Burun Zonklaması

Ben 2 yıl önce oldum ve hiç ağrım sızım olmadı sadece ilk hafta burun tıkalı gibi olduğundan dolayı uyku sorunu yaşadım onun dışında 4. gün işe başladım morluk yok denecek kadar azdı :)))

Ben 2 yıl önce oldum ve hiç ağrım sızım olmadı sadece ilk hafta burun tıkalı gibi olduğundan dolayı uyku sorunu yaşadım onun dışında 4. gün işe başladım morluk yok denecek kadar azdı :)))
Bendede morluk ağrı felan yok ama arada hani nasıl desem zonklar gibi etin atar ya sanarsın oynıyor öyle bişey

Bendede morluk ağrı felan yok ama arada hani nasıl desem zonklar gibi etin atar ya sanarsın oynıyor öyle bişey

Benin birde sol tarafta değil ama sağ tarafta sanki hafif his kaybı var gibi. Dokununca hissetmiyorum o kısmı. Öyle kaldı sanırım kabullendim bu durumu :)

hala içerde dikişin vardır belki o eriyordur falan ondan olabilir? doktoruna sor bence, benim mesela var hala dikiş görüyorum 2 ayda eriyomuş, temizlerken falan on çekiyorum yanlışlıkla, zonkluyo :110:

bence ödemden kaynaklanıyodur belki dağılıyosa.. bende zonklama olmadı. doktoruna sor istersen telefonla yada whatsapp kullanıyosa o şekilde. ben genelde whatsapptan soruyorum :)

Back
X