burun üzerindeki benin alınması ve estetik açıdan görünüş

knynhk

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
8
0
6
35
Adana
iyi günler arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum sizden yardım isteyecektim benim burnum tam üstünde bir ben var ama et ben değil hafif kabarık ve yanında da leke tarzında oluşma başlayan var estetik açıdan hoş durmuyor ve ben aldımak istiyorum ama kafam çok karışık çünkü lazer mi daha iyi olur yoksa doktorun alması mı iyi olur bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden hepinize çok teşekkür ederim ...

sitede ne yazıkki belli başlıklara cvp veriliyor. çoğu soru cevapsız kalıyor. benimde burun üzerinde ben değilde, bol miktarda siyah nokta sorunum var. derinin altında yerleşik vaziyette. ne yaptıysam geçmiyorlar. bulaşık süngeri ve sabunla bastırarak siliyorum sürekli ama çok kızarıyor burnum ve acıyor. ayrıca siyah noktalar gitse bile delikler kalıyor görüntü olarak burnumdan nefret ettim. umarım cevabını bulursun bu forumda...

benim bildiğim kadarıyla siyah noktaya kimyasal pelling yapılıyor bunun içinde iyi bir yer olması gerek siz hiç kahve telvesini denediniz mi çok doğal bir siyah nokta giderici ben haftada yapmaya çalışırım

Son düzenleme:
benim de burnumun üzerinde ben vardı doktor neşterle almıştı, doktor almadığı zaman geri geliyor zaten iyice temizlenmesi lazım. Gerçi ben aldıralı 10 yıl oldu şimdi teknoloji daha da gelişmiştir ama benimki bildiğiniz neşterle alındı, dikiş izlerinin yeri belli oluyor malesef

çok mu belli oluyor tam neredeydi burnunun. kaç dikiş atılmıştı peki tabi . teknoloji çok gelişti sen baya bir önce aldırmışsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…