Burun ve kulak 3. revizyon - Istanbul'da Doktor tavsiyesi?

BulutSirin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
29
0
1
Merhaba kizlar, ben bugun uye oldum. Cok guzel bir forum, doktor acisindanda guzel bilgi kaynagi.
Ben yurtdisindayim. Kolaylikla Turkiye'ye gidemiyorum, ogrenciyim ve cok masrafli oluyor.

Burnumda et vardi nefes alamiyodum ve sekil bozuklugu vardi,kucukken dusmusum.
2011 yilinda Kayseri'de ameliyat oldum. Burun ve kepce kulak.
Oldum olali nefes alamadim ve sekli yamuk geldi ama kendisi hep inkar etti.
Sikayetlerle beraber evime dondum. 1 yil gecti burnum berbat bi sekil aldi , kulaklarimda acikti yani ameliyat olmamis gibi, ve nefeste alamiyodum.
Ameliyat olduktan sonra doktorun tavri cok degisti bu arada. Ilgilenme dinleme konusma her yonden.

2012-2013 arasi gel tekrar ameliyati yaparim dedi. Uzak yerden gitmeme ragmen hic ilgilenmedi dinlemedi beni.
Alerjim varmista onun icin nefes alamiyomusum guya..
Ameliyati yapti, ustunden 1 yil gecmeden burun yine dagildi, nefes alamiyorum ve kulaklar ayni!!!
2. ameliyati bosuna olmus durumdayim su anda. Okadar aciyi bosa cektim, masraflarda cabasi.
Kizlar lutfen yardimci olun bana. Universite ogrencisiyim, burda sordum helede 3. burun ameliyati cok pahali.

Istanbul'da ameliyat olmayi dusunuyorum artik. Lutfen yardimci olun.
Hangi doktor, hangi hastane? Gelirsem tek basima gelicem, guvenilir otel vs.

En tavsiye edilen Dr Emre Ilhan sanirim? Az once aradim 15,000 den basliyo dedi.
Baska hangi doktoru tavsiye edebilirsiniz?
Op Dr Teoman Dogan? Fatih Dagdelen vs vs ben bilmiyorum.

Lutfen yardimlarinizi bekliyorum.

Allah razi olsun simdiden <3
"Sirin"

canım Bakırköy de ent tıp merkezi Orhan Altuntaş. kesinlikle gözü kapalı güvenebilirsin çok iyi bir doktordur. Herkese hiç düşünmeden öneririm. İlaçlarını içtin mi diye günlük aradığını bilirim Orhan beyin. İnternette ismini yazarak araştırma yapabilirsin.

canım Bakırköy de ent tıp merkezi Orhan Altuntaş. kesinlikle gözü kapalı güvenebilirsin çok iyi bir doktordur. Herkese hiç düşünmeden öneririm. İlaçlarını içtin mi diye günlük aradığını bilirim Orhan beyin. İnternette ismini yazarak araştırma yapabilirsin.

Ismini duymamistim daha once , arastiririm insAllah. Sen burun ameliyati oldunmu ona? Herseyinden memnunmusun? Fiyatlari nasil?

canım ben olmadım ama babam ve ablam hep onda oldu ameliyat. muayenesi 250-300 civarı. Araştır canım pişman olmazsın

Back
X