Burun ve dudak dolgusu

kediciq

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
847
27
318
35
İzmir
merhaba herkese yakinda ameliyatim var dudak dolgusuda yapilcak ust dudagima aranizda hem burun estetigi hem dolgu yaptiran varmi yasadiklarinizi paylasabilirmisiniz

merhaba herkese yakinda ameliyatim var dudak dolgusuda yapilcak ust dudagima aranizda hem burun estetigi hem dolgu yaptiran varmi yasadiklarinizi paylasabilirmisiniz
Canim ben bugün REKLAMLAR'e dudak ve burun dolgusu yaptırdım ve henüz bir kaç saat geçmiş olmasına rağmen sonuç beklentimin çok üstünde oldu doktor bey ve ekibi alanının en basarilisi bence ve inan en ufak bir acı hissetmedim kesinlikle mehmet bey ile iletişime gecmelisin ☺

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
Neden aynı anda yaptiriyorsunuz?
Dudak dolgusunu ameliyattan bir süre sonra yaptirmayı tercih ederdim sanırım...
Benim ameliyatimdan 10 gün sonrasına kadar üst dudağimi hissedememistim

Benim burun ameliyatim olmadı dolgu yaptırdım ben ayrıca ikisinin aynı anda yapılmasının bir sakıncası yok bence ☺

Dolgu için bence de sakıncası yok ama burun ameliyatında zaten simaniz değişiyor eğer düsük bir buruna sahipsiz burun ve dudak mesafesi açılıyor
Ameliyattan sonraki ilk gün üst dudağı çizgi gibiydi bende karar vermiştim dolgu yaptırmaya. .
Fakat şu an düşünmüyorum ,değişiyor o aradaki mesafe zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…