- 6 Ağustos 2010
- 3.382
- 59
- 158
Aynen arkadasim ben atladimda son anda vazgectim insallah arkadasin durumuda duzelir gonulden istiyoruzDedigin gibi kbb doktoru sececeksen isinin ehli birini sececeksin ucretsiz vs diye atlamayacaksin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen arkadasim ben atladimda son anda vazgectim insallah arkadasin durumuda duzelir gonulden istiyoruzDedigin gibi kbb doktoru sececeksen isinin ehli birini sececeksin ucretsiz vs diye atlamayacaksin.
1100 tl ödedim estetikte olacağı içinUcret odedini mi ?
Kagit imzaladiniz mi1100 tl ödedim estetikte olacağı için
Doktorunuz kim acaba?Arkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu burun ucun çok tuhaf duruyor karşıdan bakınca benim ki gibi olan var mı yardımcı olabilir mi tecrübeli arkadaşlar düzelme olur mu olursa kaç ayda olur
Ameliyat olmus yada olmamis hic bi insanin genelde burun delikleri ayni boyutta olmaz zaten. Burnumuzdan operasyon gecirdigimiz icin biz fazla dikkatli bakariz ve etrafimizdakilere dikkatli bakmasini soyledigimiz icin kusur goze batar. Yoksa sokakta otobuste gordugunuz ama dikkat etmediginiz bi cok burnun delikleri %100 esit degildir. Ayrica zamanla cogunlukla duzelme ihtimali yuksek. Ama sarkiklik hakkinda hic bi tecrubem yokMerhabalar.Benim 6 . Haftam ortadaki kisim benim de sarkik duruyor sizce ödem mi yoksa kalici mi.Bir de fotograf cekince bir yamukluk var sizce bu durum zamanla duzelir mi.Tecrubeli arkadaslar yorum yapabilir mi?Eki Görüntüle 2112705
Teşekkür ederim cevap icin sabirla beklemekten baska caremiz yokAmeliyat olmus yada olmamis hic bi insanin genelde burun delikleri ayni boyutta olmaz zaten. Burnumuzdan operasyon gecirdigimiz icin biz fazla dikkatli bakariz ve etrafimizdakilere dikkatli bakmasini soyledigimiz icin kusur goze batar. Yoksa sokakta otobuste gordugunuz ama dikkat etmediginiz bi cok burnun delikleri %100 esit degildir. Ayrica zamanla cogunlukla duzelme ihtimali yuksek. Ama sarkiklik hakkinda hic bi tecrubem yok
Doktorun kimdiBenzer bir sorun da bende vardı. Burun deliklerim ortada ucu da sarkmıştı. Moralinizi bozmayın sabırla iyileşme sürecini bekleyin. Bu durum kalıcı maalesef. Hani öyle bekleyince inip düzelmek felan olmuyor. Size verebileceğim tek teselli daha kolay bir burun ucu amleiyatıyla düzelebilecek bir durum. Hani kötünün iyisini düşünmek lazım bazı sorunları düzeltmek çok daha zor ama bu düzelir revizyonla. Ben ikinci operasyonla durumum düzeldi 3 senelik sarkık burnum ve sonrasındaki düzelme böyle oldu
Arkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu burun ucun çok tuhaf duruyor karşıdan bakınca benim ki gibi olan var mı yardımcı olabilir mi tecrübeli arkadaşlar düzelme olur mu olursa kaç ayda olur
Şu an böyle kızlar![]()
merhabalar, burnunuz düzeldi mi?Arkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu burun ucun çok tuhaf duruyor karşıdan bakınca benim ki gibi olan var mı yardımcı olabilir mi tecrübeli arkadaşlar düzelme olur mu olursa kaç ayda olur
Ya canm daha çok yeni amaliyat olmuşsun kasma bu kadar kendini düzelir zamnla merak etme duzelmesede ölüm yok ucunda ufak bir operasyon la düzelir sonuçta kendini üzmeye yıpratmaya inan demiyor zamanla herşey düzeliyor inanan bana gergindi sekili değişiyor burnun sen bile şaşırıyorum ayna ya baktıkça o yüzden bak normal yasantina sıkma canını üzme kendini sonra keşke o kadar üzülme şeysin bosyere kahrolmusum diceksin geçmiş olsunGerçekten psikolojim alt üst oldu ameliyat sonrası gerçekten zor bi süreçmiş geçmeyecek diye çok korkuyorum
Burnunuzun son hali nasıl oldu fotoğraf atar mısınız?Arkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu burun ucun çok tuhaf duruyor karşıdan bakınca benim ki gibi olan var mı yardımcı olabilir mi tecrübeli arkadaşlar düzelme olur mu olursa kaç ayda olur
Merhabalar perfarasyon için kardeşiniz hangi dr ameliyat oldu ve tam olarak kapandı mı acabaHaklısınız muhakkak çeşitli doktorlarla da görüşücem. Aynı durumu kız kerdeşim de yaşamıştı ve kafa tasından alınan kıkırdakla onardılar. Çok zor bir operasyondu aylarca sıkıntı çekti. Ondan bildiğim için iyileşince sıkıntı vermezse ellemicem ama verecek gibi duruyor. İçi dışından daha önemli inanın. Dışı mükemmel içi de düzelsin daha ne isteeim:)
Arkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu burun ucun çok tuhaf duruyor karşıdan bakınca benim ki gibi olan var mı yardımcı olabilir mi tecrübeli arkadaşlar düzelme olur mu olursa kaç ayda olur
Kbb doktoruna oldum ben de. Estetikten anlamıyorlar arkadaş. Açık ve netEski mesajlarina baktim arkadasin devlet hastanesinde kkb doktoruna olmus sakin yanlis anlamayin kkb doktorlarini kusurlu bulmak degil amacim bi arkadas sormustu kkb mi estetik cerrahimi diye onun icim yazdim eski halini bende merak ediyorum benimde drum bana sekli konusunda baska hayaller kurma dedi yani buruna gore sonuc cikiyor ortaya bende arkadasin fotografini o yuzden gormek istiyorum gercekten yapilacak bisey yokmuydu yoksa gercekten doktor hatasi mi ?
Revizyon oldunuz mu yada zamanla bir düzelme oldu mu?Arkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu burun ucun çok tuhaf duruyor karşıdan bakınca benim ki gibi olan var mı yardımcı olabilir mi tecrübeli arkadaşlar düzelme olur mu olursa kaç ayda olur
Gerçekten psikolojim alt üst oldu ameliyat sonrası gerçekten zor bi süreçmiş geçmeyecek diye çok korkuyorum