Burunda asimetri resimli)

Syhoya

Aşıkla maşukk
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
1.747
3.450
83
32
Merhaba herkese bugun 8 Gun oluyor ameliyat olali atel ve tampon bugun cikti ama benm moralim bozuldu biraz. Ameliyattan ciktigimdan beri burun ucuma takilan bantlar esit degildi. Bugun bantlar cikinca iki tarafin farkli oldgunu gordum. Bantin seklini almislar ama bantlar simetrik takilmadigi icin burnum farkli sekil almis. Doktor duzelir dedi ama bana hic oyle gelmiyor basina boyle bse gelen varmi. Bu arada ameliyat bitiminde bant takilmadan burnum tam simetrik hicbi problem yok

Son düzenleme:
Benim de atelim yamuk takılmıştı. Aynı sizin gibiydi. Burnum da biraz yamuk kaldı. Ama çok incelersen belli yani her bakan anlayamaz. Okadar uğraş estetik yap sonra ateli yamuk tak.
Fakat hiç emin olamadım burnum yamuk olduğu için mi atel yamuk takıldı. Yoksa atel yüzünden mi yamuldu.
Tabi ben ameliyat olalı 15 yıl oldu. Burnum ozamanın şartlarına göre yine çok güzel.
Sizinki de güzel olmuş. Bence biraz düzelir. Belki çok az yamukluk kalır. Çünkü bizimki ödemdem değil kemikten yamuk sanırım.
Ama ben pek sallamıyorum ne kötü estetik mağdurları var. Çok üzülünecek bişey değil bence.

Benim de atelim yamuk takılmıştı. Aynı sizin gibiydi. Burnum da biraz yamuk kaldı. Ama çok incelersen belli yani her bakan anlayamaz. Okadar uğraş estetik yap sonra ateli yamuk tak.
Fakat hiç emin olamadım burnum yamuk olduğu için mi atel yamuk takıldı. Yoksa atel yüzünden mi yamuldu.
Tabi ben ameliyat olalı 15 yıl oldu. Burnum ozamanın şartlarına göre yine çok güzel.
Sizinki de güzel olmuş. Bence biraz düzelir. Belki çok az yamukluk kalır. Çünkü bizimki ödemdem değil kemikten yamuk sanırım.
Ama ben pek sallamıyorum ne kötü estetik mağdurları var. Çok üzülünecek bişey değil bence.
Cnm benm kemikle alakasi yok burnumun ucu yandan bant seklini alip daha iceri girmis ins duzelir bunlar cikinca. Ne kadar sacma dimi ameliyat duzgun olsun sonradan bi parca sey yzuunden burun bozulsun

Back
X