Burunda minimal degisiklik mumkun mu hayal mi?

bence hiç bişey hayatından önemli değildir canım olmazsada düzeltilmicek bişe değil fazla kafaya takma bence doktoruna güwen ayrıca herkesin hayal ettığı bı burun olmayabılır benımde olmadı ama doktoruma guwendım ıyıkıde kafama gore yaptırmamısım

gerçi hemen gelmesine gerek yok sonradan de gelebilir

kızlar belki ınanmazsınız ama ben 1 haftada karar werdım ameliyat olmaya we hiç araştırmadan doktorumu özel medıcalpark hastanesine daldım we doktorum hakkında yemin ederım hiç bilgım olmadan amelıyat masasına yattım diyeceğim şey sonuçta amelıyat eden plastık cerrah we emın olunkı stajerkende çok amelıyata gırıyolar ben k.b.b da mesela asla amelıyat olmayı aklımdan bıle gecırmedım plastık cerrahlara bence güwenın

canım bence o konuda yanılıyorsun çünkü bu işi artık çok iyi yapan kbb uzmanlarıda var. örneğin Emre bey. ama dediğin gibi bi konuda haklsın ne kadar araştırsanda her burun aynı değil. şansda önemli

canım bence o konuda yanılıyorsun çünkü bu işi artık çok iyi yapan kbb uzmanlarıda var. örneğin Emre bey. ama dediğin gibi bi konuda haklsın ne kadar araştırsanda her burun aynı değil. şansda önemli

canm ben katılmıyorum kbb bence estetik işi değil diye düşünüyorum plastık cerrah bu işin uzmanı benım bı çok arkadasım burada amelıyat oldu kbb doktorlarına inan hiç biri memnun kalmadı çunku burun kesisinde iz bırakıyolar bariz belli görülüyor bıde plastık cerrahlardan daha fazla para biçiyolar hastalara bilmem ben hiç düşünmedım işi uzmanına bırakmak gerek bence

Emre beyinkiler cok guzel ama hic benim istedigim gibi burun yaptigini gormedim... Hepsi de birbirine cok benziyor gibi geldi ve hepsi cok kalkik (bence). Sizi de anliyorum kalkik kemersiz burun guzel olur diye artik benimsenmis ama benim istedigim acikcasi hic anlasilmamasi burun ameliyatinin ve dogal olmasi, hic yuz ifademin kaybolmamasi.

Emre beyin sanki dudakla burun acisi cok fazla birakiyor... O yuzden ona gitmemeye karar verdim daha suana kadar hic benim istedigim gibi dogal yapan birine rastlamadim, muhammet bey'in yaptigi burunlar dogal duruyor ama burun delikleri cok gorunuyor once ve sonrasi cok cok farkli oluyor hastada...

Ben belki cok sey istiyorum aslinda cok az degisiklik istememe ramen :)

evet emre bey birbirine çok benzeyen burunlar yapıyor haklsın ama sonuçta kul yapısı yani ne kadar iyi bir doktor olsada Allahın verdiği gibi yapamazki. özelden mesaj atıcam sana bi doktor önericem bu doktor çok güzel yapıyor .görenler kesinlikle ameliyatlı olduğunu anlamıyor sadece yüzden bi güzellik var diycekler ama ne olduğunu anlamıycaklar .çok üzgünüm sonradan bu doktor aklıma geldi. hatta ben ona yaptırcaktım ilk ama ozamanlar borçlarım vardı kaldı öyle kaldı işte bu brun deliklerini filan araştırırken. sonr amere beyi öğrendim fiyatı cazip geldi yaptığı burunlarıda beğendim.özelden adını yazıyım yada burda yazsam sorun olurmu acaba

