Aktardan alınan jelatin ile denedim ama onunda içinde şeker yokmu sonuçta aktardan alınan jelatinde jölenin sade hali acaba meyveli olmayışımı iyi gelmedi =)
Kesinlikle kil maskesi diyorum başka da bir şey demiyorum. Kil yüzünüzde kuruyuncaya kadar bekleyin. Yıkadıktan sonra siyah nokta falan kalmıyor. Ama bir seferde o gözenekler ufalmıyor. amanla...
Size önereceğimiz siyah noktalardan kurtulmanın 8 doğal yolu ile kısa sürede bu sorundan kurtulacak, sağlıklı bir cilde kavuşacaksınız
Siyah noktalar, oksitlenmiş kir, sebum ve ölü hücrelerin cilt gözeneklerini tıkamasından dolayı oluşur. İsmindende anlaşıldığı gibi bu cilt kusuru ciltteki siyah lekelerdir, ve cildin görünüşünün mat, cansız ve sağlıksız olmasına neden olur.
Şayet siyah noktalar tedavi edilmezse bunlar bene veya sivilceye dönüşebilir.Akne bir cilt hastalığıdır ve bazı durumlarda tıbbi müdahale gerektirir.
Sivilce oluşunu önlemek için cildi temiz tutmak ve siyah noktalardan kurtulmak önemlidir.
Siyah noktalardan kurtardığını iddia eden piyasada pekçok ürün mevcuttur. Bu ürünler hem pahalıdır hem de kimyasal olduğundan pek sağlıklı değildir. Size önereceğimiz siyah noktalardan kurtulmanın 8 doğal yolu ile kısa sürede bu sorundan kurtulacak, sağlıklı bir cilde kavuşacaksınız. Yazının devamı için tıklayın: http://www.kadinlarkulubu.com/porta...ktalardan-kurtulmanin-8-dogal-yolu-63103.html