• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Burun üzerindeki siyah noktalar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Ufka Yolculuk

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
6.634
En iyi cevaplar
1
3.247
698
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

şuan 26 yaşındayım ve ergenliğimden beri burnum siyah nokta dolu. siyah nokta bantları, derin temizleyiciler, tonikler birçok şey denedim ama malesef hiç bi işe yaramadı. şöyle kesin işe yarıyor dediğiniz bi çözüm varmı??

bunların kökten çözüldüğünü hiç görmedim bende 20 yaşımdayım 2 senedir önce yüz yıkama jelini yüzüme sürüp snra yüz yıkama süngeriyle sabah akşam özellikle burnumun üstüne bastıra bastıra uyguluyorum o gözenekler küçülüyor asla tamamen yok olmuyor :( bide 1 ay önce burun ameliyatı oldum onu yapamıyorum şuan azmış durumdalar :5:

EPİLİXİR İPEK YÜZ KESESİ KULLANIN ... FİYATI 20 TL VE 5 SENE KULLANABİLİYORSUNUZ....

%100 saf koza ipeğinden yüz ve dekolte bölgesi kullanımına özel kese

%100 saf koza ipeğinden,boya-kimyasal kullanmadan Türkiye'de ve dünyada kesenin lideri Kelebek Kese tarafından HOLLYHERBS için özel olarak üretilmiştir

Saf ipek kese kullanımının avantajları

■Ciltteki ölü dokuyu sağlıklı bir şekilde soyarak akne,sivilce,siyah nokta oluşumunu önler
■Cilt lekelerini giderir
■Cilt rengini düzeltir
■Cilt tonunu iyileştirir
■Kırışıklıkları önler,oluşmuş olan kırşıkların görünümünü azaltır
■Cildin kendini yenilemesini teşvik ederek yaşlanmanın önüne geçer
■En hassas ciltlerde bile günlük kullanıma uygundur
Nemlendiricilerinizin,toniklerinizin seçiminde titiz davranıyor,aksatmadan kullanıyor,yine de özlediğiniz,beklediğiniz cilde kavuşamıyor musunuz... Cilt bakım ürünlerinize verdiğiniz onca para boşa gidiyor,cildiniz bakım ürünlerinizden gereğince faydalanamıyorsa bu hoşunuza gider miydi...

Cilt yüzeyindeki ölü deri tabakası uzaklaştırılmadığı sürece bakım ürünleriniz bu tabaka tarafından emilir ve asıl ulaşması gereken canlı cilt tabakasına ulaşamaz.Etkin bir soyma yapılmadığı sürece ne leke gidericileriniz ne yaşlanma karşıtı ürünleriniz beklentinizi karşılayamaz.

Etkin bir soyma aynı zamanda kozmetik kullanımı gerektirmeksizin cilt kusurlarının düzeltilmesinde büyük fayda sağlar.Düzenli ve etkili bir soyma ile hiçbir kozmetik ürüne gerek kalmaksızın cilt kusurlarınızdan kurtulabilirsiniz. İşte ihtiyacınız olan bu etkin soyma için keseyi öneriyoruz.

evet böyle bişey istiyorum banyoda vücut için olanını kullanıyorum mardin den geldi o ama yüz için olan daha nazik olur herhalde bir ara temin edeyim bunu :8:

yüzümdeki sivilceler için doktor benzamycn önerdi burnuma da bakıp bunu burnunun üstüne de sürebilirsin siyah noktalara iyi gelir dedi. kendi ihmalkarlığımdan çok düzenli kullanmadım şimdi düzenli olarak kullanmaya başladım burundaki siyah noktalara gerçekten iyi geliyo ayna baktığımda farkediyorum bi pürüzsüz olma yolunda ilerliyo bence deneyin zararını göreceğinizi pek sanmıyorum :3:

geçmiş olsun şekerim..hemen bir yemek kaşıgı yulaf ezmesini bir cezvede suda haşla ..ez iyice sür yüzüne burnunun üstüne istedigin kadar istedigin yere.30 dk bekle..ılık suyla iyice yıka..ilk denemede bile bak nasıl noktaların hafifledigini göreceksin şimdi yaptım etkisini gördüm 2 ,3 gün daha yapacagım daha etkilii olacak eminim..sonrada haftada 2, 3 yapabilirsin temiz tutmak için..birde cildine fazla birşey sürmemeye çalış ve günde sık sık duru su ile yıka..

