burun ve cene estetigi

nebiliym34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
12
0
33
merhaba arkadaslar,

yakinda Emre Ilhanda randevum var. Burun ve Cene estetigini ayni anda yaptirmayi düsünüyorum.
Yurt disindan katildigim icin tam olarak emin degilim. dogru secim mi yoksa yurt disindami yaptirsam, falan filan.
Emre Ilhanda burun ve cene estedigini ayni anda yaptiran arkadaslara sesleniyorum, bana yardimci olabilirmisiniz, resimlerle ve kendi görüslerinizle.
cevaplarinizi bekliyorum!

ben de yurtdisindayim ve nisan ayinda ankara'da burun ameliyati olacagim... ama ben de senin gibi pek emin olamiyorum :KK43: kac gundur uyuyamiyorum, depresyona girdim.

bir arkadas vardi emre ilhana burun cene ameliyati olan , harika olmustu icten implant di galiba , ama bence cene bozuklugu varsa almanyada yaptir yada tr ye gitmeden önce bir kiefer chirugie den termin al ve bilgi edin ne gibi bir islem gerektigini ögren ve tr de ne yaptirmayi düsündügünü anlat sor dogru mu buluyor vs geri dönüsü olmuyor iyice bilgi edin ve ona göre davran ..

evet, emin olmak malesef zor oluyor. münichte bir doktorda randevum vardi, sümilasyonu hosuma gitti, bilinen bir doktor, ayni anda kulak burun bogaz doktoru ve aslinda kanim isindi diyebiliriz.
korkum, simdi kulaga garip gelsede, türk burunu herhalde o kadar cok ameliyat etmemistir, diye düsünüyorum. ki, öyle bisey varmi bile bilmiyorum, yani türk burun alman burun...o kadar bi fark edermi hic bilmiyorum. o yüzden aklima acaba türk doktoru daha mi iyi olur diye geldi.. her neyse... uzattim af edersiniz.
ercin, o arkadasin ismini hatirliyormusun peki?
ve implant konusundada biraz korkuluyum. bazen okuyorum, o implantlar belli oluyormus, fakat dogrumu bilmiyorum.
cene geriligim o kadar fazla degil, ama münichteki doktorda bunu fark etti ve simülasyonda cenemi degistirdi, göstermek icin (kendisi sadece burun yapiyor).
bunun ardindan kieferorthäde (ortodontist)ye gittim, ceneme baktirmak icin.eger funksyonel bir sorun varsa cenede, burundan önce tedavi ettirmelisin demisti münichteki doktor. kieferorthopäde hic bir sorun yok hersey iyi dedi.
yani sorun sadece cene görüntüsünde. tip yönünden bakarsan bir sorun yok, ama görüntü olarak beni rahatsiz ediyor.
burda mund kiefer gesichtschirurgie(cam agiz yüz cerrahisi) ye gitsem bilmiyorum, yani.. gitsem herhalde alt ceneyi biraz öne alirlar...ve bu cok büyük bir operasyon gibi geliyor bana. bilemedim...ama haklisin, belkide yinede bi gidip, bir doktorla görüsmem daha iyi olucak.
tsk ederim ikinize, elmeau umarim süphelerimiz gecer ve hersey iyi olur :KK66:

merhaba arkadaslar,

yakinda Emre Ilhanda randevum var. Burun ve Cene estetigini ayni anda yaptirmayi düsünüyorum.
Yurt disindan katildigim icin tam olarak emin degilim. dogru secim mi yoksa yurt disindami yaptirsam, falan filan.
Emre Ilhanda burun ve cene estedigini ayni anda yaptiran arkadaslara sesleniyorum, bana yardimci olabilirmisiniz, resimlerle ve kendi görüslerinizle.
cevaplarinizi bekliyorum!

Burun ameliyatlarinin istenilen sonucu vermesinde burun cene uyumu cok onemli. Ilk olarak ben ameliyatimi Dr. Abdulkadir Goksel'e oldum. Cok dogal, saglikli ve guzel burunlar yapiyor kendisi. Bana ceneme cok milim bir oynama ile ( cunku biraz geride cenem) sonuclarin cok daha basarili olucagini soylemisti. Bu konuda ona katiliyorum. Ama o an maddi olarak bir de ceneyi karsilayacak durumum yoktu, cok cok ucuzda olsa. Suan burnumdan cok memnunum. Belki ilerde maddi olarak iyi oldugum bir donemde cenemi yaptirmayi dusunebilirim, kimbilir. Sana doktor seciminde basarilar. Iyi arastirmani tavsiye ediyorum. Sorularin olursa sorabilirsin bana.