ya kartını bulamıyorum Allah kahretsin. başkent hastanesindeydi

evet emre bey birbirine çok benzeyen burunlar yapıyor haklsın ama sonuçta kul yapısı yani ne kadar iyi bir doktor olsada Allahın verdiği gibi yapamazki. özelden mesaj atıcam sana bi doktor önericem bu doktor çok güzel yapıyor .görenler kesinlikle ameliyatlı olduğunu anlamıyor sadece yüzden bi güzellik var diycekler ama ne olduğunu anlamıycaklar .çok üzgünüm sonradan bu doktor aklıma geldi. hatta ben ona yaptırcaktım ilk ama ozamanlar borçlarım vardı kaldı öyle kaldı işte bu brun deliklerini filan araştırırken. sonr amere beyi öğrendim fiyatı cazip geldi yaptığı burunlarıda beğendim.özelden adını yazıyım yada burda yazsam sorun olurmu acaba

Aslinda onemli olan birsey de burun deliklerinin esit olmasi, burunda yamukluk meydana gelmemesi... Emre beyde buna pek rastlamadim mesela. Ama yine de tarzi bana uymuyor malesef... Keske elle duzeltebilsek burnumuzu :D

at canim ama bence burdan da sorun olmaz... sen nasil istersen.

arkadaslar ben yınede plastık cerrahlarda tercıh yapın derım bılmıyorum yınede sizin kararınız

Doktor Prof.Dr.Özcan ÇAKMAK cnm buldum :) Eşimin bu hastanede kötü anıları var yanlış anlamayın doktorlardan kaynaklı değil özel şahsi bir gönül meselesi ikna edersem özcan beye olucam olmazsa emre beye

Son düzenleme:
Kızlar netten baktım şimdi acı Badem hastanesine geçmiş.

Son düzenleme:
canm ben katılmıyorum kbb bence estetik işi değil diye düşünüyorum plastık cerrah bu işin uzmanı benım bı çok arkadasım burada amelıyat oldu kbb doktorlarına inan hiç biri memnun kalmadı çunku burun kesisinde iz bırakıyolar bariz belli görülüyor bıde plastık cerrahlardan daha fazla para biçiyolar hastalara bilmem ben hiç düşünmedım işi uzmanına bırakmak gerek bence

Şuda bir gerçekki canım burun anatomisi kbb doktorlarının işi o ize gelince o bir tekniktir plastik cerrah yada kbb uzmanı diye ayıramazsın açık teknik yapan plastik cerrahlarda var . kbb uzmanlarıda fazladan plastik cerrah eğiitimi alıyorlar zaten. kendi uzmanlık alanları zaten burun. ama plastik cerrahlar sadece buruna değil her kısma yönelik çalışma yapmaları lazım.kbb yada plastik cerrah diye ayırmamak lazım plastik cerrahlarında mahfettiği çok burun gördüm hemde çok para isteyerek. aslında konu para kbb uzmanı yada plastik cerrah olup olmaması değil .konu tecrübeli olmaları nacizane fikrim

Son düzenleme:
edda26 nın burnu tam istediğin gibi canım birde ona bak istersen

Ben edda'nin eski burnunu begendim yenisi bana olsa heralde intar ederdim cunku cok kalkik delikli ama kendisi oyle istemis heralde.. benimi stedigimin zitti ama eski burnunu alabilirim :)

bu arada cok mutsuzum

baska bir doktora gitmistim bana dedigi sey sadece istediklerim yapilmazmis yani burun daraltilcak sonra baska yerler kalinlastirilcak sonra yanaklara istem olcak falan nefes almak zorlasmasin diye... yani birseyi yapip bitmiyor bayaa sey yapilmasi lazim yani burnum falan baya degisicek cok korktum :( ailem de takmis hic istemiyorlar yani moralim iyice kotu oldu galiba ben bu burunla yasicam arakdaslar suanda agliyorum kafayi yedim

midem cok bulaniyor kusucak gibi oluyorum stresten... ne zor ismis bu... hic de bazilarinin soyledigi gibi kolay degil sonucta bir organdan bahsediyoruz koku ve nefes aliyoruz bu organla kafamizdaki gibi birsey de yapilamiyor dogal istiyorsak bitince tipiniz degisiyor (tipinizi seviyorsaniz yandiniz demek :()

