat mıydıHaklısınız muhakkak çeşitli doktorlarla da görüşücem. Aynı durumu kız kerdeşim de yaşamıştı ve kafa tasından alınan kıkırdakla onardılar. Çok zor bir operasyondu aylarca sıkıntı çekti. Ondan bildiğim için iyileşince sıkıntı vermezse ellemicem ama verecek gibi duruyor. İçi dışından daha önemli inanın. Dışı mükemmel içi de düzelsin daha ne isteeim:)
6 ay beklemeli zaten 6 aydan once islem yapilmazKizla alaymi ediyonuz? Sekil öyle kalcak benimde önden düsük ucu bekledim 10 ay oldu ucu kalkmadi sis duruyor
2. Ameliyati kime oldunuz sagdaki ilk dimi gercekten kotuymuşBenzer bir sorun da bende vardı. Burun deliklerim ortada ucu da sarkmıştı. Moralinizi bozmayın sabırla iyileşme sürecini bekleyin. Bu durum kalıcı maalesef. Hani öyle bekleyince inip düzelmek felan olmuyor. Size verebileceğim tek teselli daha kolay bir burun ucu amleiyatıyla düzelebilecek bir durum. Hani kötünün iyisini düşünmek lazım bazı sorunları düzeltmek çok daha zor ama bu düzelir revizyonla. Ben ikinci operasyonla durumum düzeldi 3 senelik sarkık burnum ve sonrasındaki düzelme böyle oldu