Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar belki ınanmazsınız ama ben 1 haftada karar werdım ameliyat olmaya we hiç araştırmadan doktorumu özel medıcalpark hastanesine daldım we doktorum hakkında yemin ederım hiç bilgım olmadan amelıyat masasına yattım diyeceğim şey sonuçta amelıyat eden plastık cerrah we emın olunkı stajerkende çok amelıyata gırıyolar ben k.b.b da mesela asla amelıyat olmayı aklımdan bıle gecırmedım plastık cerrahlara bence güwenın
canım bence o konuda yanılıyorsun çünkü bu işi artık çok iyi yapan kbb uzmanlarıda var. örneğin Emre bey. ama dediğin gibi bi konuda haklsın ne kadar araştırsanda her burun aynı değil. şansda önemli
Emre beyinkiler cok guzel ama hic benim istedigim gibi burun yaptigini gormedim... Hepsi de birbirine cok benziyor gibi geldi ve hepsi cok kalkik (bence). Sizi de anliyorum kalkik kemersiz burun guzel olur diye artik benimsenmis ama benim istedigim acikcasi hic anlasilmamasi burun ameliyatinin ve dogal olmasi, hic yuz ifademin kaybolmamasi.
Emre beyin sanki dudakla burun acisi cok fazla birakiyor... O yuzden ona gitmemeye karar verdim daha suana kadar hic benim istedigim gibi dogal yapan birine rastlamadim, muhammet bey'in yaptigi burunlar dogal duruyor ama burun delikleri cok gorunuyor once ve sonrasi cok cok farkli oluyor hastada...
Ben belki cok sey istiyorum aslinda cok az degisiklik istememe ramen :)
evet emre bey birbirine çok benzeyen burunlar yapıyor haklsın ama sonuçta kul yapısı yani ne kadar iyi bir doktor olsada Allahın verdiği gibi yapamazki. özelden mesaj atıcam sana bi doktor önericem bu doktor çok güzel yapıyor .görenler kesinlikle ameliyatlı olduğunu anlamıyor sadece yüzden bi güzellik var diycekler ama ne olduğunu anlamıycaklar .çok üzgünüm sonradan bu doktor aklıma geldi. hatta ben ona yaptırcaktım ilk ama ozamanlar borçlarım vardı kaldı öyle kaldı işte bu brun deliklerini filan araştırırken. sonr amere beyi öğrendim fiyatı cazip geldi yaptığı burunlarıda beğendim.özelden adını yazıyım yada burda yazsam sorun olurmu acaba
canm ben katılmıyorum kbb bence estetik işi değil diye düşünüyorum plastık cerrah bu işin uzmanı benım bı çok arkadasım burada amelıyat oldu kbb doktorlarına inan hiç biri memnun kalmadı çunku burun kesisinde iz bırakıyolar bariz belli görülüyor bıde plastık cerrahlardan daha fazla para biçiyolar hastalara bilmem ben hiç düşünmedım işi uzmanına bırakmak gerek bence
nasıl yani ayılır ayılmaz yanına gelmedimi kontrole ?
baska bir doktora gitmistim bana dedigi sey sadece istediklerim yapilmazmis yani burun daraltilcak sonra baska yerler kalinlastirilcak sonra yanaklara istem olcak falan nefes almak zorlasmasin diye... yani birseyi yapip bitmiyor bayaa sey yapilmasi lazim yani burnum falan baya degisicek cok korktumailem de takmis hic istemiyorlar yani moralim iyice kotu oldu galiba ben bu burunla yasicam arakdaslar suanda agliyorum kafayi yedim
arkdaşım sen neden bu kadar takıosun kii!!niye üzülüosun??sen bi muhammet dilberle veya emre ilhanla görüşş..tek bir doktorla görümüşsün onun söyledikleride seni baya bi etkilemişş..sen ameliyst olmaya karar verdikten sonra ailenide ikna edersin..eminimde istediğin doğal buruna kavuşursunn..sonuçta bu dediğim doktorlar kafalarına göre yapmıyo ki senin isteklerini gözönünde bulundururr..merak etmeeee sıkma canınııı..
Canim 3 tane en iyilerden doktorlarla gorustum hicbirinin soyledikleri icime yatmadi demekki dogru soyluyorlar mantiklilar ki ayni seyler soyleniyor... Sen de gordun benim burnum genis degil hatta incecik problemli kisimlari 2 tane belli ama bunlari duzeltmek icin heryere mudahale yapmak gerekiyor maalesef birtek orayi duzeltiym olmuyor... bu da beni dogal olarak cok uzdu cunku burnumun heryerini aslinda begeniyorum ve cok korktum oyle heryerle oynamak gerektigini duyunca