burunda alci ve bantlar?

secbegen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
150
0
66
İzmir
Kizlar ben burundaki alci ne zman cikiyo onu merak ediyorum. ameliyattan sonra burunda ne var tam olarak? burun deliklerini kapatan bir bant varmi?

En gec kac gun sonra burnunuzda hic bir bant vs kalmadi? Yani bazilarinda galiba 11 gun falan ince bantlar oluyo burunda, onlar ne zaman cikiyo?

benim10 gün oldu ameliyat olalı 8.gün alçı alındı.ve ince bi bant yapıştırıldı burundaki kemiğin bitimine kadar.ama şiş var burnumda bant çıksa bile1 ay çıkamam heralde.güzel olmuş ama bi tuhaf geliyor şiş haliyle....

alçı ameliyattan bir hafta sonra çıktı benim o gün bantlar takıldı onlarda bir hafta sonra çıktı sadece alçılıyken evde durman iyi olur ama bantlıyken rahat oluyorsun ben bantların takıldığı gün alışveriş merkezinde gezmiştik annemle evde sıkılmıştım alçıyla durmaktan makyajsız sokağa bile çıkmayan ben o güzel bantlı burnuşumla gezdik hava aldık biraz morluklarım şişliklerimde bir hafta içinde düzelmişti zaten fazla bir morarma olmamıştı bende

bu arada benim yüzümde hiç ağrı sızı şiş ve morarma olmadı.sadece burnumda var.dr umdan çok memnun kaldım.11 günlük şiş olan burnumu biler herkes çok beğendi.bikaç ay sonrasını düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…