Son düzenleme:
evet, emin olmak malesef zor oluyor. münichte bir doktorda randevum vardi, sümilasyonu hosuma gitti, bilinen bir doktor, ayni anda kulak burun bogaz doktoru ve aslinda kanim isindi diyebiliriz.
korkum, simdi kulaga garip gelsede, türk burunu herhalde o kadar cok ameliyat etmemistir, diye düsünüyorum. ki, öyle bisey varmi bile bilmiyorum, yani türk burun alman burun...o kadar bi fark edermi hic bilmiyorum. o yüzden aklima acaba türk doktoru daha mi iyi olur diye geldi.. her neyse... uzattim af edersiniz.
ercin, o arkadasin ismini hatirliyormusun peki?
ve implant konusundada biraz korkuluyum. bazen okuyorum, o implantlar belli oluyormus, fakat dogrumu bilmiyorum.
cene geriligim o kadar fazla degil, ama münichteki doktorda bunu fark etti ve simülasyonda cenemi degistirdi, göstermek icin (kendisi sadece burun yapiyor).
bunun ardindan kieferorthäde (ortodontist)ye gittim, ceneme baktirmak icin.eger funksyonel bir sorun varsa cenede, burundan önce tedavi ettirmelisin demisti münichteki doktor. kieferorthopäde hic bir sorun yok hersey iyi dedi.
yani sorun sadece cene görüntüsünde. tip yönünden bakarsan bir sorun yok, ama görüntü olarak beni rahatsiz ediyor.
burda mund kiefer gesichtschirurgie(cam agiz yüz cerrahisi) ye gitsem bilmiyorum, yani.. gitsem herhalde alt ceneyi biraz öne alirlar...ve bu cok büyük bir operasyon gibi geliyor bana. bilemedim...ama haklisin, belkide yinede bi gidip, bir doktorla görüsmem daha iyi olucak.
tsk ederim ikinize, elmeau umarim süphelerimiz gecer ve hersey iyi olur :KK66:
Kesinlikle Turk burnu Alman burnu fark ediyordur. Ben Amerikada bir doktora muayene olmustum, kendisi yuz hatlarimin tipik Middle Eastern oldugunu soylemisti. Anatomik olarak irktan irka farklar oldugu icin, burada o anatomi uzerinde pratigi fazla olan doktorlara ameliyat olman daha mantikli bence

mademoiseleeee tskler cvp icin. ben galiba cene yi baska zamana birakmayi düsünüyorum artik . ilk bir burun a yogunlasiym diyorum. bu aralar yine cok kararsizim. emre ilhandan vazgecmek üzereyim. bilmiyorum. belki vazgecip münichteki doktora olmayi düsünüyorum. cünkü onun yaptigi burunlarin hepsi cok cok cok dogal. bazen emre ilhanda hic hosuma gitmeyen burunlar görüyorum ve korkmaya basliyorum.
ya ne biliym, öyle degildir ya, hani türk burun alman burun felan... biraz mantiksiz degil mi. gördügün gibi cok kafam karisik :KK70:
cvp larin icin tsk ederim. :)

emre ilhani bende cok takibe almistim doktoruma karar vermeden once, ama icime bir turlu sinmedi, kesinlikle doktorla ilgisi yok, bu bir his sonucta. Abdulkadir Goksel'e bakmis miydin? Dogallikta bir numaradir. Almanyada cok hastasi var. Buarada cene yi daha sonradan yaptirmak istediginde fiyati artiyormus, hazir olmusken keske ikisini de mi olsaydim diyorum bazen. Karar vermek zor cidden :)

sakin cenene dokunma ..

eger fliehen bir ceneyse doldurabilirsin . kücük cene daha güzel.. bende kücültmek icin caba sarf ediyom simdide..

allah seni inandirsin kücük cenem... büyüdü resmen..
simdi ikinci kiefer op yaptirmayi düsünoym..

iki ceneyi birden anliyacagin!!!

mademoiseleeee tskler cvp icin. ben galiba cene yi baska zamana birakmayi düsünüyorum artik . ilk bir burun a yogunlasiym diyorum. bu aralar yine cok kararsizim. emre ilhandan vazgecmek üzereyim. bilmiyorum. belki vazgecip münichteki doktora olmayi düsünüyorum. cünkü onun yaptigi burunlarin hepsi cok cok cok dogal. bazen emre ilhanda hic hosuma gitmeyen burunlar görüyorum ve korkmaya basliyorum.
ya ne biliym, öyle degildir ya, hani türk burun alman burun felan... biraz mantiksiz degil mi. gördügün gibi cok kafam karisik :KK70:
cvp larin icin tsk ederim. :)

sen niye emre ilhandan vazgeciyon..>??
die türkischen Ärzte sind 1. günstiger und erfahrener.. dr. hundt ameliyat parasi 9000€ .. baris cakir emre ilhan bunlarda dr. hundt yaptigi burunlari yapiyor.. hemde ucuza.. git türkiyede yaptir..

nasil yani? büyüdü derken? tam anlamadim demek istedigini. komple cene ni mi ameliyet ettirdin, yoksa sadece ceneyi mi öne aldirdin ?

yok hundt 6000 fiyati. ama adam süper ya. cok yaptirani gördüm o kadar dogal yapiyor ki... o yüzden cok kararsiz kaldim. bazen emre ilhan da görüyorum, korkuyorum :KK43:
sen hundtu nerden biliyorsun?

X