Cillop gibi mi ? aşırı kalkık, yamuk, burun deliklerim eşit değil, burnumun ucu beton dökülmüş gibiYamuk mu ? Gecmis olsun cillop gibi burun ucu ve duvar yapmis , henuz odemli 1 sene beklemelisiniz.
E ama bu saydiklariniz ilk sene icin kacinilmaz.Bir yil dolunca kalkiklik iniyor,burun ucu biraz yumusuyor,burun ucu odemi indiginden delikler ya duzeliyor ya da oyle kaliyor.Suan orantisizlik varsa odemden kaynakli.Dr beklemeni soylemistir muhakkak.Cillop gibi mi ? aşırı kalkık, yamuk, burun deliklerim eşit değil, burnumun ucu beton dökülmüş gibi
Teşekkür ederim gerçekten yamukluğu için doktor kul yapısı olacak o kadar dedi çevrem de ki kimse beğenmedi burnumla dudağımın arası çok açık çok kötü duruyor mutlu olmak için yapmıştım bu ameliyatı bilmiyorumE ama bu saydiklariniz ilk sene icin kacinilmaz.Bir yil dolunca kalkiklik iniyor,burun ucu biraz yumusuyor,burun ucu odemi indiginden delikler ya duzeliyor ya da oyle kaliyor.Suan orantisizlik varsa odemden kaynakli.Dr beklemeni soylemistir muhakkak.
Burada sana benim duzelmedi ,benim duzeldi diyenler olacaktir.Senin dokun derin ayni degil,kafan karisir cikmaza girersin.
Geçmiş olsun.Teşekkür ederim gerçekten yamukluğu için doktor kul yapısı olacak o kadar dedi çevrem de ki kimse beğenmedi burnumla dudağımın arası çok açık çok kötü duruyor mutlu olmak için yapmıştım bu ameliyatı bilmiyorum
Yamukluk değilki bu üzmeyin kendinizi bu kadar benim de aynı şekilde 3,5 ay oldu bir gün düzeliyor beş gün böyle duruyor :) ödemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben.4,5 ayımdayım sizce bu yamukluk düzelir mi vallahi tükendim artık
Benim bayadır böyle 2 ay gibi tam foto atmadığım için belli olmuyor yüzümü kapatıp bir foto atıyım bir de öyle bakınYamukluk değilki bu üzmeyin kendinizi bu kadar benim de aynı şekilde 3,5 ay oldu bir gün düzeliyor beş gün böyle duruyor :) ödemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben.
Ben yamukluk göremedim,burnu bi tik fazla kısaltmış,siz ameliyat oncesi boyunu kisaltmayin mi dediniz.Dudak burun mesafesi açılmış dediginiz gibi "liplift" yaptırıp mesafeyi küçük bi operasyonla kapatabilirsiniz ya da üst dudaginiza dolgu ile mesafe biraz daha kisalir. 4.5 aylik henuz 1 yil sonunda 1 tik daha burun ucu dusebilir. Burun estetiginden sonra burun ucu elastikligini kaybediyor haliyle zamanla daha normal bir forma gelecektir.4,5 ayımdayım sizce bu yamukluk düzelir mi vallahi tükendim artık
Burnumla dudak arası mesafem zaten çoktu şimdi bide kaldırınca daha da çoğaldı. İnş dediğiniz gibi düzelirBen yamukluk göremedim,burnu bi tik fazla kısaltmış,siz ameliyat oncesi boyunu kisaltmayin mi dediniz.Dudak burun mesafesi açılmış dediginiz gibi "liplift" yaptırıp mesafeyi küçük bi operasyonla kapatabilirsiniz ya da üst dudaginiza dolgu ile mesafe biraz daha kisalir. 4.5 aylik henuz 1 yil sonunda 1 tik daha burun ucu dusebilir. Burun estetiginden sonra burun ucu elastikligini kaybediyor haliyle zamanla daha normal bir forma gelecektir.
Burnunuz çok güzel gözüküyor niye üzüyorsunuz kendinizi, resme karşıdan bakınca sol taraftaki çöküklükten bahsediyorsunuz yamukluk diye değil mi?Benim bayadır böyle 2 ay gibi tam foto atmadığım için belli olmuyor yüzümü kapatıp bir foto atıyım bir de öyle bakın
Evet o çöküntüden bahsediyorum. Güzel olduğunu söyleyen de bi sizlersiniz teşekkür ederimBurnunuz çok güzel gözüküyor niye üzüyorsunuz kendinizi, resme karşıdan bakınca sol taraftaki çöküklükten bahsediyorsunuz yamukluk diye değil mi?
Boşuna üzülüyorsunuz ödemler inince düzeliyor sizinki yamukluk gibi gözükmüyor hiç, ben böyle gözükürken ya çökük ya yamuk sanmıştım burnumun eyvah dedim uzun süre de o şekildeydi ama sonra zaman geçtikçe ödemler yer değiştirmeye başladı bir gün sağda bir gün solda bir gün nasıl güzel :)) üzmeyin kendinizi lütfen burnunuz çok güzel kısa sürede iyileşir umarımEvet o çöküntüden bahsediyorum. Güzel olduğunu söyleyen de bi sizlersiniz teşekkür ederim
İnş dediğiniz gibidir nasıl mutlu olurumBoşuna üzülüyorsunuz ödemler inince düzeliyor sizinki yamukluk gibi gözükmüyor hiç, ben böyle gözükürken ya çökük ya yamuk sanmıştım burnumun eyvah dedim uzun süre de o şekildeydi ama sonra zaman geçtikçe ödemler yer değiştirmeye başladı bir gün sağda bir gün solda bir gün nasıl güzel :)) üzmeyin kendinizi lütfen burnunuz çok güzel kısa sürede iyileşir umarım
Burun bazen tek başına yetmiyor dudak dolgusu ya da çene dolgusu ile desteklenmesi gerekiyor. Benim de burnum kalktığı takdirde dudak-burun ucu mesafem açılacak ve çenem 1 tik geride gibi duracak. Tabi bunları doktor ölçtü ve on görüşmede söyledi,ona gore burun ucunu ayarlarız dedi. Eski burnunuzu goremediğim için gördüğüm yeni burnunuza yorum yapıyorum,bence kötü bir burun değil,tabi eski burnunuz çenenize ve alnımıza daha mi güzel yakışıyordu onu bilemiyorum. Insanlar genelde eleştirmeyi severler,kimi guzel olani da elestirir kiskancligindan vs.1 yılı dahi dolmamış burnunuzun zamanla istediğiniz forma gelir umarim4,5 ayımdayım sizce bu yamukluk düzelir mi vallahi tükendim artık
Selam sizde şuan durum nasıl?4,5 ayımdayım sizce bu yamukluk düzelir mi vallahi tükendim artık
Merhaba bende de burun delikleri eşit değil, sizde de mi durum öyleSelam sizde şuan durum nasıl?
Evet var amma çok değil. Benim kalkıklık sorunum varMerhaba bende de burun delikleri eşit değil, sizde de mi durum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?