burun ucundaki sertlik

Jennifer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
3.671
2
358
Diğer
kızlar 9 ay önce barış çakıra burun estetği ameliyatı oldum ancak ucundaki taş gibi olan sertlik ilk günki gibi hiçbir yumuşama yok bu hep böylemi kalıcak buaralar kafama çok takılıyor yardımcı olursanız çok sevinirim

doktorunuzla bi konuşun:26: burun ucunuza silikon mu kondu sizin? benim ameliyattan 1 ay sonra burnumun ucu yumuşamıştı ama ben kapalı ameliyat oldum burun ucumda kendi kıkırdağım var silikon konmadı

21.günüm burun ucu şişliğim ve sertlik hala var . Doktor masaj verdi günde kac kere yapacam dedım 500-600 dedı :)
Sabretmekten başka birşey gelmiyor elden ama şu burun ucu şişliği geçsin başka birşey istemiyorum ya :( zaten masaj yaptıkca o ödemlerin hareket ettiğini hissediyorum .

kapalı ameliyat en iyisi. ameliyat olmadan önce doktoru ve tekniğini iyice araştırmak lazım. ben tam 3 kere ameliyat oldum. 3. ameliyatm benim hatamdan dolayı oldu ama hepsi kapalıydı ve iyileşme süresi çok kısaydı. masaj yapmadm doktor gerek yok demişti. kızlar burun çok önemli iyice araştırmadan karar vermeyin

bende kapalı ameliyat oldum ama sertlik ilk günkü kıvamında:(

benim de temmuz ayında 3. yılı dolduracak ancak hala burnumun ucu sert hiç bir değişiklik olmadı doktor yumuşar demişti ben de üzerinde durmadım alışıyo insan zaten zamanla

kızlar 9 ay önce barış çakıra burun estetği ameliyatı oldum ancak ucundaki taş gibi olan sertlik ilk günki gibi hiçbir yumuşama yok bu hep böylemi kalıcak buaralar kafama çok takılıyor yardımcı olursanız çok sevinirim

Denize girme imkanin varsa iyi geliyormus tuzlu su :)

ben de ameliyat olalı 7 ay oldu ve burun ucum çok sert. toparlak. araştırmalarıma göre kalın derili burun yapılarında bu durum yaşanıyormuş ve maalesef doktorun beceri ve becerizliğine göre bu geçiyor ya da kalıyormuş. ben türkiye nin en iyi doktoru diye bilinen süreyyaya oldum, her konuda felaket şeyler yaşıyorum. burnumun bir deliği diğer deliğinden daha büyük, kıkırdağım çöktü, burun uçlarımda iki tane boncuk kadar şeyler var, üzerine de burun ucum çok sert.
neden diye sorduğumda da yuvarlak yanıtlarla kafa karıştırdığını sanıp geçiştiriyor.. uğraşmak istemiyor.

sanırım uzun süre burnunda bununla yaşayanlar, alışmak zorunda zira geçtiğini sanmıyorum çoğu insanda. araştırmalarım bu yönde...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X