Burunda Hissizlik

kavinx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
199
53
48
Arkadaşlar merhaba. Burun ameliyatımın üstünden bir ay geçti. Ancak burnumun sol tarafını hala hissetmiyorum. Dokununca da kalın bir tabaka varmış gibi geliyor. Sizde de böyle bir durum var mı?

Arkadaşlar merhaba. Burun ameliyatımın üstünden bir ay geçti. Ancak burnumun sol tarafını hala hissetmiyorum. Dokununca da kalın bir tabaka varmış gibi geliyor. Sizde de böyle bir durum var mı?
Daha 1 ayda olur o sert tabaka ödem. Hissizlikte zamanla geçiyor benim 3 ayda geçmişti . 7 ay oldu hala ödem var mesela sertlik geliyor elime . Vazelin veya arnica jel al bol bol masaj yap doktorun önerdiyse eğer ben 3-4 ay masaj yaptım ödemim baya azaldı .

Daha 1 ayda olur o sert tabaka ödem. Hissizlikte zamanla geçiyor benim 3 ayda geçmişti . 7 ay oldu hala ödem var mesela sertlik geliyor elime . Vazelin veya arnica jel al bol bol masaj yap doktorun önerdiyse eğer ben 3-4 ay masaj yaptım ödemim baya azaldı .
Evet önerdi, 15. günümden beri yapıyorum. Peki sizin o elinize gelen sertlik kemik gibi mi? Benimki kemik gibi sert ve baya yayılıyor burun üstümde, endişeleniyorum. Çünkü diğer taraf tam aksine tamamen indi, eğri gözüküyor bu sebeple 🥺

Evet önerdi, 15. günümden beri yapıyorum. Peki sizin o elinize gelen sertlik kemik gibi mi? Benimki kemik gibi sert ve baya yayılıyor burun üstümde, endişeleniyorum. Çünkü diğer taraf tam aksine tamamen indi, eğri gözüküyor bu sebeple 🥺
Evet kemik gibi aynı durumu bende yaşadım . Bi anda pat diye inmiyor yavaş yavaş iniyor . Ağladığımı biliyorum burnum böyle eğri mi kalacak diye . Size şu fotoğrafla cevap vereyim.
B95D4D2D-FDB3-429B-B803-2AABE43E0377.webp
Bu fotoğraf ocakta çekildi . 4 aylıkken yani . Burnum eğri gözüküyor gördünüz mü ? Bide şimdiki halini atıyorum :)
2C38EA3D-0CC5-4BB2-ABAB-B33099A53E5C.webp

Endişelenmenize hiç gerek yok bende aynı şeyleri yaşadım daha ödemlerim tam gitmese de eskisine göre bin kat iyi .

Evet kemik gibi aynı durumu bende yaşadım . Bi anda pat diye inmiyor yavaş yavaş iniyor . Ağladığımı biliyorum burnum böyle eğri mi kalacak diye . Size şu fotoğrafla cevap vereyim. Eki Görüntüle 2818322 Bu fotoğraf ocakta çekildi . 4 aylıkken yani . Burnum eğri gözüküyor gördünüz mü ? Bide şimdiki halini atıyorum :)Eki Görüntüle 2818323
Endişelenmenize hiç gerek yok bende aynı şeyleri yaşadım daha ödemlerim tam gitmese de eskisine göre bin kat iyi .
Ben de size özelden atıyorum şimdi.

Merhaba benim 6 ay oldu ama ucu hala hissiz geçmesi 1 yılı buluyor ilk bir kaç ay burnumun ön kısmı yok gibiydi

Back
X