Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende burun dolgusu çok istiyorum Anlarada yaşıyorum Mehmet Akgün çok yorumu yapılan bir doktor arkadaşımda ona yaptırdı bende pazartesi gideceğim yaptırmak için çok heycanlıyım
Merhaba arkadaşlar ben Mehmet Akgün e dolgumu yaptırdım bile 4.günüm bugün .Çok heycanlıydım ama Gayet acısız ve kısa bir sürede burnumda ki rahatsız olduğum kemerden kurtuldum .İşlem bittikten sonra bile doktorum takibi bırakmadı tekrar kendisine kontrole gideceğim gerekli bir işlem görürse düzeltmesini yapıcak işlemden hemen önce ve sonrası fotoğrafı yüklüyorum
10 dakika kadar sürdü işlem okadar kısa sürede tamamlanıyor bir anda değişiyor burun .Dolguyu da juwaderm marka dolgu yaptı doktorum internetten de araştırmıştım genelde kullanılan bir marka 18 ay süreli olandan yaptık daha kısa süreli olan çeşitleri de var
10 dakika kadar sürdü işlem okadar kısa sürede tamamlanıyor bir anda değişiyor burun .Dolguyu da juwaderm marka dolgu yaptı doktorum internetten de araştırmıştım genelde kullanılan bir marka 18 ay süreli olandan yaptık daha kısa süreli olan çeşitleri de var
Onunla ilgili çok bilgim olduğunu söyleyemicem ama bende biraz araştırmıştım tercih edilmeyen bir uygulama doktorlar önermiyor riski daha fazlaymış kalıcı dolgunun bildiğin kadarıyla onun yerine estetik daha mantıklı olur sanırım
burun dolgusu yaptiran arkadaslar eski yeni resim paylasirsaniz cok sevinirim. her buruna olabiliyor mu? yoksa kucuk burunlar icin mi, cunku dolgu sanki burnu daha da buyuturmus gibi gelio bana. buyuk kemerli burunlar icin pek mantikli deil sanirim. Bu arada Mehmet akgun gorusme ucreti aliyor mu?
burun dolgusu yaptiran arkadaslar eski yeni resim paylasirsaniz cok sevinirim. her buruna olabiliyor mu? yoksa kucuk burunlar icin mi, cunku dolgu sanki burnu daha da buyuturmus gibi gelio bana. buyuk kemerli burunlar icin pek mantikli deil sanirim. Bu arada Mehmet akgun gorusme ucreti aliyor mu?
Bende burunu büyütüyor yorumlarını görüp emin olamamıştım ama öyle olmuyormuş ama tabiki sizin burnunuzu bilemem .Mehmet Akgün görüşme ücreti almıyor kendisiyle görüşürseniz sorularınıza daha iyi cevap alırsınız diye düşünüyorum
Bu kaygılarınızın yanıtlayacak biri varsa doktorunuz olur bence, Cilt yapınıza uyup uymayacağını burdan doktor bile söyleyemez. En doğrusu muayene olmak ve bunun sonuncunu doktorun söylemesi olur diye düşünüyorum. Bende Mehmet Akgün' e kısa bir süre önce çene ve yanak dolgusu yaptırdım. Sonuçtan oldukça memnun kaldım. Ankara da yaşıyorsanız eğer Mehmet Bey eminim kaygılarınıza bir çözüm önerisi getirecektir..
Sağlıkla kalın ..