Son düzenleme:
Bnim de bi aralar çoktu ama şimdi düzeldi. Yapman gereken şey sabah akşam uygun bir jelle AKSATMADAN yüzünü yıkamayı ve haftada 1 MUTLAKA sana iyi gelen bir maske yapmayı (ben her salı kil yaparım aksatmadan) unutmamak.. Kendiliğinden geçip gidiyor sen farkında olmadan zaten .. Kendini üzme canm öptm

23 yaşındayım.sivilceler genişlemiş gözenekler siyah noktalar lekeler..hepsiyle çok erken yaşta tanıştım doğal veya tıbbi her yolu denedim diyebilirim..bu işte öğrendiğim en önemli şey cildini bol bol duru su ile sabunsuzzzzz başka hiçbir maddesiz yıkamak..bu işk kural..yıkama ürünleri tamemen ticari oldugunu düşünüyorum (tecrübe ile sabittir)..arkadaşınıza sorun size dürüst olacak birine(zaten dürüsttür ki sizin arkadaşınız olmuştur deilmi:) )cildinizin dışarrıdan nasıl göründügünü yani durum fecimi orta derecelimi sizmi abartıyorsunuz cevaba göre durumunuz sizi sosyal açıdan etkileyecek kadarsa koşunnn kendinize bi doktor bulun ve onun başının etini yiyin:) başkasına iyi gelen ürün sizede iyi gelecek diye bişey yok doktorda size uygun olmayan bi ilaç verebilir deneyin tekrar tekrar bu iş aylarca sürebilir..ama günlük sivilceler tıkanmış gözenekler için öyle coşmaya gerek yok..temizlik dinimizin bile ilk şartı..şimdi kimse ben pismiyim demesin yaşadıgım çevre ve milimlik gözeneklerden bahsediyoruz o kadar hızlı tıkanıyorlar ki inanamazsınız..bol bol yıkayın kendinize uygun bi sabununuz varsa iyi oldugunu düşündügünüz haftada 1 veya 2 kez sabunlayın..haftada 2 3 buhar banyosu yaptırın..ve küçük dogal tariflerle işinizi kolaylaştırın haydi dostlar kolay gelsinnn:34:

23 yaşındayım.sivilceler genişlemiş gözenekler siyah noktalar lekeler..hepsiyle çok erken yaşta tanıştım doğal veya tıbbi her yolu denedim diyebilirim..bu işte öğrendiğim en önemli şey cildini bol bol duru su ile sabunsuzzzzz başka hiçbir maddesiz yıkamak..bu işk kural..yıkama ürünleri tamemen ticari oldugunu düşünüyorum (tecrübe ile sabittir)..arkadaşınıza sorun size dürüst olacak birine(zaten dürüsttür ki sizin arkadaşınız olmuştur deilmi:) )cildinizin dışarrıdan nasıl göründügünü yani durum fecimi orta derecelimi sizmi abartıyorsunuz cevaba göre durumunuz sizi sosyal açıdan etkileyecek kadarsa koşunnn kendinize bi doktor bulun ve onun başının etini yiyin:) başkasına iyi gelen ürün sizede iyi gelecek diye bişey yok doktorda size uygun olmayan bi ilaç verebilir deneyin tekrar tekrar bu iş aylarca sürebilir..ama günlük sivilceler tıkanmış gözenekler için öyle coşmaya gerek yok..temizlik dinimizin bile ilk şartı..şimdi kimse ben pismiyim demesin yaşadıgım çevre ve milimlik gözeneklerden bahsediyoruz o kadar hızlı tıkanıyorlar ki inanamazsınız..bol bol yıkayın kendinize uygun bi sabununuz varsa iyi oldugunu düşündügünüz haftada 1 veya 2 kez sabunlayın..haftada 2 3 buhar banyosu yaptırın..ve küçük dogal tariflerle işinizi kolaylaştırın haydi dostlar kolay gelsinnn:34:
ayyy bıktım ben de bu siyah noktalardan çözümü yok en iyisi buhar banyosu ile azaltmak:43:

Back
X