gercekten cok cok cok kotu depresyona giricem sanirim cok kotuyum. Cok zor birsey bu cok dertli bir de sonrasi daha kotu olursa yani dusunemiyorum bile ki benim burnum o kadar narin ki yani bbiraz fazla dokunmada igrenc olurum

oyle cok cok kotu burunlar var mesela onlarda o kadar dert etmeye gerek yok ama burnunuz boyle narin az degisiklik isteyen bir burunsa ozaman cok kotu dert ediyorsunuz cunku ona ramen bissuru islem yapilior doktorun soyledigi gibi ve burun tamamen deisiyor dogal olsa bile deisiyor toptan

baska bir doktora gitmistim bana dedigi sey sadece istediklerim yapilmazmis yani burun daraltilcak sonra baska yerler kalinlastirilcak sonra yanaklara istem olcak falan nefes almak zorlasmasin diye... yani birseyi yapip bitmiyor bayaa sey yapilmasi lazim yani burnum falan baya degisicek cok korktum :( ailem de takmis hic istemiyorlar yani moralim iyice kotu oldu galiba ben bu burunla yasicam arakdaslar suanda agliyorum kafayi yedim

arkdaşım sen neden bu kadar takıosun kii!!niye üzülüosun??sen bi muhammet dilberle veya emre ilhanla görüşş..tek bir doktorla görümüşsün onun söyledikleride seni baya bi etkilemişş..sen ameliyst olmaya karar verdikten sonra ailenide ikna edersin..eminimde istediğin doğal buruna kavuşursunn..sonuçta bu dediğim doktorlar kafalarına göre yapmıyo ki senin isteklerini gözönünde bulundururr..merak etmeeee sıkma canınııı..

arkdaşım sen neden bu kadar takıosun kii!!niye üzülüosun??sen bi muhammet dilberle veya emre ilhanla görüşş..tek bir doktorla görümüşsün onun söyledikleride seni baya bi etkilemişş..sen ameliyst olmaya karar verdikten sonra ailenide ikna edersin..eminimde istediğin doğal buruna kavuşursunn..sonuçta bu dediğim doktorlar kafalarına göre yapmıyo ki senin isteklerini gözönünde bulundururr..merak etmeeee sıkma canınııı..

Canim 3 tane en iyilerden doktorlarla gorustum hicbirinin soyledikleri icime yatmadi demekki dogru soyluyorlar mantiklilar ki ayni seyler soyleniyor... Sen de gordun benim burnum genis degil hatta incecik problemli kisimlari 2 tane belli ama bunlari duzeltmek icin heryere mudahale yapmak gerekiyor maalesef birtek orayi duzeltiym olmuyor... bu da beni dogal olarak cok uzdu cunku burnumun heryerini aslinda begeniyorum ve cok korktum oyle heryerle oynamak gerektigini duyunca

Canim 3 tane en iyilerden doktorlarla gorustum hicbirinin soyledikleri icime yatmadi demekki dogru soyluyorlar mantiklilar ki ayni seyler soyleniyor... Sen de gordun benim burnum genis degil hatta incecik problemli kisimlari 2 tane belli ama bunlari duzeltmek icin heryere mudahale yapmak gerekiyor maalesef birtek orayi duzeltiym olmuyor... bu da beni dogal olarak cok uzdu cunku burnumun heryerini aslinda begeniyorum ve cok korktum oyle heryerle oynamak gerektigini duyunca

negatif olma canım bak hepımız amelıyat olduk we hepımızın burnu bırbırınden guzel doktorlara guwende çok onemli gunde kaç kısıyı amelıyat edıyolar sanada bı çözüm elbet bulunur nıye bukadar dert edıyosunkı burnunda ne sorun war canım senın?

Back
X