Burun

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
103
Kizlar merhaba burnumla ciddi anlamda basim dertte.Özgüvenim neredeyse hiç yok.Yuzume gore yamuk ve uzun. Bu yaz burun estetiği olmak istiyorum.Ucret olarak ennn fazla 6-7 bin verebilirim.Tanıdığınız yaptırdığınız ve çok memnun kaldığınız doktorların isimlerini rica ediyorum.Hatta resimde atsanız pek makbule gecer.Çokkkk yardimci olmus olursunuz ❤ Şimdiden teşekkür ediyorum :)

O fiyatlarda Bekir sivri ve Volkan kahyayi tavsiye ederim ikiside gelismis dokorlar her gecen gun onlarinda fiyatlari artiyor. Volkan kahya daha dogal burunlar yapiyor bekir sivriye göre. Facebook instagramda resimleri mevcut

Kizlar merhaba burnumla ciddi anlamda basim dertte.Özgüvenim neredeyse hiç yok.Yuzume gore yamuk ve uzun. Bu yaz burun estetiği olmak istiyorum.Ucret olarak ennn fazla 6-7 bin verebilirim.Tanıdığınız yaptırdığınız ve çok memnun kaldığınız doktorların isimlerini rica ediyorum.Hatta resimde atsanız pek makbule gecer.Çokkkk yardimci olmus olursunuz ❤ Şimdiden teşekkür ediyorum :)

Hala arayıştaysan Ali Gürlek'i tavsiye edebilirim. Ben 8 sene önce oldum. Çok memnunum :) Sanırım şimdilerde o fiyatlarda yapıyordur.

Samsun İsmail küçükler arkadaşım yaklaşık 1 yıl önce oldu bende 6 gün önce tavsiye ederim ..

Resim gorme sansimiz var mi :)
lidow_2016629121944187.webp

ben yaklasık 1 yıl önce Dr. Belma Şahin'de burun estetiği yaptırdım ve gayet memnun kaldım. Gayet doğal ve güzel bir burun estetiği oldu. Ayrıca gören herkes çok beğeniyor. Burun estetiğinde Dr. Belma Şahin'i tavsiye ederim.

Back
X