- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
ayyy bıktım ben de bu siyah noktalardan çözümü yok en iyisi buhar banyosu ile azaltmak23 yaşındayım.sivilceler genişlemiş gözenekler siyah noktalar lekeler..hepsiyle çok erken yaşta tanıştım doğal veya tıbbi her yolu denedim diyebilirim..bu işte öğrendiğim en önemli şey cildini bol bol duru su ile sabunsuzzzzz başka hiçbir maddesiz yıkamak..bu işk kural..yıkama ürünleri tamemen ticari oldugunu düşünüyorum (tecrübe ile sabittir)..arkadaşınıza sorun size dürüst olacak birine(zaten dürüsttür ki sizin arkadaşınız olmuştur deilmi:) )cildinizin dışarrıdan nasıl göründügünü yani durum fecimi orta derecelimi sizmi abartıyorsunuz cevaba göre durumunuz sizi sosyal açıdan etkileyecek kadarsa koşunnn kendinize bi doktor bulun ve onun başının etini yiyin:) başkasına iyi gelen ürün sizede iyi gelecek diye bişey yok doktorda size uygun olmayan bi ilaç verebilir deneyin tekrar tekrar bu iş aylarca sürebilir..ama günlük sivilceler tıkanmış gözenekler için öyle coşmaya gerek yok..temizlik dinimizin bile ilk şartı..şimdi kimse ben pismiyim demesin yaşadıgım çevre ve milimlik gözeneklerden bahsediyoruz o kadar hızlı tıkanıyorlar ki inanamazsınız..bol bol yıkayın kendinize uygun bi sabununuz varsa iyi oldugunu düşündügünüz haftada 1 veya 2 kez sabunlayın..haftada 2 3 buhar banyosu yaptırın..ve küçük dogal tariflerle işinizi kolaylaştırın haydi dostlar kolay gelsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?