Dudak dolgusu öneriler

Cok rahatsiz etmiyorsa bosverin gitsin bir tane yorum gormustum yaslandikca o kesilen yerler sarkip biyik bolgesine kadar iniyormus. Bir bakin isterseniz boyle bir komplikasyon var mi? Ileriyi de dusunmek gerek cunku..
Şimdi o kısmı hayli araştırdım son 2 haftadır 😅 KONU ŞÖYLE: Eğer sâdece üst katman cilt kısaltılıyorsa aynen sizin anlattığınız gibi ömrü en fazla 10 yıl ama genellikle 5 (bizim yaşlarda).
Fakat eğer altında ki obicularis oris kası da kısaltılıyorsa o taktirde ömürlük. Elbette daha sancılı ve riskli (sinirlere zarar gelme ihtimaliyle) ama kalıcı.

İrtibat sağlamaya çalıştığım bâzı hekimler ben hangi yöntemle yaptıklarını sorduğumda komple cevap vermeyi kesti sanki analarına sövmüşümcesine… Elde kalanların da dikişlerinden emin olamıyorum. Öncesi sonrası fotoğraflarında hep öncesi makyajsız sonrası makyajlı veya direkt ameliyat sonrası dikişlerle. Beni ilgilendiren bir yıl sonra örneğin makyajsız durum ne? BULAMADIM PAYLAŞAN 😅😆

Etrafımda yaptıran da yok… Bakalım bakalım 🤔 İçime sinmeden ve aklıma tam yatmadan dudak şişirici glosslara devam ☺️

Dudak dolgusu icin doktor onerisi olan var mi? Ya da baris cakir da daha once yaptirmis olan.
Burun estetigi faciamdan sonra ikinci bir faciayi goze alamam. Eksisiyle artisiyla onerilerinizi bekliyorum.
Sagolsun burun doktorum kanatlarimi kesip yuzume dikip ucunu da arsa kaldirdigi icin halihazirda uzun olan dudak mesafem daha da cok acildi. Rezalet oldum. Biraz ust dudagim yukari kalksa yeter. Asiri bir sey beklemiyorum.
Zararlari varsa da yaptirmayacagim. Boyle de yasabilirim.
Estetik ile kaldırmayı düşünüyosan önermem annem yqptırdı adam etek gibi dikmiş tabi ki annemin moralını bozmadım bana öyle geliyo annem belkide beğenmiştir ☺️ kaç küsür yaşında gençliğinde kendine bakmadı 50 küsür yaşında bişeyler yapmaya calıştı ama buna da işinin ehli lazım üstelik doktora artık ulaşılmıyor 😂 bunu demek istemiştim aslında.. dudak dolgusu bende düşünüyorum iğneyle tabi estetik değil. Ama dikkatli olmak lazım cok az bi doz yeterli sucuk gibi dudak hoş görünmüyor

İşte yarım ml le orantısız olma ihtimali var. Altamı koycak üstemi koycak doktorun becerisine bağlı bu defa eritmek zorunda kalınıyor. Mesela ben eritmiştim tekrar başka hekime yaptırdım gene olmadı. 🤷‍♀️ dudak kaldırma ameliyatı var aslında ama oda bir cerrahi ve risk cidden bu doktorlara ne diyeceğimi bilemiyorum

Yo hiçte orantısız olmuyor 0.5ml bende dudak dolgusu yaptirdim benim dudaklarımda ince üst dudağımin çizgisi hiç yoktu nerdeyse ben özelikle dogal olsun istedim 0.3 ml dolgu uyguladı çokta beyendim yaptildigi beli bile deyil fotoda ekliyorum

IMG_20250630_213212.webp

0.5ml olarak konusmustuk 0.3 yeterli geldi bana daha fazla istemedim yani 0.5 az deyil oda hacimlik veriyor

Arkadaslar memnun kaldiginiz dr lari yazar misiniz istanbulda yasak degilse yazmak.bende gidecegim dr ariyorum

Back
X