• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burunda kuruluk

aquariuswoman

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
129
76
298
Yaklaşık 20 gün oldu ve birkaç gündür burnumu artık serumla temizlemiyorum. Tıkanıklık yok ama çok kuru burnumun içi ve açık ameliyat olduğu için yara izim de duruyor. Kuruluk normal mi? Bir de iz ne sürede geçer?

Canim okyanus suyuna devam etmen iyi olur. Bir de rinopantein diye bir merhem verdi bana doktorum burun icini nemlendirmek icin. Oneririm sana da. Onu surmedigim zaman burun ici cok gergin ve sert oluyor.

7 gün sonra 1 ay kontrolüne gidicem. Şu an ucu şiş bir burnum var. Ama eskisine göre küçük ve düzgün duruyor. Ama ben sanırım birkaç kere elimi çarptım. Hadi yalan olmasın bir de kapıya çarptım. :KK61:Acıdı ama şeklinde değişme olmadı sanıyorum. En büyük sorunum siyah noktalarımı temizleyememem. Bir yöntem biliyorsanız duacınız olurum. Günde yüz defa peeling yapıyorum ama gitmiyorlar.

Kuruluk geçti çünkü grip gibi oldum. Yani sürekli burnumu siliyorum. Ayrıca ağzımla nefes aldığımdan boğazım şişiyor hep. Göz merhemi vermişti doktorum, antibiyotik özellikli, içine sür demişti. Onu bir süre aksattım ama şu an sürüyorum. Bir de temizliyorum içini şırıngayla filan ama ayıptır söylemesi yumuşadıktan sonra çok büyük kan pıhtısı şeklinde parçalar çıkıyor burnumdan ya da genzimden. Az daha kusuyordum. Bunu yaşayan var mı? Korktum açıkçası.

7 gün sonra 1 ay kontrolüne gidicem. Şu an ucu şiş bir burnum var. Ama eskisine göre küçük ve düzgün duruyor. Ama ben sanırım birkaç kere elimi çarptım. Hadi yalan olmasın bir de kapıya çarptım. :KK61:Acıdı ama şeklinde değişme olmadı sanıyorum. En büyük sorunum siyah noktalarımı temizleyememem. Bir yöntem biliyorsanız duacınız olurum. Günde yüz defa peeling yapıyorum ama gitmiyorlar.

Kuruluk geçti çünkü grip gibi oldum. Yani sürekli burnumu siliyorum. Ayrıca ağzımla nefes aldığımdan boğazım şişiyor hep. Göz merhemi vermişti doktorum, antibiyotik özellikli, içine sür demişti. Onu bir süre aksattım ama şu an sürüyorum. Bir de temizliyorum içini şırıngayla filan ama ayıptır söylemesi yumuşadıktan sonra çok büyük kan pıhtısı şeklinde parçalar çıkıyor burnumdan ya da genzimden. Az daha kusuyordum. Bunu yaşayan var mı? Korktum açıkçası.

bende ameliyatımı olalı 4 gün oldu ve kan pıhtıları geliyor ağzımdan normal dşye düşünüyorum.

bende ameliyatımı olalı 4 gün oldu ve kan pıhtıları geliyor ağzımdan normal dşye düşünüyorum.
senşnki normal o halde, çok geçmiş olsun canım. 4. gün benim hala tampon vardı burnumda. belki o sebepten şu an atıyordur burun. bir kızla birlikte ameliyat olmuştuk, o da kusuyordu sürekli. sanırım kan yuttuğu içindi.

Kızlar doktorum siccnasal diye bir krem verdi. 44 lira malesef ama etkili bir şey galiba. boğazımın şişmesini önlüyor. kuruluk hissi de kayboldu.

Back
X